خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 38 رأی - میانگین امتیازات: 2.92
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سوپ جو با قارچ و ذرت

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,304
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23856


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
سوپ جو با قارچ و ذرت
مواد لازم:

جو پوست کنده 1 پیمانه
سینه مرغ 1 عدد
پیاز یک عدد کوچک
ذرت یک قوطی_250 گرم
قارچ 250 گرم
شیر 4 لیوان
کره 30 گرم
زردچوبه و نمک و فلفل قرمز


جو شسته و خیس شده رو بذارین با 3 تا 4 لیوان آب یک ساعت بپزه تا نرم بشه
توی یه ظرف دیگه پیاز نگینی رو با کره تفت بدید وقتی سبک شد فیله مرغ نگینی شده رو با زردچوبه و نمک و فلفل بهش اضافه کنین و تفت بدین و بعد به جوی نیم پز اضافه کنین
بعد از حدود 20 دقیق که مرغ و جو پخت،شیر و قارچ و ذرت رو هم اضافه کنین و بدارین یه کم بجوشه تا جا بیفته
از شیر پرچرب استفاده کنین
من از شیر خامه ای کاله استفاده کردم

[تصویر:  20130207014526_20110821105111_02082011729.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۳۰-۵-۱۳۹۰, ۱۰:۲۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ترنم1



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد