تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوهان قم (خونگی)
#1
همیشه دوست داشتم سوهان قم رو درست کنم Dreamyeyesfاین دستور رو 3یا 4 سال پیش از رونت برداشتم متاسفانه منبعش یادم نمیاد Dunnofتا اینکه داداش جونمHeartshape2 یه فیلم آموزشی برای تهیه سوهان برام گرفت مثل همین دستور که براتون گذاشتم ازش کلی استفاده کردم uhumوچند بار سوهان درست کردم uhumولی اون موقع عضو خانوم گل نبودم

تا اینکه دیشب هوس پختن سوهان اونم ساعت 11 شب با کمبود موادخلال بادام وخلال پسته نداشتم Hanghead باز داداشی زحمت کشید رفت برام خلال بادام گرفت Hugوخلال پسته هم نداشتنHanghead

چقد حرف زدم ببخشین 1 (49)

مواد لازم:
آرد جوانه گندم...............2 ق س
آرد سفید............1ق س
شکر............. 210گرم
کره ............160گرم
عسل........2ق غ
بادکا.............1/5 ق غ
گلاب .............. 1/2لیوان
زعفران ساییده شده.....1/2ق چ
هل ..........1/2ق چ
خلال پسته وبادام 150 گرم

طرز تهیه:دو آرد را با هم مخلوط کرده وتفت میدهیم تا بوی خامی آرد ازبین بره(حدود 2 تا3 دقیقه) سپس شکر وگلاب رو اضافه نموده مرتب هم میزنیم بطوریکه به بدنه نچسبه مواد کف کنه وبالا بیاد وکره رو اضافه کنین بعد از کمی جوش عسل وبادکا وهل وزعفران رو اضافه میکنیم و با حرارت ملایم میگذاریم رنگ مواد خرمایی بشه و مرتب هم میزنیم غلیظ بشه نه سفت بعد مواد رو روی فویل چرب شده یاسینی چرب شده میریزیم وخلال بادام وپسته رو روی آن ریخته ومهر میکنیم جای خنک میگذاریم نوش جونYum2Flowerysmile


نکته ها: حتمآ از زعفران خشک استفاده بشه(پودر زعفران) باشه
مرتب مواد رو هم بزنید که به دیواره های قابلمه نچسبه چون اینکه آرد جوانه گندم میسوزه وبو میگیره1207


یه نکته دیگه این که دستور اصلی سوهان که بسیار زمانبر درکارگاهها بادستگاه حدود 5 تا6 ساعت هم میزنن آرد جوانه گندم مرغوب+ روغن+ وزعفران +شکر جهت اطلاع گفتم1 (49)
[عکس: 20140108150410_Dup1-0007.jpg]
گاهی اشتباهمان در زندگی این است که

به برخی آدم ها جایگاهی می بخشیم که هرگز لیاقت آن را ندارند
پاسخ }
#2
جواب سوال بعضی از دوستان
بادکا همان گلوکوز مایع است به رنگ سفید و یامایل به زرد کمرنگ(طلایی)وکمی غلیظ است که آن را در شرایط خاص از نشاسته تهیه میکنند .واز فروشگاهای لوازم قنادی میتونین تهیه کنیدFlowerysmile


آرد جوانه گندم آردی که از بخش نشاسته ای گندم وجوانه گندم تهیه میشه که سبوس رو ازش جدا شده است
گاهی اشتباهمان در زندگی این است که

به برخی آدم ها جایگاهی می بخشیم که هرگز لیاقت آن را ندارند
پاسخ }
#3
ببخشید مهر میکنیم یعنی چهDunnof
من درستش کردم خییلی خوشمزه شد اما خشک نشد و کش میامد انگشت پیچ خوردیمشYum2
[عکس: 20140505083346_IMG_1423.JPG]
لذتی که از علم حاصل می شود بی آلایش است صلوات
پاسخ }
#4
سلام من درست کردم ولی اصلا مثل سوهان نشد نه طعمش نه قیافه.بیشتر طعم مسقطی داشت
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
سوهان قم درست کردم خیلی سفت شد دندان اذیت میشه
ممنون از آموزش خوبت نیلوفر جون اگه زحمتی نیست بیشتر توضیح بدید5353
[عکس: 20160703130459_.jpg]
[عکس: 20141128190951_4yk.jpg]
پاسخ }