خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 12 رای - 3.17 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سوپ ذرت

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 2


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
سوپ ذرت




مواد اولیه :
*پیازچه خرد شده نصف پیمانه
*کرفس خرد شده نصف پیمانه
*تره فرنگی یک ساقه
*آرد ذرت سه قاشق سوپخوری



*نمک و فلفل به میزان لازم
*کنسرو ذرت دو قوطی
*شیر دو پیمانه
*خامه نصف پیمانه
*کره ۱۰۰ گرم
*استاک مرغ دو پیمانه
طرز تهیه:
پیازچه را با کره کمی تفت می‌دهیم سپس کرفس و قسمت سفید تره‌فرنگی خرد شده را به آن می‌افزاییم و تفت می‌دهیم تا فقط نرم شود. آرد ذرت را به مواد افزوده و سریع هم می‌زنیم. نمک و فلفل زده و با استاک مرغ می‌گذاریم بپزد. پس از چند جوش یک قوطی کنسرو ذرت را آبکش کرده و به سوپ اضافه می‌کنیم و قوطی دوم را کاملا میکس کرده و به سوپ می‌‌افزاییم و هم می‌زنیم. شیر را نیز افزوده و اجازه می‌دهیم سوپ کمی جا بیفتد. سپس حرارت را خاموش کرده خامه را ریخته و هم می‌زنیم تا یک‌دست شود و سپس سرو می‌کنیم.
(آخرین تغییر در ارسال: 04-11-2012, 03:38 PM توسط Galaxy.)
27-03-2012, 09:28 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
سوپ ذرت
[عکس: 20120924131216_dda.jpg]

مواد لازم:
یک قوطی کنسرو ذرت
3 قاشق غذاخوری مارگارین
1 پیاز کوچک
2 قاشق غذاخوری آرد
1 لیوان شیر
2 لیوان آب گوشت یا مرغ
5-6 شاخه جعفری
نمک و فلفل

روش تهیه:
پیاز رو رنده درشت بزنین و توی روغن سرخ کنین تا طلایی تیره بشه بعد آرد رو بهش اضافه کنین و کمی تفت بدین تا بوی خامیش بره
ذرت رو بذارین آبش بره بعد با گوشتکوب برقی یا توی غذاساز نیمه له کنین و به ماهیتابه اضافه و 2 دقیقه روی حرارت کم تفت بدین
در یک قابلمه شیر و آب گوشت رو بذارین روی حرارت تا جوش بیاد
مخلوط ذرت رو همراه با نمک و فلفل بهش اضافه کنین و بذارین 10 دقیقه روی حرارت کم بپزه
وقتی سوپ جا افتاد و به قوام لازم رسید با جعفری و تکه های فلفل تزیین و داغ سرو کنین


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد


24-09-2012, 02:43 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: سوپ ذرت
مواد لازم:
1.5پیمانه ذرت آب پز یا کنسرو ذرت
250 گرم ماست
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری آرد ذرت
1 قاشق غذاخوری آرد گندم
2 قاشق غذاخوری نعناع خشک
نمک
روغن


روش تهیه:

ماست، تخم مرغ، آرد ذرت، آرد گندم و 1 پیمانه آب رو با هم خوب هم بزنین
ذرت رو کمی با گوشتکوب برقی له کنین در این حد:
[عکس: 20121104131715_IMG_5059.JPG]
مواد رو به ذرت اضافه کنین و میزان آب رو بیشتر کنین و روی حرارت متوسط هم بزنین تا جوش بیاد
حرارت رو کم کنین و بذارین سوپ بپزه و جا بیفته
در آخر نعناع رو تفت بدین و توی سوپ بریزین


[عکس: 20121104131923_IMG_5063.JPG]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد



13-11-2012, 12:37 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
268
تاریخ عضویت:
Jul 2012
مدال ها

اعتبار: 362


محل سکونت : اراک
ارسال: #4
Ksmiletris  سوپ ذرت
[عکس: 20121128100957_2303_634896191757539211_l.jpg]

مواد لازم:


روغن نباتی 1 قاشق غذاخوری
کرفس خرد شده 2 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
فلفل سبز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
دانه ذرت 300 گرم
سیب زمینی خام تکه شده 1 عدد
جعفری تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
آب 1 فنجان
آرد 2 قاشق غذاخوری
شیر کم چرب 2 فنجان
نمک و فلفل به میزان دلخواه


طرز تهیه:

روغن را در ماهی تابه ریخته و کرفس، پیاز و فلفل سبز را به مدت 2 دقیقه سرخ می کنیم. ذرت، سیب زمینی، آب، نمک و فلفل را اضافه کرده تا به جوش بیاید. وقتی که جوش آمد، در ظرف را گذاشته و به مدت 10 دقیقه آن را روی شعله کم قرار می دهیم.
بعد یک فنجان شیر را به همراه آرد مخلوط کرده و تا زمانی که این محلول صاف شود و حالت گلوله گلوله نداشته باشد، هم می زنیم. این مخلوط را به تدریج به سبزیجات پخته شده اضافه کنید. سپس شیر باقی مانده را اضافه کنید تا کاملا جا بیفتد. در پایان مقداری از جعفری را اضافه کنید. غذا برای سرو آماده است.

برای تزیین آن از جعفری و ذرت استفاده کنید.
28-11-2012, 12:42 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد