تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوپ دال عدس هندی
#1


مواد لازم سوپ عدس هندی:

▪ عدس قرمز ۱ پیمانه
▪ آب ۵ لیوان
▪ نمک ۱ قاشق مرباخوری
▪ زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
▪ زنجبیل تازه ۱ قاشق مرباخوری
▪ فلفل سبز تند ۱ ـ ۲ عدد
▪ تخم گشنیز ۱ قاشق مرباخوری
▪ پیاز خرد شده ۱ عدد
▪ روغن ۲ قاشق غذاخوری
▪ رب گوجه فرنگی ۱ قاشق مرباخوری
▪ آرد ذرت ۱ قاشق غذاخوری


طرز تهیه سوپ عدس هندی:
عدس را خوب بشویید و در قابلمه بریزید، سپس ۵لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و بگذارید آب بجوشد.
نمک و زردچوبه را بیافزایید. سپس زنجبیل تازه را رنده کرده و فلفل را نیز خرد کنید و داخل قابلمه بریزید.
بعد از اینکه آب سوپ به جوش آمد حرارت زیر ظرف را کم کنید تا ۷ ـ۸ دقیقه آرام بجوشد. سپس زیر قابلمه را خاموش کنید و درب آن را ببندید و به مدت ۱۰ دقیقه استراحت دهید.
داخل تابه کوچکی کمی روغن بریزید و تخم گشنیز را اضافه کنید، سپس آرد ذرت را بیافزایید. سپس پیاز را که به صورت نگینی خرد کرده اید به تابه اضافه کرده و خوب تفت دهید، تا زمانی که رنگ پیاز طلایی شده و نرم شود.
سپس رب گوجه را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا خوشرنگ تر شود. پیاز سرخ شده را داخل قابلمه سوپ بریزید و دوباره به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا گرم شده و طعم مواد به خورد هم برود.
سوپ را به صورت داغ سرو کنید.

[عکس: 20120430174251_Red-Lentil-Soup_2-sm.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
دال عدس منبع غنی آهن هست[عکس: 20140615135427_IMG_2891.jpg]
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
پاسخ }
#3
دستور این غذا رو من از نت گرفتم وچند روز پیش درستش کردم5
مواد لازم:
پیاز متوسط خلالی شده یک عدد,
قارچ حدودا ده عدد
عدس قرمز یک ونیم لیوان
رب گوجه دو قاشق
ادویه(زرد چوبه ,نمک ,فلفل,پودر سیر)
آب جوش چهار تا پنج لیوان
آبلیمو مقداری
اول پیاز ها رو توی روغن تفت میدیم بعد ادویه ها رو اضافه میکنیم وقبل از اینکه ادویه ها بسوزه وخاصیتش بره رب رو اضافه میکنیم ومیذاریم بوی خامیش بره...
[عکس: 20150125214548_IMG__.jpg]

حالا آب و قارچمون رو که درشت خوردش کردیم بهش اضافه میکنیم ومیذاریم یه ربع بجوشه
[عکس: 20150125214831_IMG__.jpg]

حالا وقت اینه که عدس رو بهش اضافه کنیم..
[عکس: 20150125215032_IMG__.jpg]

اجازه میدیم که با حرارت ملایم بپزه وخوب جا بیفته...آخر سر هم ابلیمو رو بهش اضافه میکنیم...
بفرمایید3
[عکس: 20150125215249_IMG_20150124_130624.jpg]
[عکس: 20140918152906_siEqIo_480-Copy.jpg]
پاسخ }