خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 28 رای - 2.82 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سوپ شير

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
سوپ شير
سوپ شير :

[عکس: 20130920202448_000-999942.jpg]

مواد لازم :
شير 6 ليوان
اب مرغ 4 ليوان
نصف سينه مرغ
ارد نصف فنجان
جو 1 فنجان
كره 2 ق غ
نمك
طرز تهيه:
1 : سينه مرغ رو شسته و اب پز ميكنيم .
2 : ارد رو با 2 ق كره تفت ميديم تا بوي خامي ارد از بين بره .
3 : وقتي خامي ارد از بين رفت از روي حرارت برميداريم و شير رو يواش يواش روش ميريزيم و در اين بين مدام با همزن دستي هم ميزنيم تا ارد تو شير گلوله گلوله شه . و وقتي ارد و شير با هم مخلوط شدن و كاملا صاف و يكدست شد دوباره روي حرارت ميزازيم .
4 : اب مرغ - جو پرك و نمك رو هم اضافه ميكنيم .
5 : براي اينكه جو ها موقع پختن ته نگيرن گهگاهي سوپ رو هم ميزنيم .
6 : وقتي جو نيمپز شد سينه مرغ رو ريش ريش كرده و توي سوپ ميريزيم . وقتي كه پخت سوپ امادهست .
نوش جان


.
(آخرین تغییر در ارسال: 20-09-2013, 07:27 PM توسط sima.)
17-01-2011, 10:25 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
81
تاریخ عضویت:
Dec 2011
مدال ها

اعتبار: 173


محل سکونت : تهران
ارسال: #2
سوپ شیر بسیار خوشمزه با دستوری متفاوت!!
سلام خانم گل های سر آشپز! یکی از بهترین و خوشمزه ترین پیش غذاهایی که میتونید برای مهمونی هاتون درست کنید که بعد از آن همه عاشقش بشن و مدام دستورشو از تون بپرسن این سوپ شیره!!Yum2
من که فقط به خاطر این سوپ، دستپختم کلی تو فامیل معروف شد! خیلی جاهاش ابتکاری خودمه!
مواد لازم برای حدود 10 نفر یا بیشتر:
پیاز یک عدد نسبتا بزرگ
جو پرک 2 لیوان و نیم
ساقه های ترد وسط کرفس تقریبا 6 یا 7 عدد
هویج 2 عدد بزرگ (نه خیلی بزرگ ها!)
سیب زمینی یک عدد متوسط
ذرت شیرین کنسرو شده حدودا 5 قاشق
شیر 3 لیوان
قارچ 6 تا 7 عدد متوسط
گوشت همراه با استخوان گوسفند (حتما گوسفند) خیلی کم( در حدودی که اگر گوشت هایش را جدا کرده بکوبیم، حدود یک کاسه ماست خوری بشود) میتوانید از استخوان دنده یا مهره ها استفاده کنید
لطفا اگه میخواهید این دستور را درست کنید تمام مراحل را مانند زیر عمل کنید:
ابتدا پیاز را نگینی و ریز خورد کنید در قابلمه بریزید و با کمی روغن تفت دهید فقط در حدی که نرم شود اصلا نباید رنگ عوض کند.
گوشت و استخوانها را در پیاز ریخته با هم تفت دهید آرام آرام گوشت آب میاندازد بگذارید تقریبا گوشت یک ربع با آب خودش تفت بخورد.
جو پرک پاک کرده و شسته شده را به آن ها اضافه کنید و حدود 2 تا 3 دقیقه با گوشت تفت دهید.
سیب زمینی را رنده کرده (رنده درشت) به غذا اضافه می کنیم.
حالا به اندازه ای که کاملا روی گوشت را بگیرد آب میریزیم و میگذاریم تا گوشت کاملا پخته شود.
تقریبا نیم ساعت مانده به این که گوشت کاملا پخته شود، کرفس را که به اندازه های حبه قند کمی کوچکتر خورد کرده ایم به همراه هویج که با رنده ریز رنده کرده ایم به گوشت اضافه میکنیم. دقت کنید که هویج نباید اصلا زیاد باشد طوری که روی رنگ سوپ تاثیر بگذارد.
گوشت کا که ملا پخته شد، بیرون می آوریم گوشت ها را از استخوان جدا میکنیم و در ظرفی جدا کاملا میکوبیم.
شیر ، گوشت ، ذرت و قارچ را که به صورت ورقه ای و نازک برش زده ایم به سوپ اضافه میکنیم.
از این مرحله نباید در قابلمه را بگذاریم یا کامل بگذاریم چون مدام سوپ سر می رود. مدام آن را هم می زنیم تا کاملا قوام بیاید و جا بیفتد. نمک آن را هم اندازه میکنیم.
اگر لازم بود میتوانید به اندازه دلخواه شیر اضافه کنید فقط دقت کنید سوپ آبکی نشود.
یادتان باشد اصلا آبلیمو اضافه نکنید.
سوپ آماده است.

آن را در ظرف کشیده و رویش را با کمی جعفری خورد شده تزیین میکنیم.
نوش جان!Yum2Yum2Yum2Yum2


03-09-2012, 11:43 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
Feb 2012
مدال ها

اعتبار: 6,901


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: سوپ شير
[عکس: 20130420102032_300120145062.jpg]
20-04-2013, 11:54 AM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
141
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 547


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: سوپ شير
هیچ وقت فکر نمیکردم سوپ شیر اینهمه خوشمزه باشه Yum2
[عکس: 20130504184118_Photo3440.jpg]
04-05-2013, 08:13 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
28
تاریخ عضویت:
Jun 2012
مدال ها

اعتبار: 73


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: سوپ شير
من عاشق سوپ شیرم Yum2
   
01-06-2013, 06:00 AM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
853
تاریخ عضویت:
Dec 2011
مدال ها

اعتبار: 844


محل سکونت : تهران
ارسال: #6
RE: سوپ شير
اینم سوپ شیر من...عالی بود....کلی بابت دستپختم به همسری پز دادم....

[عکس: 20130601201340_IMG_5124.JPG]
01-06-2013, 09:46 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
182
تاریخ عضویت:
Apr 2013
مدال ها

اعتبار: 359


محل سکونت : تهران
ارسال: #7
RE: سوپ شير
(01-06-2013, 09:25 AM)NAHID.V نوشته:
(29-05-2013, 12:07 AM)پارانزیم نوشته:
(28-05-2013, 11:56 AM)NAHID.V نوشته: بچه ها من درست کردم سوپم دلمه دلمه شد.ینی بقول خودمون بریدDunnof
چرا؟
سوال دیگمم اینکه فقط باید خالص شیر باشه برا سوپ؟آب اینا اضافه نکنم؟اولین بارم درست میکنمha

ناهید جان وقتی مواد سوپت آماده شدوقتی میخوای شیر اضافه کنی باید شیر رو جدا گرم کنی تا بجوشه بعد به مواد سوپ ت که داغه اضافه کنی اگه یکی سرد و دیگری داغ باشه شیر سوپت بریده بریده میشه.

اتفاقا شیرو تازه خریده بودم آوردم جوشوندم هنوز گرم بود ریختم.نه میدونید چیه.اولش خوب بود هیچی نشد بعد یهو خراب شد.باید مدام سرش وایمیستادم هم میزدم؟خوب وایستادم.ولی بعد دیدم داره خراب میشه بیخیال شدم.راستی به تخم مرغم بهش اضافه کردم.ینی به شیر اضافه کردم بعد قاطی کردم بعد ریختم روی اون یکی موادم تو قابلمهHanghead نمیدونم چراDunnof

عزیزم برای اینکه شیر نبره باید اول یکی دو قاشق آرد رو با کره تفت بدی و شیرو بهش اضافه کنی و بذاری کمی غلیظ بشه.اینطوری وقتی به سوپت اضافه میکنی دیگه نمیبره و اون آرد کمک میکنه سوپت خیلی جا افتاده تر بشه.Yum2
01-06-2013, 10:48 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
182
تاریخ عضویت:
Apr 2013
مدال ها

اعتبار: 359


محل سکونت : تهران
ارسال: #8
RE: سوپ شير
(02-06-2013, 04:39 PM)NAHID.V نوشته: بچه ها من اینطو پختم توضیح میدم تا بدونید ایراد کارم کجاس که سوپم برید.ینی دلمه شد
اول آردرو با کره تفت دادم.بعد شیرو که قبلا جوشونده بودم آروم آروم بهش اضافه کردم که شیر هم گرم بود.البته قبل اضافه کردن.یه تخم مرغ تو شیر زدم بعد به مواد تو قابلمه اضافه کردم.کمی هم زدم وهویج و بقیه موتدو اضافه کردم....
حالا ایراد کارم کجاس؟Dunnof
عزیزم تخم مرغ کامل ریختی؟
به نظر من اصلا تخم مرغ نیاز نداره.اما اگه دوست داری اضافه کنی فقط زرده زده شده را اضافه کن.چون سفیده حالت دلمه پیدا میکنه.
شیرو که به آرد اضافه میکنی بذار چند جوش بزنه تا غلیظ بشه.تقریبا مثل فرنی البته نه به اون غلظت.بعدش به سوپت اضافه کن.البته نیم ساعت آخر پخت اضافش کن.قبلش هر چیزی میخوای تو سوپت بریز و بذار بپزه.شیرو آردو آخر سر اضافه کن.Flowerysmile
دوستانی که از طعم سوپ خوششون نیومده میتونن برای طعم بهتر از قرص عصاره مرغ و نیز کره بیشتر استفاده کنن و هنگام سرو سوپ هم دو سه قاشق خامه توش حل کنن و کمی آبلیمو بریزن.طمعش فوق العاده میشه.Yum2Yum2
(آخرین تغییر در ارسال: 03-06-2013, 12:58 AM توسط ratina.)
02-06-2013, 05:10 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,318
تاریخ عضویت:
Aug 2012
مدال ها

اعتبار: 2,026


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #9
RE: سوپ شير
وبالاخره ناهید خانوم موفق شد سوپ شیر درست حسابی بپزونهههههههyess
[عکس: 20130613163145_IMAG0313.jpg]
13-06-2013, 06:02 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
11
تاریخ عضویت:
Feb 2013
مدال ها

اعتبار: 4


محل سکونت : تهران
ارسال: #10
RE: سوپ شير
اینم سوپ شیر من
بار اولم بود درست کردم
Yum2Yum2
[عکس: 20130710023449_Photo0915.jpg]
10-07-2013, 01:35 AM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد