تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 19 رای - 2.89 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوپ هویج و زنجبیل
#1
[عکس: 20110903025413_1318522293512611315076162...231217.jpg]

شیرینی این سوپ مربوط به هویج و تندی آن مربوط به زنجبیل است.

زمان تهیه: 10 دقیقه
زمان پخت: 20 دقیقه


مواد لازم برای 4 نفر:
هویج نیم کیلو
پیاز متوسط یک عدد

کرفس خرد شده یک شاخه

زنجبیل رنده شده یک قاشق غذاخوری

آب مرغ 5 پیمانه

کره یا روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری

نمک ‌به مقدار لازم

پوست رنده شده و آب نصف یک عدد لیمو

طرز تهیه:
* کره یا روغن زیتون را درون ظرفی روی حرارت متوسط گرم کنید.

* پیاز، کرفس، هویج و نمک را درون روغن با حرارت کم سرخ کنید تا نرم شوند.

* زنجبیل را به محتوای ظرف اضافه کرده و 2 دقیقه ی دیگر آن ‌ها را تفت دهید.

* آب مرغ را به ظرف اضافه کرده و بگذارید مواد داخل ظرف با حرارت کم بجوشند.

* با استفاده از یک همزن، ‌سوپ را به صورت پوره درآورید و به آن پوست و آب لیمو را اضافه کنید.

* پس از این که کمی خنک شد آن را درون کاسه‌ های کوچک ‌تر بریزید و میل کنید.
instageram: ir_ladies_fitness
پاسخ }
#2
Kate 
[عکس: 20141204185405_carrot-ginger-soup-mainimage.jpg]

مقدار سرو : 6-8 نفر

مواد لازم

هویج : 12 -15 عدد نسبت با اندازه ی هویج (تمیز و برش زده)
پیاز : 1 عدد متوسط ،تقریبا 1 پ (خرد شده )
سیر : 4-5 حبه (بو داده )
روغن زیتون : 1/4 پ
آب مرغ یا استوک سبزیجات : 6 پ
زنجبیل تازه : 2 ق غ (رنده شده)
آویشن : 1/2 ق چ
پونه کوهی : 1/2 ق چ
زیره سبز : 1 ق چ

طرز تهیه

1-سیر و هویج ها را میخواهیم در فر تُست کنیم پس فر را بروی 220 درجه سانتیگراد روشن کنید.سپس هویج ها ، 2 ق غ از روغن زیتون را در یک کاسه بریزید و به آن نمک و فلفل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

[عکس: 20141204194805_1.jpg]

2-سینی فر را کاغذ روغنی بکشید و هویج های برش زده را در سینی بگذارید.سیر را در فویل بگذارید و نیز در سینی بگذارید سپس به مدت 30 دقیقه در فر تُست کنید.

[عکس: 20141204195223_2.jpg]

3-تقریبا 5 دقیقه مونده تا هویج و سیر تُست بشن،یک قابلمه ی بزرگ روی حرارت بگذارید و 2 ق غ از روغن زیتون را در قابلمه ریخته سپس پیاز ، زنجبیل و بقیه ی ادویه جات رو بریزید.حدودا 5 دقیقه روی حرارت تفت بدید تا نرم بشن.

[عکس: 20141204200244_3.jpg]

4-سیر های بو داده را خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید سپس هویج های تُست شده را نیز به همراه آب مرغ در قابلمه بریزید و در قابلمه را بگذارید تا بجوش بیاد.

[عکس: 20141204200621_4.jpg]

5-وقتی جوش اومد حرارت رو کم کنید و 30 دقیقه ی دیگر روی حرارت باشد.سپس از روی حرارت برداشته و سوپ را در غذاساز یا بلندر دستی پوره کنید و در صورت نیاز دوباره گرم کنید.سپس همراه خامه ی ترش و مغزهای تُست شده سرو کنید.

[عکس: 20141204200942_carrot-ginger-soup-mainimage2.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پاسخ }