تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 3 رای - 2.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوپ برش روسی. در کاسه کدو تنبل
#1
سوپ برش یکی از معروفترین سوپهای روسی است که در فصل سرد سال تهیه میشود.

[عکس: 20121206013334_9ded0288e863fbe79d863f606cb05c21_S.jpg]
مواد لازم برای 2 نفر:
50 گرم گوشت خورشتی
1 عدد پیاز متوسط
200 گرم چغندر
2 عدد هویج متوسط
50 گرم روغن زیتون یا کره
1 لیتر آب گوجه فرنگی
نمک و فلفل
چند عدد برگ بو
2 قاشق سوپ خوری سرکه
مقداری خامه و جعفری برای تزیین
طرز تهیه:
گوشت را به اندازه خورشتی برش زده و کنار میذاریم.هویج و پیاز را پوست کنده و هر دو را بصورت نگینی خرد میکنیم.چغندر را هم نگینی ریز میکنیم.
در یک قابلمه مناسب مقداری روغن زیتون و یا کره میریزیم و گوشت، پیاز، هویج و چغندر خرد شده را در قابلمه ریخته بهمراه کره تفت میدهیم.
نمک و فلفل را هم به مواد اضافه میکنیم .مواد را بمدت 5 دقیقه روی حرارت تفت میدهیم.
بعد آب گوجه را اضافه میکنیم و بمدت 2 ساعت صبر میکنیم تا مواد بجوشند.
بعد از پخت مواد چند عدد برگ بو و سرکه را به سوپ اضافه کنید و 1 ساعت دیگر صبر کنید تا سوپ غلیظ شود
بعد از این مدت برگهای بو را از قابلمه خارج کنید و سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و با خامه و جعفری تزیین کنید.
پاسخ }