خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 72 رأی - میانگین امتیازات: 2.65
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سوپ جوانه

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
481
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 455


محل سکونت : مازندران وطن سبز...
ارسال: #1
سوپ جوانه
مواد لازم :
جوانه ماش 3 پیمانه ( هر جوانه ای میتونه باشه )
جو پرک : 1 پیمانه
قارچ : 400 گرم
فلفل دلمی ای : 1 عدد
گوجه فرنگی : 2 عدد متوسط
پیاز: 1 عدد بزرگ
سیر: 3 حبه
گشنیز تازه : 5 ق غ
رب گوجه : 2 ق غ
آب مرغ یا گوشت : 2 لیتر
کره : مقداری
نمک فلفل و آبلیمو

روش تهیه:
پیاز رو ریز خورد میکنیم سیر رو هم رنده میکنیم با مقداری کره تفت میدیم. قازچ رو ریز خورد کره و اضافه میکنیم. فلفل دلمه رو هم ریز خورد کرده و میریزیم. جوانه رو بعد از شستن میریزیم و یه کم تفت میدیم تا بوی خامیش گرفته بشه. آب مرغ یا گوشت رو میریزیم میتونیم همزمان هم مقداری از بال و گردن مرغ رو با آب اضافه کنیم و بعد از پخت گوشتش رو از استخون جدا کنیم و بریزیم تو سوپ. گوجه فرنگی ها رو پوست گرفته و فیله میکنیم. و به موادمون اضافه میکنیم. جو پرک و بقیه مواد رو اضافه میکنیم و میذاریم بجوشه . بعد حرارت رو ملایم میکنیمو نمک فلفل رو میزون میکنیم. رب میزنیم. در آخر هم سبزی و آبلیمو رو میریزی و یکی دو جوش که زد برمیداریم. این سوپ جوانه زود آماده میشه و برای خانومها بسیار مفیده . فقط ممکنه از بوی جوانه زیاد خوشتون نیاد که با ادویه و سبزی معطر حل میشه !

نوش جان.


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
       
امضای joudi
[تصویر:  tNnap4.png]

خداوندا ؛
آرامشي عطا كن تا بپذيرم آنچه را كه نميتوانم تغيير دهم.
شهامتي ده كه تغيير دهم آنچه را كه ميتوانم.
و دانشي كه تفاوت اين دو را بدانم...
۳-۱۱-۱۳۸۹, ۰۲:۰۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از joudi به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, angel04
atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #2
سوپ جوانه گندم با پاستا
مواد لازم:


آرد ذرت: 1 قاشق سوپخوري
کره: 20گرم
استاک گوشت: 1 ليتر
سويا سس: يک چهارم پيمانه
کنسرو ذرت: يک دوم پيمانه
سرکه : 2 قاشق سوپخوري
پاستا تالياتلي با آرد سمولينا: 150گرم
جعفري خرد شده: 2 قاشق سوپخوري
جوانه گندم: 1 پيمانه
انرژي کل1400 کيلوکالري


روش تهيه:


آرد ذرت را با کره ذوب شده به سرعت تفت دهيد و بعداستا ک گوشت را اضافه نماييد تا دانه هاي آرد ذرت در استاک حل شود. سپس سويا سس را با کنسرو ذرت و سرکه در سوپ بريزيد. حدود 10 دقيقه بعد که سوپ به جوش آمد، پاستا را بيفزاييد و هنگامي که پاستا نرم شد، جعفري خرد شده را اضافه کنيد. پس از آنکه سوپ غليظ شد، جوانه را بيفزاييد و شعله را خاموش نماييد.
يادآوري1: اين سوپ به دليل داشتن سويا سس و استاک نيازي به نمک ندارد.
يادآوري 2: در صورت دلخواه مي توانيد مقداري کرفس و هويج نگيني شده نيز به اين سوپ اضافه کنيد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
۱۹-۵-۱۳۹۰, ۱۱:۲۶ صبح
نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
8
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 0


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: سوپ جوانه
سلام گلم من تا حالا با جوونه سوپ درست نکردم gagاگه بخوام درست کنم باید ماشو بریزم دور یا حالا هر جوونه ی دیگه ایی رو
۱۷-۷-۱۳۹۲, ۱۲:۵۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد