خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 49 رای - 3.37 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سوپ ورمیشل

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
سوپ ورمیشل


پیاز درشت ۱ عدد

هویج متوسط ۳ عدد

سیب زمینی ۲ عدد متوسط

نخود فرنگی یک پیمانه

جعفری خرد شده ۲ لیوان

قسمتهای سوپی مرغ(بال و کتف و گردن)

رب گوجه ۲ ق س

ورمیشل ۳ تا گل

آب ۱.۵ تا ۲ لیتر

آبلیمو ۲ ق غ

نمک و فلفل و زردچوبه



پیاز،سیب زمینی و هویج رو نگینی خرد کنید و همراه با مرغ و آب و نمک فلفل و زردچوبه بگذارید تا نیم پز بشه.

نخود فرنگی و رب رو اضافه کنید .

وقتی مرغها پخت جعفری رو اضافه کنید.

بعد از ۱۰ دقیقه ورمیشل و آبلیمو رو اضافه کنید و بعد از ۵ الی ۱۰ دقیقه که ورمیشل ها باز شد شعله رو خاموش کنید و در دیگ رو ورندارید تا ورمیشل ها حسابی با بخار پف کنن.

نکته: اگه از کنسرو نخود فرنگی استفاده میکنید، آخرای پخت اضافه کنید که له نشه.


[عکس: 20140126100658_soopvermishel.jpg]
26-01-2011, 08:02 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
481
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 455


محل سکونت : مازندران وطن سبز...
ارسال: #2
RE: سوپ ورمیشل
سوپ ورميشل :

من از آب ماهيچه پخته شده كه برا باقالي پلو درست كرده بودم استفاده كردم
4 تا ماهيچه رو با تقريبا 8 ليوان آب گذاشتم بپزه
نمك و ادويه لازم وپياز و سير هم بهش زدم.
بعدش آبش رو صاف كردم

يه مقدار ديگه آب جوشيده بهش اضافه كردم موقعي كه قل زد 2 ق رب گوجه ورميشل و تقريبا 5 ق غذاخوري گشنيز و جعفري خورد شده بهش اضافه كردم.
گذاشتم تا كاملا ورميشل ها باز بشن ( 2 تا گل ورميشل اندااختم)
بعدش كه خاموش كردم شعله رو درش رو برنداشتم تا تو همون حالت ورميشل ها بيشتر پف كنن( اينو از گيسو ياد گرفتم ) در آخر هم كمي فلفل سياه و آبلميو تازه بهش زدم و يه سوپ خوشمزه و مقوي و سريع از آب در اومد.
نوش جان Clap

[عکس: 20111106072429_111.jpg]
06-11-2011, 10:02 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
سوپ مرغ و ورمیشل
مواد لازم:
* 1 تکه سینه مرغ
* 1 فنجان رشته فرنگی
* 1 قاشق غذا خوری آرد
* 1 قاشق غذا خوری کره
* نمک، فلفل، فلفل قرمز
* آب به اندازه کافی
*1 عدد پیاز کوچک

روش تهیه:
سینه مرغ رو بعد از شستن به همراه 5 تا 8 لیوان آب(بسته به اندازه سینه مرغ) و نمک و فلفل و پیاز ریز شده بذارین بپزه
بعد از پخن سینه مرغ رو خارج و ریش ریش یا ریز خرد کنین
آرد رو در کرخ تفت بدین تا بوی خامیش بره و بعد آب مرغ رو کم کم اضافه و هم بزنین تا مخلوط یکدست بشه و بعد اجازه بدین جوش بیاد
وقتی جوش اومد مرغ و ورمیشل رو اضافه کنین و درش رو بذارین تا با حرارت کم ورمیشل بگزه و پف کنه
با لیموی تازه سرو کنین


[عکس: 20120915231959_kjkj.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد

30-09-2012, 03:26 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
151
تاریخ عضویت:
Jun 2012
مدال ها

اعتبار: 284


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: سوپ ورمیشل
سوپ ورميشل من بيشتر شبيه سوپ مرغ هست.
اول مرغ( ران يا هرجاي ديگه مرغ كه دوست داشته باشين) ميذارم با پياز و سير و نمك فلفل ادويه و زردچوبه در نهايت آب بپزه وقتي پخت. مرغ و در ميارم ريش ريش ميكنم. پيازهاي درشت رو از آب مرغ در ميارم مرغ ريش شده رو ميريزم تو آب مرغ.
شعله رو كم ميكنم. بعد توش هويج نگيني ميريزم. يكم كه پخت جو پرك رو كه از قبل پاك كرده و شستم ميريزم بعدشم سيب زميني نگيني خرد شده و قارچ رو ميريزم. نخود فرنگي هم چون من خودم ميپزم از قبل پخته ميريزم توش.
راستي قارچ رو يه كوچولو اول تفت ميدم بعد تو سوپ ميريزم.
ده دقيقه مونده كه سوپ سرو بشه ورميشل رو اضافه ميكنم. زياد نميريزم چون مواد اين سوپ زياده واسه همين سفت ميشه. اگرم سفت شد يكم آب جوش بهش اضافه ميكنم.
(بعضيا عصاره ي مرغ هم، همون اول ميريزن كه خوشمزه تر شه)
آخرش يه كم جعفري خرد شده ميريزيم.
من اين سوپ رو تند تند دوست دارم Yum2

* يادم رفت بگم يه قاشق هم رب گوجه فرنگي ميزنيم بهش. hih
[عکس: 20140126101014_5.jpg]
علت ویرایش:آپلود عکس پیوست شده
(آخرین تغییر در ارسال: 26-01-2014, 10:11 AM توسط elipari.)
13-10-2012, 03:17 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
842
تاریخ عضویت:
Nov 2011
مدال ها

اعتبار: 7,146


محل سکونت : خوزستان-اهواز
ارسال: #5
RE: سوپ ورمیشل
یه سوپ ورمیشل ساده Yum2
[عکس: 20121103113910_ver.JPG]
03-11-2012, 02:10 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
114
تاریخ عضویت:
Dec 2012
مدال ها

اعتبار: 137


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: سوپ ورمیشل
گوشت چرخ کرده پیاز سیب زمینی هویج رب گوجهرا تفت میدیم یه کم میذاریم تا نیم پز بشه بعد ورمیشل اضافه میکنیم.
[عکس: 20121224112949_IMG_0627.JPG]
[عکس: 20121224113244_IMG_0628.JPG]:yumi:
(آخرین تغییر در ارسال: 02-02-2013, 04:16 AM توسط sima.)
24-12-2012, 02:03 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,383
تاریخ عضویت:
Jul 2012
مدال ها

اعتبار: 350


محل سکونت : دور از رشــتـ
ارسال: #7
RE: سوپ ورمیشل
سوپ ورمیشل برای من سرما خورده..Sneezing
ورمیشل قارچ...مرغ ..و هویج.پیاز.سیب زمینی.شلغم.(خرد شده)جو پوست کنده
و مقداری جعفری خرد شده...و مقدار اندکی هم رشته سوپ..(بدون رب)hih


[عکس: 20130312195940_2.jpg]

[عکس: 20130312200049_11.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 12-03-2013, 10:44 PM توسط tannaz.m.)
12-03-2013, 10:42 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
225
تاریخ عضویت:
Oct 2012
مدال ها

اعتبار: 494


محل سکونت : مشهد
ارسال: #8
RE: سوپ ورمیشل
سوپ ورمیشل واسه مهمونی خانواده ی شوهرجون.همه تعریف کردنYum2[عکس: 20130328073153_DSC00311.jpg]
28-03-2013, 10:02 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
225
تاریخ عضویت:
Oct 2012
مدال ها

اعتبار: 494


محل سکونت : مشهد
ارسال: #9
RE: سوپ ورمیشل
سوپ ورمیشل خوشمزهYum2ممنون گیسو جون(1782)
[عکس: 20130530104353_DSC00444.jpg]
بازم سوپ ورمیشل خوشمزهYum2
[عکس: 20130814153658_DSC00104.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 14-08-2013, 02:38 PM توسط saratnt.)
30-05-2013, 12:14 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
371
تاریخ عضویت:
Nov 2011
مدال ها

اعتبار: 661


محل سکونت :
ارسال: #10
RE: سوپ ورمیشل
[عکس: 20130804102442_IMG__.jpg]
04-08-2013, 09:25 AM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سوپ گوجه فرنگی و ورمیشل Galaxy 1 977 15-09-2012, 07:20 PM
آخرین ارسال: samira550


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد