خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 50 رأی - میانگین امتیازات: 2.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سوپ جو و کشک

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
سوپ جو و کشک

جو پرک سه چهارم لیوان

هویج 2 عدد متوسط

سیب زمینی 1 عدد متوسط

کشک نصف لیوان

آب مرغ 4 لیوان

شوید خشک 5 ق س



هویج و سیب زمینی رو با رنده درشت رنده کنید و با آب مرغ بگذارین یه کم نرم بشه نه کامل بپزه.

بعد جو پرک رو اضافه کنید و وقتی موادمون پخت (حدود نیم ساعت طول میکشه ) کشک رو با یه کم آب رقیق کنید و با شوید خشک به سوپ اضافه کنید و بگذارین چند تا جوش بزنه و غلیظ بشه.

آخر سر نمک و فلفلش رو میزون کنید.



خیلی خیلی خوشمزه س.

[تصویر:  20140126100424_DSC01443.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۳-۱۱-۱۳۸۹, ۱۰:۳۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
20 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
N-M, asmata, miss-sahar, شارمیتا, گل شقایق, 1368Sheri, shamiiim, ati.raz, رها نبوی, razie, فاطمه 5400, Tabasom14, دختر شیرازی, mozhgan57, elipari, niloofar00, پری پروانه, Atefe joon, nazgitta, hekmati009
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: سوپ جو و کشک
Clap سوپ خوشمزه
به به

[تصویر:  20110702153219_06062011550.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۱-۴-۱۳۹۰, ۰۳:۰۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
گل شقایق, 1368Sheri, shamiiim, mozhgan57, elipari, niloofar00, nazgitta, hekmati009
N-M
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
401
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1784


محل سکونت : ايران
ارسال: #3
RE: سوپ جو و کشک
بالاخره منم درستش كردمClapمرسي گيسو جون.خوشمزه بودexcited
[تصویر:  20111129074605_DSC08522.JPG]
۸-۹-۱۳۹۰, ۱۰:۱۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از N-M به دلیل این ارسال سپاس کرده.
گل شقایق, shamiiim, mozhgan57, elipari, nazgitta, hekmati009
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
177
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 194


محل سکونت : مشهد
ارسال: #4
RE: سوپ جو و کشک
خیلی خوشمزه هستش-مرسی گیسو جون-همه fak شدن
[تصویر:  20120707102921_soup.jpg]
امضای mafsaneh
[تصویر:  20130103165804_20121111120306_31.jpg]
۱۷-۴-۱۳۹۱, ۱۲:۰۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از mafsaneh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
N-M, گل شقایق, shamiiim, mozhgan57, elipari, nazgitta, hekmati009
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #5
RE: سوپ جو و کشک
(۳۱-۴-۱۳۹۱ ۰۹:۵۶ صبح)banooyekhune نوشته شده توسط:  میشه به جای جو پرک از گندم پرک استفاده کرد ؟ گندم پرک شده م ازکی مونده نمیدونم باهاش چی بپزم

میشه عزیزم فقط یه کم بیشتر باید بپزه

(۳۱-۴-۱۳۹۱ ۰۵:۲۶ عصر)banooyekhune نوشته شده توسط:  بازم یه سوال اگه آب مرغمون کمه می تونم توش مرغ پخته شده ریش ریش کنم بعد آب بریزم من الان دارم میپزم گذاشتم مرغ پخت اما آبش دو لیوان شدDunnof

هر چیزی تو آشگزی تا زمانیکه طعم اصلی رو بهم نریزه امکانپذیره

توش عصاره مرغ بریز خیلی خوش طعم میشه
من همیشه الیت یا کنور میریزمYum2
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۳۱-۴-۱۳۹۱, ۰۹:۵۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
گل شقایق, shamiiim, mozhgan57, elipari

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
747
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1750


محل سکونت : تهران
ارسال: #6
RE: سوپ جو و کشک
ممنون گیسو جون خوب بودFlowerysmile
من رشته سوپی هم ریختم توش
و هویج و سیب زمینی رو نگینی کردم

[تصویر:  20120722095028_DSC01489.jpg]
امضای فائزه بانو
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...married in]
۱-۵-۱۳۹۱, ۱۱:۲۱ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از فائزه بانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
گل شقایق, shamiiim, نونی, mozhgan57, elipari, nazgitta, hekmati009



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد