خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 2 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سوپ تک نفره(پای مرغ گلدانی)

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
سوپ تک نفره(پای مرغ گلدانی)


مواد لازم:
6 سینه مرغ
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک حلال
تازه زمین فلفل سیاه و سفید
5 فنجان آب مرغ
2عدد عصاره مرغ
8 قاشق غذا خوری کره
2 فنجان پیاز خرد شده
3/4 فنجان آرد
2 فنجان هویج
2 فنجان سیب زمینی
2 فنجان بسته نخود فرنگی
1 بسته خمیر پیراشکی
1 تخم مرغ


[عکس: 20120924083916_.jpg]

1-سینه های مرغ را با نمک و فلفل و روغن زیتون روی ورق آلومینیومی با 180 درجه سانتیگراد در فر 20-30 دقیقه بپزید (یا در ماهیتابه در بسته).
2-مرغها را کنار بگذارید تا خنک شود سپس آنها را مکعبی خرد کنید.
3-عصاره مرغ را در آب مرغ روی حرارت متوسط حل کنید (این کار را میتوانید در کتری انجام دهید).
4-کره و پیاز را در قابلمه ای با هم تفت دهید تا پیازها سرخ شود.
5-آرد را اضافه کرده و با حرارت کمتری حدود 2 دقیقه به طبخ ادامه دهید.
6-آب مرغ آماده شده را به پیازها اضافه کنید بگذارید تا آرد خوب در آب مرغ حل شود(حدود 2 دقیقه)
7-در این مرحله سبزیجات سیب زمینی،نخود فرنگی،هویج و مرغ پخته شده را اضافه کرده و بگذارید مانند سوپ خوب پخته شوند اما له نشوند.
8-از ظرف های تک نفرت برای این غذا استفاده کنید ،آنها را با سوپ سبزیجات پر کرده و از خمیر های آماده پیراشکی به اندازه مستطیلی بریده و روی ظرفها گذاشته و روی آن را با برس از تخم مرغ همزده شده بمالید.
9-روی آن را با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید تا بخار از زیر خمیر خارج شود.
10-سپس بمدت ا ساعت با دمای 190 درجه سانتیگراد در فر پخته شود.
[عکس: 20120924082826_1.jpg]
[عکس: 20120924083223_2.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.

(آخرین تغییر در ارسال: 07-02-2013, 12:08 PM توسط negin.s.)
24-09-2012, 10:14 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #2
سوپ تک نفره(Chicken Potpie)
[عکس: 20130418165146_8192375421_d8f4351c6c_z.jpg]

مواد لازم:
2 فنجان آب مرغ
1 فنجان شیر
2 قاشق غذاخوری کره
2 عدد پیاز ریز خرد شده
2 هویج خرد شده
3 ساقه کرفس خرد شده
3 حبه سیر ریز خرد کرده
نمک و فلفل
1 فنجان نخود فرنگی
1 فنجان ذرت
2 فنجان مرغ پخته و خرد شده
¼ فنجان + 1 قاشق غذاخوری آرد
خمیر پیراشکی
1 عدد تخم مرغ
آویشن برای تزیین

طزر تهیه:
آب مرغ و شیررو با هم مخلوط کنید وروی حرارت بزارید تا جوش بیاد
کره رو ذوب کنید و پیاز، هویج، کرفس، و سیر رو به کره اضافه کنیدو سبزیجات رو تفت بدید تا نرم بشن و مرغ رو بهشون اافه میکنیم و حرارت رو کم میکنیم تا مرغ نیم پز بشه و به آب مرغ اضافه کنید
ذرت و نخود فرنگی رو حدود 2 دقیقه توی آب جوش بپزید و همراه نمک و فلفل به آب مرغ اضافه کنید
آرد رو به مخلوط مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا حل بشه
سوپ رو بعد از اینکه آماده شد داخل ظرفهای تک نفره بریزید و روی اون رو با خمیر پیراشکی بپوشونید

[عکس: 20130418165258_2010-09-21001-2.jpg]

تخم مرغ رو با کمی آب مخلوط کنید و روی خمیر بمالید و مدت 20 دقیقه توی فر از پیش گرم شده با دمای 190 درجه سانتیگراد بزارید تا روی خمیر طلایی بشه


[عکس: 20130418165244_2010-09-21012-2.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
18-04-2013, 10:08 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد