وضعیت :
موضوعها: 513
اعتبار: 5,341 ۲۷-۱۰-۱۳۸۹, ۱۰:۲۵ ق.ظ (آخرین تغییر در ارسال: ۲۹-۰۶-۱۳۹۲, ۰۷:۲۷ ب.ظ توسط sima.) سوپ شير :
مواد لازم :
شير 6 ليوان
اب مرغ 4 ليوان
نصف سينه مرغ
ارد نصف فنجان
جو 1 فنجان
كره 2 ق غ
نمك
طرز تهيه:
1 : سينه مرغ رو شسته و اب پز ميكنيم .
2 : ارد رو با 2 ق كره تفت ميديم تا بوي خامي ارد از بين بره .
3 : وقتي خامي ارد از بين رفت از روي حرارت برميداريم و شير رو يواش يواش روش ميريزيم و در اين بين مدام با همزن دستي هم ميزنيم تا ارد تو شير گلوله گلوله شه . و وقتي ارد و شير با هم مخلوط شدن و كاملا صاف و يكدست شد دوباره روي حرارت ميزازيم .
4 : اب مرغ - جو پرك و نمك رو هم اضافه ميكنيم .
5 : براي اينكه جو ها موقع پختن ته نگيرن گهگاهي سوپ رو هم ميزنيم .
6 : وقتي جو نيمپز شد سينه مرغ رو ريش ريش كرده و توي سوپ ميريزيم . وقتي كه پخت سوپ امادهست .
نوش جان
.
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
وضعیت :
موضوعها: 3
اعتبار: 173 سلام خانم گل های سر آشپز! یکی از بهترین و خوشمزه ترین پیش غذاهایی که میتونید برای مهمونی هاتون درست کنید که بعد از آن همه عاشقش بشن و مدام دستورشو از تون بپرسن این سوپ شیره!!

من که فقط به خاطر این سوپ، دستپختم کلی تو فامیل معروف شد! خیلی جاهاش ابتکاری خودمه!
مواد لازم برای حدود 10 نفر یا بیشتر:
پیاز یک عدد نسبتا بزرگ
جو پرک 2 لیوان و نیم
ساقه های ترد وسط کرفس تقریبا 6 یا 7 عدد
هویج 2 عدد بزرگ (نه خیلی بزرگ ها!)
سیب زمینی یک عدد متوسط
ذرت شیرین کنسرو شده حدودا 5 قاشق
شیر 3 لیوان
قارچ 6 تا 7 عدد متوسط
گوشت همراه با استخوان گوسفند (حتما گوسفند) خیلی کم( در حدودی که اگر گوشت هایش را جدا کرده بکوبیم، حدود یک کاسه ماست خوری بشود) میتوانید از استخوان دنده یا مهره ها استفاده کنید
لطفا اگه میخواهید این دستور را درست کنید تمام مراحل را مانند زیر عمل کنید:
ابتدا پیاز را نگینی و ریز خورد کنید در قابلمه بریزید و با کمی روغن تفت دهید فقط در حدی که نرم شود اصلا نباید رنگ عوض کند.
گوشت و استخوانها را در پیاز ریخته با هم تفت دهید آرام آرام گوشت آب میاندازد بگذارید تقریبا گوشت یک ربع با آب خودش تفت بخورد.
جو پرک پاک کرده و شسته شده را به آن ها اضافه کنید و حدود 2 تا 3 دقیقه با گوشت تفت دهید.
سیب زمینی را رنده کرده (رنده درشت) به غذا اضافه می کنیم.
حالا به اندازه ای که کاملا روی گوشت را بگیرد آب میریزیم و میگذاریم تا گوشت کاملا پخته شود.
تقریبا نیم ساعت مانده به این که گوشت کاملا پخته شود، کرفس را که به اندازه های حبه قند کمی کوچکتر خورد کرده ایم به همراه هویج که با رنده ریز رنده کرده ایم به گوشت اضافه میکنیم. دقت کنید که هویج نباید اصلا زیاد باشد طوری که روی رنگ سوپ تاثیر بگذارد.
گوشت کا که ملا پخته شد، بیرون می آوریم گوشت ها را از استخوان جدا میکنیم و در ظرفی جدا کاملا میکوبیم.
شیر ، گوشت ، ذرت و قارچ را که به صورت ورقه ای و نازک برش زده ایم به سوپ اضافه میکنیم.
از این مرحله نباید در قابلمه را بگذاریم یا کامل بگذاریم چون مدام سوپ سر می رود. مدام آن را هم می زنیم تا کاملا قوام بیاید و جا بیفتد. نمک آن را هم اندازه میکنیم.
اگر لازم بود میتوانید به اندازه دلخواه شیر اضافه کنید فقط دقت کنید سوپ آبکی نشود.
یادتان باشد اصلا آبلیمو اضافه نکنید.
سوپ آماده است. آن را در ظرف کشیده و رویش را با کمی جعفری خورد شده تزیین میکنیم. نوش جان!

مهدی جان! به انتظارت نشستن بزرگترین خطای بشریت است . باید به انتظارت بی امان دوید...
وضعیت :
موضوعها: 0
اعتبار: 73 من عاشق سوپ شیرم
عاشق تر از همه ما موش کوری ست که زیبایی جفت اش راچشم بسته باور می کند !
وضعیت :
موضوعها: 18
اعتبار: 844 اینم سوپ شیر من...عالی بود....کلی بابت دستپختم به همسری پز دادم....
الهي من در كلبه حقيرانه خود چيزي دارم كه تو در عرش كبريايي خود نداري.......
من چون تويي دارمو تو چون خودي نداري......
وضعیت :
موضوعها: 5
اعتبار: 359 گران باش؛ بگذار تا بهايت را پرداخت كنند
آدم ها چيزهاي مفت را مفت از دست مي دهند. «نيچه»
وضعیت :
موضوعها: 5
اعتبار: 359 ۱۲-۰۳-۱۳۹۲, ۰۵:۱۰ ب.ظ (آخرین تغییر در ارسال: ۱۳-۰۳-۱۳۹۲, ۱۲:۵۸ ق.ظ توسط ratina.) (۱۲-۰۳-۱۳۹۲, ۰۴:۳۹ ب.ظ)NAHID.V نوشته: بچه ها من اینطو پختم توضیح میدم تا بدونید ایراد کارم کجاس که سوپم برید.ینی دلمه شد
اول آردرو با کره تفت دادم.بعد شیرو که قبلا جوشونده بودم آروم آروم بهش اضافه کردم که شیر هم گرم بود.البته قبل اضافه کردن.یه تخم مرغ تو شیر زدم بعد به مواد تو قابلمه اضافه کردم.کمی هم زدم وهویج و بقیه موتدو اضافه کردم....
حالا ایراد کارم کجاس؟
عزیزم تخم مرغ کامل ریختی؟
به نظر من اصلا تخم مرغ نیاز نداره.اما اگه دوست داری اضافه کنی فقط زرده زده شده را اضافه کن.چون سفیده حالت دلمه پیدا میکنه.
شیرو که به آرد اضافه میکنی بذار چند جوش بزنه تا غلیظ بشه.تقریبا مثل فرنی البته نه به اون غلظت.بعدش به سوپت اضافه کن.البته نیم ساعت آخر پخت اضافش کن.قبلش هر چیزی میخوای تو سوپت بریز و بذار بپزه.شیرو آردو آخر سر اضافه کن.

دوستانی که از طعم سوپ خوششون نیومده میتونن برای طعم بهتر از قرص عصاره مرغ و نیز کره بیشتر استفاده کنن و هنگام سرو سوپ هم دو سه قاشق خامه توش حل کنن و کمی آبلیمو بریزن.طمعش فوق العاده میشه.

گران باش؛ بگذار تا بهايت را پرداخت كنند
آدم ها چيزهاي مفت را مفت از دست مي دهند. «نيچه»