تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 31 رای - 3.32 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوپ تره فرنگی
#1

جو پرک نصف لیوان

تره فرنگی 2 شاخه درشت

هویج 2 عدد رنده درشت

آب مرغ 4 لیوان

شیر 1 لیتر

نمک و فلفل سیاه



هویج رو با آب مرغ بگذارید تا نرم بشه بعد تره فرنگی حلقه شده (من برگاشو ریخته بودم تو کوکو اگه داشتم تو سوپم هم میریختم) و جو پرک رو میریزیم تا بپزه و آب مرغ کم بشه.

شیر رو اضافه میکنیم و میگذاریم بجوشه و جا بیفته.نمک و فلفل یادتون نره.



مزه این غذا فلفل سیاهه و ادویه دیگه ای نمی خواد.

اگه فلفل سیاه دونه ای درسته داشتین از همون اوایل پخت بریزین توش حسابی خوشمزه میشه.


[عکس: 20140126101359_soopvermishel.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
یعنی شما برگای سبزش رو هم میریزید آخه معمولا" نمیریزن ! مزش بد نمی شه ؟ من با آرد و کره درست میکنم شیر نمی ریزم همه میگن عالی میشه حالا دستورشو میذارم :
آرد 2 ق غ
کره 50 گرم
تره فرنگی قسمت سفیدش به صورت حلقه شده 2تا 3 ساقه بزرگ
آب مرغ 2لیوان
سوپ آماده مرغ 1 بسته
هویج 2 عدد ریز خرد شده
جعفری وگشنیز مقداری
اول آرد رو با کره خوب تفت میدم بعد آب مرغ رو اضافه میکنم دائم هم میزنیم گلوله نشه در مرحله بعدی سوپ اماده رو با4 لیوان آب سرد جدا مخلوط میکنم وبهد به سوپ اضا فه میکنم بعد تره وهویج رو اضافه میکنم و میزارم قوام بیاد نیم ساعت مونده برای سرو جعفری ور اضافه میکنم و بعد با آب لیم میل میکنیم راستی نمک و فلفل هم در ابتدا اضافه کنید ولی نمک زیاد نریزید چون سوپ آماده خودش نمک داره وممکنه شور بشه نوش جان
پاسخ }
#3
سوپ تره فرنگي



مواد لازم :
5 تره فرنگی شسته شده و خرد شده (استفاده از قسمت سفید)
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 لیتر آب گوشت يا مرغ
4 سیب زمینی ، پوست کنده و خرد شده
نمک و فلفل به مقدار لازم
1 لیوان شیر
4 / 1 فنجان خامه ي غليظ
1 دسته پيازچه خرد شده (برای تزئین کردن)

طرز تهيه :
تره فرنگي را در روغن زيتون 5 دقيقه سرخ كنيد اما برشته نشود. آب گوشت ، سیب زمینی را با نمک و فلفل مخلوط كنيد و 20 دقيقه بگذاريد بپزد تا جوش بيايد و قل قل كند.
سيب زميني ها را امتحان كنيد كه پخته و نرم شده باشند. از روي گاز كنار بگذاريد تا كمي سرد شود.
مواد را با رد كردن از صافي، صاف كنيد تا فقط مايع آن باقي بماند.خامه و شیر را به مواد اضافه كنيد و بگذاريد گرم شود بدون اينكه بجوشد.
سپس به مدت دو ساعت بگذارید تا کاملا سرد و خنک شود.
آن را با پيازچه تزئين و سرو كنيد.
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4

مواد لازم:
1 قاشق غذا خوری کره
2 عدد سر تره فرنگی
1 عدد پیاز
2 حبه سیر
2 عدد سیب زمینی
4 فنجان آب گوشت یا مرغ
نمک و فلفل


روش تهیه:
کره رو توی قابلمه بریزین و تره فرنگی و پیاز ریز شده رو بهش اضافه و حدود 5 دقیقه روی حرارت متوسط هم بزنین تا سبک و شیشه ای بشن
بعد سیر ریز شده رو اضافه و هم بزنین
بعد آب گوشت یا مرغ و نمک و فلفل رو اضافه کنین و بذارین جوش بیاد
سیبز مینی رنده شده یا ریز خرد شده رو اضافه کنین و بذارین نیم یاعت بپزه

[عکس: 20130223092849_8801-krem-corba-od-praziluka_zoom.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
توی 30 گرم کره ذوب شده 2 تا قاشق سرصاف آرد رو تفت دادم
بعد تره فرنگی خرد شده و هویج رنده شده رو یه تفت کوچولو دادم و نمک و فلفل سیاه اضافه کردم و شیر ریختم و یه قرص عصاره مرغ و یه مشت جو پرک ،گذاشتم نیم ساعت بپزه
خیلی سریع و خوشمزه سYum2

(من اگه مهمون نداشته باشم برگهای سبز و نرمش رو هم استفاده میکنم چون طعم بیشتری به سوپ میده)


[عکس: 20130511091918_h8.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#6
مواد لازم :
آرد سفيد 3 قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ 3 عدد
كره 50 گرم
خامه 100 گرم
آبليمو 6 قاشق غذا خوري
نمك و فلفل به مقدار كافي
در صورت دلخواه جعفري خرد شده 1 قاشق غذا خوري
آب گوشت يا مرغ 6 پيمانه
تره فرنگي 500 گرم
عصاره گوشت و مرغ الیت از هر کدام 1 قرص
ظرز تهیه:
قسمتهاي سفيد تره فرنگي را حلقه حلقه كنيد با مقداري آب و عصاره بگذاريد بپزد (حدود 20 دقيقه از زماني كه آب جوش آمد) تا آب آن كاملاٌ كشيده شود . آرد را در كره تفت دهيد تا طلايي شود . آب گوشت را بتدريج داخل آرد سرخ شده ريخته و مرتب هم بزنيد تا آرد كاملاٌ در آب گوشت حل شود . آنگاه تره فرنگي پخته شده را در داخل آن بريزيد تا آهسته بجوشد و كمي غليظ شود نمك و فلفل را هم اضافه كنيد . زرده هاي تخم مرغ را خوب بزنيد و با آبليمو مخلوط كرده داخل سوپخوري بريزيد و بعد سوپ داغ را ولي كم كم روي تخم مرغها ريخته و مرتب هم بزنيد . خامه را روي سوپ ريخته و هم بزنيد كمي هم جعفري مي توان روي سوپ بريزيد و سپس سوپ را سرو كنيد . تره فرنگي را مي توان در فريزر نگه داشت .
پاسخ }
#7
تره فرنگی فراوان +کمی عدس
[عکس: 20150611175857_2701.jpg]
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
پاسخ }