خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سوهان قم (خونگی)

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,926
تاریخ عضویت:
Dec 2012
مدال ها

اعتبار: 11,759


محل سکونت : گیـــــــــــــــلان
ارسال: #1
سوهان قم (خونگی)
همیشه دوست داشتم سوهان قم رو درست کنم Dreamyeyesfاین دستور رو 3یا 4 سال پیش از رونت برداشتم متاسفانه منبعش یادم نمیاد Dunnofتا اینکه داداش جونمHeartshape2 یه فیلم آموزشی برای تهیه سوهان برام گرفت مثل همین دستور که براتون گذاشتم ازش کلی استفاده کردم uhumوچند بار سوهان درست کردم uhumولی اون موقع عضو خانوم گل نبودم

تا اینکه دیشب هوس پختن سوهان اونم ساعت 11 شب با کمبود موادخلال بادام وخلال پسته نداشتم Hanghead باز داداشی زحمت کشید رفت برام خلال بادام گرفت Hugوخلال پسته هم نداشتنHanghead

چقد حرف زدم ببخشین 1 (49)

مواد لازم:
آرد جوانه گندم...............2 ق س
آرد سفید............1ق س
شکر............. 210گرم
کره ............160گرم
عسل........2ق غ
بادکا.............1/5 ق غ
گلاب .............. 1/2لیوان
زعفران ساییده شده.....1/2ق چ
هل ..........1/2ق چ
خلال پسته وبادام 150 گرم

طرز تهیه:دو آرد را با هم مخلوط کرده وتفت میدهیم تا بوی خامی آرد ازبین بره(حدود 2 تا3 دقیقه) سپس شکر وگلاب رو اضافه نموده مرتب هم میزنیم بطوریکه به بدنه نچسبه مواد کف کنه وبالا بیاد وکره رو اضافه کنین بعد از کمی جوش عسل وبادکا وهل وزعفران رو اضافه میکنیم و با حرارت ملایم میگذاریم رنگ مواد خرمایی بشه و مرتب هم میزنیم غلیظ بشه نه سفت بعد مواد رو روی فویل چرب شده یاسینی چرب شده میریزیم وخلال بادام وپسته رو روی آن ریخته ومهر میکنیم جای خنک میگذاریم نوش جونYum2Flowerysmile


نکته ها: حتمآ از زعفران خشک استفاده بشه(پودر زعفران) باشه
مرتب مواد رو هم بزنید که به دیواره های قابلمه نچسبه چون اینکه آرد جوانه گندم میسوزه وبو میگیره1207


یه نکته دیگه این که دستور اصلی سوهان که بسیار زمانبر درکارگاهها بادستگاه حدود 5 تا6 ساعت هم میزنن آرد جوانه گندم مرغوب+ روغن+ وزعفران +شکر جهت اطلاع گفتم1 (49)
[عکس: 20140108150410_Dup1-0007.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 08-01-2014, 04:55 PM توسط niloofar00.)
08-01-2014, 03:25 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,926
تاریخ عضویت:
Dec 2012
مدال ها

اعتبار: 11,759


محل سکونت : گیـــــــــــــــلان
ارسال: #2
RE: سوهان قم (خونگی)
جواب سوال بعضی از دوستان
بادکا همان گلوکوز مایع است به رنگ سفید و یامایل به زرد کمرنگ(طلایی)وکمی غلیظ است که آن را در شرایط خاص از نشاسته تهیه میکنند .واز فروشگاهای لوازم قنادی میتونین تهیه کنیدFlowerysmile


آرد جوانه گندم آردی که از بخش نشاسته ای گندم وجوانه گندم تهیه میشه که سبوس رو ازش جدا شده است
(آخرین تغییر در ارسال: 08-01-2014, 04:00 PM توسط niloofar00.)
08-01-2014, 03:54 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آنلاین
ارسال‌ها:
114
تاریخ عضویت:
Dec 2012
مدال ها

اعتبار: 137


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: سوهان قم (خونگی)
ببخشید مهر میکنیم یعنی چهDunnof
من درستش کردم خییلی خوشمزه شد اما خشک نشد و کش میامد انگشت پیچ خوردیمشYum2
[عکس: 20140505083346_IMG_1423.JPG]
05-05-2014, 07:36 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1
تاریخ عضویت:
May 2015
مدال ها

اعتبار: 0


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: سوهان قم (خونگی)
سلام من درست کردم ولی اصلا مثل سوهان نشد نه طعمش نه قیافه.بیشتر طعم مسقطی داشت
12-06-2015, 10:33 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
74
تاریخ عضویت:
Nov 2014
مدال ها

اعتبار: 494


محل سکونت : شیراز
ارسال: #5
RE: سوهان قم (خونگی)
سوهان قم درست کردم خیلی سفت شد دندان اذیت میشه
ممنون از آموزش خوبت نیلوفر جون اگه زحمتی نیست بیشتر توضیح بدید5353
[عکس: 20160703130459_.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 03-07-2016, 12:07 PM توسط hekmati009.)
03-07-2016, 12:05 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد