خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 12 رای - 2.92 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سوپلي ( اسنك ايتاليايي )

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
سوپلي ( اسنك ايتاليايي )


مواد لازم :

موتزارلای قالبی: ۵۰۰ گرم
روغن زیتون: ۳ قاشق سوپخوری
سیر: ۲ حبه
گوجه فرنگی: ۸پیمانه ، رنده شده
برنج (ترجیحاً برنج گرد): ۴ پیمانه
نمک ، فلفل: اندکی
جعفری: دو سوم پیمانه ، ساطوری
ریحان: یک قاشق سوپخوری ، ساطوری
پنیر پارمزان: یک و یک دوم پیمانه
تخم مرغ: ۴ عدد
پودر سوخاری: یک و نیم پیمانه

طرز تهیه :
در قابلمه ای روغن زیتون را ریخته و سیر را با آن تفت دهید . پس از آن گوجه فرنگی را ریخته‌، بعد از جوش آمدن برنج را اضافه کره به همراه نمک و فلفل به صورت کته بپزید تا حدی که ته دیگ نبندد.

بعد از پخت برنج آن را در سینی ریخته و خنک کنید و با پشت قاشق برنج پخته شده را کمی له کنید . جعفری و ریحان خرد شده ، پنیر پارمزان و ۲ تا ۳ عدد تخم مرغ را اضافه کرده خوب ورز دهید .

از این مواد به اندازه نارنگی کوچک برداشته داخل آن را با دست گود کرده و یک تا ۲ تکه موتزارلا بگذارید و خوب ببندید و به صورت تخم مرغ شکل دهید. سپس در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری غلتانده و در روغن فراوان سرخ کنید.

موتزارلا :
پنیری ایتالیایست که در ایران به اشتباه به ان مازارلا یا موزارلا گفته می شود به سبب تولید فراوان و عم دستیابی به شیر گاو میش از شیر گاو ساخته می شود ایتالیا یی ها از دیر باز برای پخت پیتزا از ان استفاده می کردند .
موارد استفاده : چون سریع ذوب نمی شود در تهیه انواع سالاد و خوراک ها و ساندویچ های سرد استفاده می شود ترکیب این پنیر با گوجه فرنگی ، ریحان تازه و روغن زیتون از بهترین خوراکیهای روزهای گرم است

[عکس: 20110909200657_1802091.jpg]
09-09-2011, 07:38 PM,
یافتن نقل قول


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اسنك اسفناج N-M 0 1,332 12-11-2012, 12:39 PM
آخرین ارسال: N-M


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد