خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 23 رای - 3.17 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سوپ قارچ و اسفناج

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
سوپ قارچ و اسفناج
مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ و اسفناج:
قارچ خرد شده – نصف لیوان
پیاز خرد شده – نصف لیوان
کره – ۲ قاشق غذاخوری
شیر – سه و یک چهارم لیوان
پودر جوز هندی، پودر سیر، نمک و فلفل – به مقدار کم
آرد ذرت – ۲ قاشق مرباخوری
اسفناج – یک کیلوگرم
پنیر خامه ای – ۱۱۵ گرم

طرز تهیه سوپ قارچ و اسفناج:
قارچ را روی حرارت ملایم با کره تفت دهید تا نرم شود.
۳ لیوان شیر و ادویه به قارچ اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید.
آرد ذرت را با یک چهارم لیوان شیر مخلوط کنید و به تدریج به مواد قارچ اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
سوپ را مرتب هم بزنید تا غلیظ شود سپس بگذارید روی حرارت کم به مدت ۵ دقیقه بپزد.
اسفناج خرد شده و کاملا آب گرفته را به همراه پنیر خامه ای به سوپ اضافه کنید و در حالی که مرتب هم می زنید بگذارید اسفناج پخته شود و پنیر نیز کاملا آب شود.

[عکس: 20120509134323_6.jpg]
09-05-2012, 03:13 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد