تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 13 رای - 2.92 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوپ اسفناج و شیر
#1


اگه از سوپهای همیشگی خسته شدین و میخواین یه سوپ جدید رو امتحان کنین این سوپم گزینه مناسبیه
من این سوپ رو با دستور مجله هنر آشپزی شماره 78 درست کردم

مواد لازم برای 4 نفر:
عدس 1 پیمانه
هویج متوسط 2 عدد نگینی خرد شده
اسفناج تازه 100 گرم خرد شده
شیر 2 پیمانه
نمک و فلفل
قارچ برای تزیین
کره به دلخواه

عدس رو در آب ریخته بپزید تا حدی که نیم پز بشه
هویج نگینی رو اضافه کنین و اجازه بدین خوب بپزه
حالا اسفناج رو اضافه کنین
از این مرحله دیگه در سوپ رو نگذارین تا رنگ سبز اسفناج حفظ بشه
کمی که نرم شد شیر رو اضافه کنین و نمک و فلفل
بعد از اینکه چند جوش خورد در ظرف بکشید
میتونین آخر خت یه کم کره اضافه کنین
برای تزیین چند برش قارچ رو توی کره تفت بدین و روش بذارین

من چون سوپ رقیق دوست ندارم دو تا قاشق آرد رو تو شیر سرد حل کردم و ریختم توش تا لعاب دار بشه
یادتون باشه تو غذاهایی که شیر داره از فلفل سفید یا سیاه برای طعمش استفاده کنین

[عکس: 20120201140524_280120121265.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }