خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 19 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سوپ هویج و زنجبیل

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
262
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 741


محل سکونت : shomal
ارسال: #1
سوپ هویج و زنجبیل
[تصویر:  20110903025413_1318522293512611315076162...231217.jpg]

شیرینی این سوپ مربوط به هویج و تندی آن مربوط به زنجبیل است.

زمان تهیه: 10 دقیقه
زمان پخت: 20 دقیقه


مواد لازم برای 4 نفر:
هویج نیم کیلو
پیاز متوسط یک عدد

کرفس خرد شده یک شاخه

زنجبیل رنده شده یک قاشق غذاخوری

آب مرغ 5 پیمانه

کره یا روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری

نمک ‌به مقدار لازم

پوست رنده شده و آب نصف یک عدد لیمو

طرز تهیه:
* کره یا روغن زیتون را درون ظرفی روی حرارت متوسط گرم کنید.

* پیاز، کرفس، هویج و نمک را درون روغن با حرارت کم سرخ کنید تا نرم شوند.

* زنجبیل را به محتوای ظرف اضافه کرده و 2 دقیقه ی دیگر آن ‌ها را تفت دهید.

* آب مرغ را به ظرف اضافه کرده و بگذارید مواد داخل ظرف با حرارت کم بجوشند.

* با استفاده از یک همزن، ‌سوپ را به صورت پوره درآورید و به آن پوست و آب لیمو را اضافه کنید.

* پس از این که کمی خنک شد آن را درون کاسه‌ های کوچک ‌تر بریزید و میل کنید.
امضای *sadaf*
instageram: ir_ladies_fitness
۱۲-۶-۱۳۹۰, ۰۲:۳۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از *sadaf* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, مهرناز مامانی, Atefe joon
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #2
Kate RE: سوپ هویج و زنجبیل
[تصویر:  20141204185405_carrot-ginger-soup-mainimage.jpg]

مقدار سرو : 6-8 نفر

مواد لازم

هویج : 12 -15 عدد نسبت با اندازه ی هویج (تمیز و برش زده)
پیاز : 1 عدد متوسط ،تقریبا 1 پ (خرد شده )
سیر : 4-5 حبه (بو داده )
روغن زیتون : 1/4 پ
آب مرغ یا استوک سبزیجات : 6 پ
زنجبیل تازه : 2 ق غ (رنده شده)
آویشن : 1/2 ق چ
پونه کوهی : 1/2 ق چ
زیره سبز : 1 ق چ

طرز تهیه

1-سیر و هویج ها را میخواهیم در فر تُست کنیم پس فر را بروی 220 درجه سانتیگراد روشن کنید.سپس هویج ها ، 2 ق غ از روغن زیتون را در یک کاسه بریزید و به آن نمک و فلفل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

[تصویر:  20141204194805_1.jpg]

2-سینی فر را کاغذ روغنی بکشید و هویج های برش زده را در سینی بگذارید.سیر را در فویل بگذارید و نیز در سینی بگذارید سپس به مدت 30 دقیقه در فر تُست کنید.

[تصویر:  20141204195223_2.jpg]

3-تقریبا 5 دقیقه مونده تا هویج و سیر تُست بشن،یک قابلمه ی بزرگ روی حرارت بگذارید و 2 ق غ از روغن زیتون را در قابلمه ریخته سپس پیاز ، زنجبیل و بقیه ی ادویه جات رو بریزید.حدودا 5 دقیقه روی حرارت تفت بدید تا نرم بشن.

[تصویر:  20141204200244_3.jpg]

4-سیر های بو داده را خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید سپس هویج های تُست شده را نیز به همراه آب مرغ در قابلمه بریزید و در قابلمه را بگذارید تا بجوش بیاد.

[تصویر:  20141204200621_4.jpg]

5-وقتی جوش اومد حرارت رو کم کنید و 30 دقیقه ی دیگر روی حرارت باشد.سپس از روی حرارت برداشته و سوپ را در غذاساز یا بلندر دستی پوره کنید و در صورت نیاز دوباره گرم کنید.سپس همراه خامه ی ترش و مغزهای تُست شده سرو کنید.

[تصویر:  20141204200942_carrot-ginger-soup-mainimage2.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای 1368Sheri
۱۴-۹-۱۳۹۳, ۰۲:۵۹ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مهرناز مامانی, مریم خانومی 1, mozhgan57, nazgitta, Atefe joon, دختر شیرازی, sargooOool



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد