تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 23 رای - 3.04 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوپ شير
#1
سوپ شير :

[عکس: 20130920202448_000-999942.jpg]

مواد لازم :
شير 6 ليوان
اب مرغ 4 ليوان
نصف سينه مرغ
ارد نصف فنجان
جو 1 فنجان
كره 2 ق غ
نمك
طرز تهيه:
1 : سينه مرغ رو شسته و اب پز ميكنيم .
2 : ارد رو با 2 ق كره تفت ميديم تا بوي خامي ارد از بين بره .
3 : وقتي خامي ارد از بين رفت از روي حرارت برميداريم و شير رو يواش يواش روش ميريزيم و در اين بين مدام با همزن دستي هم ميزنيم تا ارد تو شير گلوله گلوله شه . و وقتي ارد و شير با هم مخلوط شدن و كاملا صاف و يكدست شد دوباره روي حرارت ميزازيم .
4 : اب مرغ - جو پرك و نمك رو هم اضافه ميكنيم .
5 : براي اينكه جو ها موقع پختن ته نگيرن گهگاهي سوپ رو هم ميزنيم .
6 : وقتي جو نيمپز شد سينه مرغ رو ريش ريش كرده و توي سوپ ميريزيم . وقتي كه پخت سوپ امادهست .
نوش جان


.
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#2
سلام خانم گل های سر آشپز! یکی از بهترین و خوشمزه ترین پیش غذاهایی که میتونید برای مهمونی هاتون درست کنید که بعد از آن همه عاشقش بشن و مدام دستورشو از تون بپرسن این سوپ شیره!!Yum2
من که فقط به خاطر این سوپ، دستپختم کلی تو فامیل معروف شد! خیلی جاهاش ابتکاری خودمه!
مواد لازم برای حدود 10 نفر یا بیشتر:
پیاز یک عدد نسبتا بزرگ
جو پرک 2 لیوان و نیم
ساقه های ترد وسط کرفس تقریبا 6 یا 7 عدد
هویج 2 عدد بزرگ (نه خیلی بزرگ ها!)
سیب زمینی یک عدد متوسط
ذرت شیرین کنسرو شده حدودا 5 قاشق
شیر 3 لیوان
قارچ 6 تا 7 عدد متوسط
گوشت همراه با استخوان گوسفند (حتما گوسفند) خیلی کم( در حدودی که اگر گوشت هایش را جدا کرده بکوبیم، حدود یک کاسه ماست خوری بشود) میتوانید از استخوان دنده یا مهره ها استفاده کنید
لطفا اگه میخواهید این دستور را درست کنید تمام مراحل را مانند زیر عمل کنید:
ابتدا پیاز را نگینی و ریز خورد کنید در قابلمه بریزید و با کمی روغن تفت دهید فقط در حدی که نرم شود اصلا نباید رنگ عوض کند.
گوشت و استخوانها را در پیاز ریخته با هم تفت دهید آرام آرام گوشت آب میاندازد بگذارید تقریبا گوشت یک ربع با آب خودش تفت بخورد.
جو پرک پاک کرده و شسته شده را به آن ها اضافه کنید و حدود 2 تا 3 دقیقه با گوشت تفت دهید.
سیب زمینی را رنده کرده (رنده درشت) به غذا اضافه می کنیم.
حالا به اندازه ای که کاملا روی گوشت را بگیرد آب میریزیم و میگذاریم تا گوشت کاملا پخته شود.
تقریبا نیم ساعت مانده به این که گوشت کاملا پخته شود، کرفس را که به اندازه های حبه قند کمی کوچکتر خورد کرده ایم به همراه هویج که با رنده ریز رنده کرده ایم به گوشت اضافه میکنیم. دقت کنید که هویج نباید اصلا زیاد باشد طوری که روی رنگ سوپ تاثیر بگذارد.
گوشت کا که ملا پخته شد، بیرون می آوریم گوشت ها را از استخوان جدا میکنیم و در ظرفی جدا کاملا میکوبیم.
شیر ، گوشت ، ذرت و قارچ را که به صورت ورقه ای و نازک برش زده ایم به سوپ اضافه میکنیم.
از این مرحله نباید در قابلمه را بگذاریم یا کامل بگذاریم چون مدام سوپ سر می رود. مدام آن را هم می زنیم تا کاملا قوام بیاید و جا بیفتد. نمک آن را هم اندازه میکنیم.
اگر لازم بود میتوانید به اندازه دلخواه شیر اضافه کنید فقط دقت کنید سوپ آبکی نشود.
یادتان باشد اصلا آبلیمو اضافه نکنید.
سوپ آماده است.

آن را در ظرف کشیده و رویش را با کمی جعفری خورد شده تزیین میکنیم.
نوش جان!Yum2Yum2Yum2Yum2


مهدی جان! به انتظارت نشستن بزرگترین خطای بشریت است . باید به انتظارت بی امان دوید...
پاسخ }
#3
[عکس: 20130420102032_300120145062.jpg]
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }
#4
هیچ وقت فکر نمیکردم سوپ شیر اینهمه خوشمزه باشه Yum2
[عکس: 20130504184118_Photo3440.jpg]
[عکس: A5J4p4.png]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
من عاشق سوپ شیرم Yum2
   
عاشق تر از همه ما موش کوری ست که زیبایی جفت اش راچشم بسته باور می کند !
پاسخ }
#6
اینم سوپ شیر من...عالی بود....کلی بابت دستپختم به همسری پز دادم....

[عکس: 20130601201340_IMG_5124.JPG]
الهي من در كلبه حقيرانه خود چيزي دارم كه تو در عرش كبريايي خود نداري.......
من چون تويي دارمو تو چون خودي نداري......
پاسخ }
#7
(۱۱-۰۳-۱۳۹۲, ۰۹:۲۵ ق.ظ)NAHID.V نوشته:  
(۰۸-۰۳-۱۳۹۲, ۱۲:۰۷ ق.ظ)پارانزیم نوشته:  
(۰۷-۰۳-۱۳۹۲, ۱۱:۵۶ ق.ظ)NAHID.V نوشته:  بچه ها من درست کردم سوپم دلمه دلمه شد.ینی بقول خودمون بریدDunnof
چرا؟
سوال دیگمم اینکه فقط باید خالص شیر باشه برا سوپ؟آب اینا اضافه نکنم؟اولین بارم درست میکنمha

ناهید جان وقتی مواد سوپت آماده شدوقتی میخوای شیر اضافه کنی باید شیر رو جدا گرم کنی تا بجوشه بعد به مواد سوپ ت که داغه اضافه کنی اگه یکی سرد و دیگری داغ باشه شیر سوپت بریده بریده میشه.

اتفاقا شیرو تازه خریده بودم آوردم جوشوندم هنوز گرم بود ریختم.نه میدونید چیه.اولش خوب بود هیچی نشد بعد یهو خراب شد.باید مدام سرش وایمیستادم هم میزدم؟خوب وایستادم.ولی بعد دیدم داره خراب میشه بیخیال شدم.راستی به تخم مرغم بهش اضافه کردم.ینی به شیر اضافه کردم بعد قاطی کردم بعد ریختم روی اون یکی موادم تو قابلمهHanghead نمیدونم چراDunnof

عزیزم برای اینکه شیر نبره باید اول یکی دو قاشق آرد رو با کره تفت بدی و شیرو بهش اضافه کنی و بذاری کمی غلیظ بشه.اینطوری وقتی به سوپت اضافه میکنی دیگه نمیبره و اون آرد کمک میکنه سوپت خیلی جا افتاده تر بشه.Yum2
گران باش؛ بگذار تا بهايت را پرداخت كنند
آدم ها چيزهاي مفت را مفت از دست مي دهند. «نيچه»
پاسخ }
#8
(۱۲-۰۳-۱۳۹۲, ۰۴:۳۹ ب.ظ)NAHID.V نوشته:  بچه ها من اینطو پختم توضیح میدم تا بدونید ایراد کارم کجاس که سوپم برید.ینی دلمه شد
اول آردرو با کره تفت دادم.بعد شیرو که قبلا جوشونده بودم آروم آروم بهش اضافه کردم که شیر هم گرم بود.البته قبل اضافه کردن.یه تخم مرغ تو شیر زدم بعد به مواد تو قابلمه اضافه کردم.کمی هم زدم وهویج و بقیه موتدو اضافه کردم....
حالا ایراد کارم کجاس؟Dunnof
عزیزم تخم مرغ کامل ریختی؟
به نظر من اصلا تخم مرغ نیاز نداره.اما اگه دوست داری اضافه کنی فقط زرده زده شده را اضافه کن.چون سفیده حالت دلمه پیدا میکنه.
شیرو که به آرد اضافه میکنی بذار چند جوش بزنه تا غلیظ بشه.تقریبا مثل فرنی البته نه به اون غلظت.بعدش به سوپت اضافه کن.البته نیم ساعت آخر پخت اضافش کن.قبلش هر چیزی میخوای تو سوپت بریز و بذار بپزه.شیرو آردو آخر سر اضافه کن.Flowerysmile
دوستانی که از طعم سوپ خوششون نیومده میتونن برای طعم بهتر از قرص عصاره مرغ و نیز کره بیشتر استفاده کنن و هنگام سرو سوپ هم دو سه قاشق خامه توش حل کنن و کمی آبلیمو بریزن.طمعش فوق العاده میشه.Yum2Yum2
گران باش؛ بگذار تا بهايت را پرداخت كنند
آدم ها چيزهاي مفت را مفت از دست مي دهند. «نيچه»
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
وبالاخره ناهید خانوم موفق شد سوپ شیر درست حسابی بپزونهههههههyess
[عکس: 20130613163145_IMAG0313.jpg]
خدايا دلم گرفته
پاسخ }
#10
اینم سوپ شیر من
بار اولم بود درست کردم
Yum2Yum2
[عکس: 20130710023449_Photo0915.jpg]
پاسخ }