خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سوپ جو سفید (با شیر یا خامه)

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,304
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23856


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
سوپ جو سفید (با شیر یا خامه)
مواد لازم:
یک پیمانه جو پرک
3 عدد هویج رنده شده ی ریز
نصف لیوان شیر
یک قاشق آرد
نصف قاشق مرباخوری کره
یک تکه کوچک سینه و یا بال مرغ
یک لیوان آب گوشت یا یک عدد عصاره ی فشرده ی گوشت که در یک لیوان آب داغ حل شده باشد
نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه



طرز تهیه:
جو و هویج و مرغ را با دو پیمانه آب روی شعله ی ملایم بگذارید تا نیم ساعت بپزد. گاهی هم بزنید و اگر خیلی کم آب بود چند قاشق آب اضافه کنید. آب گوشت را اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت دیگر بپزد.
در این فاصله آرد را در شیر حل کنید و کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و روی شعله ی ملایم هم بزنید تا شیر به جوش بیاد و کمی غلیظ شود و بعد کره را در آن بیندازید.
مرغ را از توی سوپ در بیاورید و مخلوط آرد و کره رو اضافه کنید و هم بزنید.
مرغ را ریش ریش و خیلی ریز کنید و توی سوپ بریزید. نمک و فلفل غذا را اندازه کنید و بگذارید با در باز کمی بجوشد تا غلیظ شود. مدام هم بزنید تا ته نگیرد.
اگر از عصاره گوشت استفاده می کنید مواظب نمک غذا باشید چون این عصاره ها خودشان نمک دارند.
پس از آماده شدن، روی سوپ را با کمی خامه و فلفل سیاه تزئین کنید.
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۶-۶-۱۳۹۰, ۰۷:۴۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, **faezeh**, گل شقایق, ati.raz, *heliya joon*, ulduz, elipari, samaneh1990, niloofar00, عسل بابا, Atefe joon, fereshteh2012, nazgitta
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
466
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 294


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: سوپ جو
سوپ من به یه روش دیگه هست امیدوارم درست کنین و خوشتون بیاد :
من ابتدا پیاز و پیازچه ( مقدار پیازچه کم باشد و حتی میتواند دلبخواه باشد و استفاده نشود ) را در کمی روغن تفت داده و کمی که نرم شد ( دقت کنید نباید پیاز سرخ شود فقط باید کمی نرم شود ) مرغ را هم اضافه میکنم تفت میدهم
وقتی مرغ کمی سفید شد جو را هم اضافه کرده و هم میزنم و بعد هم هویج رنده شده ، نمک و فلفل و زردجوبه را اضافه میکنم و آب میریزم تا حدی که مواد درونش غوطه ور شوند ( من خودم تکه های کوچک سیب زمینی هم به موادم اضافه میکنم اما این هم دلبخواه است ).
خوب که مواد پخته شدند مخصوصا حواستان باشد جو خوب پخته باشد ! من در این مرحله یک فوت کوزه گری دارم و اون اینه که عصاره مرغ اضافه میکنم میتونین بجای اون از سوپ آماده هم استفاده کنین hih و بعد هم شیر را اضافه کرده و میگذاریم خوب غلیظ شود .
سس قارچ :
قارچ ها را خورد کرده و اگه میخوایین مجلسی تر بشه ریزتر خورد کنین و کره را داغ کرده و قارچها را تفت بدیه و کمی که قارچ نرم شد آن را درون سوپ بریزید و بگذارید سوپ قل بزند و قوام ( غوام ha ) بیاید .
در آخر خامه هم اضافه کرده و زیر سوپ را خاموش کنید تا کمی خنک شود .(من خودم کمی گشنیز و جعفری را خیلی ریز خورد میکنم و همانطور هنگام سرو سوپ روی سوپ را تزیین میکنم بنظر من مزه بهتری به سوپ میدهد اما نباید مقدارش زیاد باشد .)
این سوپ با لیمو تازه محشره excitedexcitedexcited
نوش جون.
زیر نویس : عکس بعدا الصاق میشود.
امضای mamal khanum
[تصویر:  GVbRp3.png]
[تصویر:  7oUnp3.png]
۱۹-۸-۱۳۹۰, ۱۲:۳۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از mamal khanum به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, mamanjon, ulduz, elipari, عسل بابا
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
481
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 455


محل سکونت : مازندران وطن سبز...
ارسال: #3
RE: سوپ جو
سوپ جو :

بال و گردن مرغ ( ميشه از سينه مرغ هم استفاده كرد )
هويج
جو نيم كوب
گشنيز و جعفري خورد شده
شير
كره

اول مرغ رو با يه مقدار آب ميذارم بپزه بعد هويج رنده شده و جو نيم كوب رو اضافه ميكنم. وقتي جوش آومد و مرغ ها پختن گوشتشونو جدا ميكنم و كاملا خوردش ميكنم و اضافه ميكنم به سوپ. بعد شير رو ميريزم و ميذارم بازم آروم قل بزنه. آخرش هم سبزي ها رو و يه مقدار كره هم بهش اضافه ميكنم ( به جاي خامه ) نمك و فلفل سياه تازه كوبيده شده ميريزم.
وقتي از روو آتيش برداشتمش يه ذره آبليمو هم اضافه ميكنم. Flowerysmile

[تصویر:  20120304133818_210.jpg]
امضای joudi
[تصویر:  tNnap4.png]

خداوندا ؛
آرامشي عطا كن تا بپذيرم آنچه را كه نميتوانم تغيير دهم.
شهامتي ده كه تغيير دهم آنچه را كه ميتوانم.
و دانشي كه تفاوت اين دو را بدانم...
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-۱۲-۱۳۹۰ ۰۴:۲۲ عصر، توسط joudi.)
۱۴-۱۲-۱۳۹۰, ۰۴:۲۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از joudi به دلیل این ارسال سپاس کرده.
0780274598, marzi-h, mamanjon, elipari, عسل بابا
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #4
RE: سوپ جو
این سوپی که براتون دستورشو مینویسم ، دیشب از روی کتاب آشپزیم درست کردم.مزه اش عالی بود .گفتم دستورشو اینجا هم بنویسم که همه دوستان خانوم گل هم درست کنن و حالشو ببرن.
اینم عکس سوپ من با این دستور:
[تصویر:  20130516071233_20130515_220351.jpg]
سوپ جو
مواد لازم:
جو پرک شده 1 استکان
هویج 1 عدد
آرد 1ق غ
کره 50 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
آب گوشت 4لیوان
خامه 100 گرم
جعفری خرد شده 1 استکان
طرز تهیه:
آرد را در کره تفت می دهیم تا طلایی شود.آب گوشت را به تدریج داخل آرد میریزیم و مرتب هم میزنیم تا آرد در آب گوشت حل شود.هویج را پوست کنده با رنده ریز رنده میکنیم و به همراه جو پرک شده و نمک وفلفل داخل سوپ میریزیم و میگذاریم تا سوپ جابیفتد.
وقتی سوپ را از روی حرارت برمیداریم میتوانیم خامه را به آن بیفزاییم و جعفری را برای تزیین روی سوپ میریزیم.
امضای 1368Sheri
۲۶-۲-۱۳۹۲, ۰۸:۵۰ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, negin.s, vidia, niloofar00, Linda, marzi-h, گل شقایق, mamanjon, ulduz, دیبا بانو, elipari, hekmati009, عسل بابا
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,320
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 6682


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: سوپ جو
سوپ جو با شیر نارگیل تازه Yum2Yum2

[تصویر:  20130610191950_DSC07290.jpg]
امضای laleh joon
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
۲۰-۳-۱۳۹۲, ۰۸:۵۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از laleh joon به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, Linda, marzi-h, گل شقایق, mamanjon, elipari

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
777
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1544


محل سکونت : در همین نزدیکی
ارسال: #6
RE: سوپ جو
اینم از سوپ سر سفره افطار چند شب پیش ما

[تصویر:  20130726173632_DSC01463.JPG]
امضای *heliya joon*
[img] [تصویر:  yv5my7hppo9.png] [/img]
۴-۵-۱۳۹۲, ۰۴:۳۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از *heliya joon* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مهرناز مامانی, NAHID.V, negin.s, niloofar00, elipari, سمیرا مامان شهاب, عسل بابا



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد