خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 28 رأی - میانگین امتیازات: 2.82
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سوپ شير

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
سوپ شير
سوپ شير :

[تصویر:  20130920202448_000-999942.jpg]

مواد لازم :
شير 6 ليوان
اب مرغ 4 ليوان
نصف سينه مرغ
ارد نصف فنجان
جو 1 فنجان
كره 2 ق غ
نمك
طرز تهيه:
1 : سينه مرغ رو شسته و اب پز ميكنيم .
2 : ارد رو با 2 ق كره تفت ميديم تا بوي خامي ارد از بين بره .
3 : وقتي خامي ارد از بين رفت از روي حرارت برميداريم و شير رو يواش يواش روش ميريزيم و در اين بين مدام با همزن دستي هم ميزنيم تا ارد تو شير گلوله گلوله شه . و وقتي ارد و شير با هم مخلوط شدن و كاملا صاف و يكدست شد دوباره روي حرارت ميزازيم .
4 : اب مرغ - جو پرك و نمك رو هم اضافه ميكنيم .
5 : براي اينكه جو ها موقع پختن ته نگيرن گهگاهي سوپ رو هم ميزنيم .
6 : وقتي جو نيمپز شد سينه مرغ رو ريش ريش كرده و توي سوپ ميريزيم . وقتي كه پخت سوپ امادهست .
نوش جان


.
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹-۶-۱۳۹۲ ۰۷:۲۷ عصر، توسط sima.)
۲۷-۱۰-۱۳۸۹, ۱۰:۲۵ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
NAHID.V, niloofar00, negin.s, Linda, پارانزیم, گل شقایق, بی نام و نشانم, طاطا, shamiiim, زهراخانوم, elipari, مامانش, Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
81
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 172


محل سکونت : تهران
ارسال: #2
سوپ شیر بسیار خوشمزه با دستوری متفاوت!!
سلام خانم گل های سر آشپز! یکی از بهترین و خوشمزه ترین پیش غذاهایی که میتونید برای مهمونی هاتون درست کنید که بعد از آن همه عاشقش بشن و مدام دستورشو از تون بپرسن این سوپ شیره!!Yum2
من که فقط به خاطر این سوپ، دستپختم کلی تو فامیل معروف شد! خیلی جاهاش ابتکاری خودمه!
مواد لازم برای حدود 10 نفر یا بیشتر:
پیاز یک عدد نسبتا بزرگ
جو پرک 2 لیوان و نیم
ساقه های ترد وسط کرفس تقریبا 6 یا 7 عدد
هویج 2 عدد بزرگ (نه خیلی بزرگ ها!)
سیب زمینی یک عدد متوسط
ذرت شیرین کنسرو شده حدودا 5 قاشق
شیر 3 لیوان
قارچ 6 تا 7 عدد متوسط
گوشت همراه با استخوان گوسفند (حتما گوسفند) خیلی کم( در حدودی که اگر گوشت هایش را جدا کرده بکوبیم، حدود یک کاسه ماست خوری بشود) میتوانید از استخوان دنده یا مهره ها استفاده کنید
لطفا اگه میخواهید این دستور را درست کنید تمام مراحل را مانند زیر عمل کنید:
ابتدا پیاز را نگینی و ریز خورد کنید در قابلمه بریزید و با کمی روغن تفت دهید فقط در حدی که نرم شود اصلا نباید رنگ عوض کند.
گوشت و استخوانها را در پیاز ریخته با هم تفت دهید آرام آرام گوشت آب میاندازد بگذارید تقریبا گوشت یک ربع با آب خودش تفت بخورد.
جو پرک پاک کرده و شسته شده را به آن ها اضافه کنید و حدود 2 تا 3 دقیقه با گوشت تفت دهید.
سیب زمینی را رنده کرده (رنده درشت) به غذا اضافه می کنیم.
حالا به اندازه ای که کاملا روی گوشت را بگیرد آب میریزیم و میگذاریم تا گوشت کاملا پخته شود.
تقریبا نیم ساعت مانده به این که گوشت کاملا پخته شود، کرفس را که به اندازه های حبه قند کمی کوچکتر خورد کرده ایم به همراه هویج که با رنده ریز رنده کرده ایم به گوشت اضافه میکنیم. دقت کنید که هویج نباید اصلا زیاد باشد طوری که روی رنگ سوپ تاثیر بگذارد.
گوشت کا که ملا پخته شد، بیرون می آوریم گوشت ها را از استخوان جدا میکنیم و در ظرفی جدا کاملا میکوبیم.
شیر ، گوشت ، ذرت و قارچ را که به صورت ورقه ای و نازک برش زده ایم به سوپ اضافه میکنیم.
از این مرحله نباید در قابلمه را بگذاریم یا کامل بگذاریم چون مدام سوپ سر می رود. مدام آن را هم می زنیم تا کاملا قوام بیاید و جا بیفتد. نمک آن را هم اندازه میکنیم.
اگر لازم بود میتوانید به اندازه دلخواه شیر اضافه کنید فقط دقت کنید سوپ آبکی نشود.
یادتان باشد اصلا آبلیمو اضافه نکنید.
سوپ آماده است.

آن را در ظرف کشیده و رویش را با کمی جعفری خورد شده تزیین میکنیم.
نوش جان!Yum2Yum2Yum2Yum2
امضای hany
مهدی جان! به انتظارت نشستن بزرگترین خطای بشریت است . باید به انتظارت بی امان دوید...
۱۳-۶-۱۳۹۱, ۱۱:۴۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از hany به دلیل این ارسال سپاس کرده.
FIRIHA, سوگند132, gohare naz, پر از ايده هاي جديد, NAHID.V, بی نام و نشانم, طاطا, melika i, elipari, پرند, مامانش, ارزو-94
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 6898


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: سوپ شير
[تصویر:  20130420102032_300120145062.jpg]
امضای elipari
[تصویر:  20140713163852_url.jpgss.jpg]
۳۱-۱-۱۳۹۲, ۱۱:۵۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از elipari به دلیل این ارسال سپاس کرده.
NAHID.V, f.nik, niloofar00, negin.s, Linda, پارانزیم, طاطا, shamiiim, یکتا20, ارزو-94
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
141
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 547


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: سوپ شير
هیچ وقت فکر نمیکردم سوپ شیر اینهمه خوشمزه باشه Yum2
[تصویر:  20130504184118_Photo3440.jpg]
امضای anesherli
[تصویر:  A5J4p4.png]
۱۴-۲-۱۳۹۲, ۰۸:۱۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از anesherli به دلیل این ارسال سپاس کرده.
NAHID.V, نرگس خانوم, f.nik, negin.s, niloofar00, Linda, پارانزیم, aysuda, shamiiim, مهرانا, elipari
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
28
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 73


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: سوپ شير
من عاشق سوپ شیرم Yum2
   
امضای فهیمه66
عاشق تر از همه ما موش کوری ست که زیبایی جفت اش راچشم بسته باور می کند !
۱۱-۳-۱۳۹۲, ۰۶:۰۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از فهیمه66 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
shamiiim, NAHID.V, پارانزیم, ladybird68, elipari

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
923
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 844


محل سکونت : تهران
ارسال: #6
RE: سوپ شير
اینم سوپ شیر من...عالی بود....کلی بابت دستپختم به همسری پز دادم....

[تصویر:  20130601201340_IMG_5124.JPG]
امضای rafighi
الهي من در كلبه حقيرانه خود چيزي دارم كه تو در عرش كبريايي خود نداري.......
من چون تويي دارمو تو چون خودي نداري......
۱۱-۳-۱۳۹۲, ۰۹:۴۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از rafighi به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, Galaxy, shamiiim, 162, باران جوینده, پارانزیم, niloofar00, elipari, Atefe joon, ارزو-94



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد