خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 49 رأی - میانگین امتیازات: 3.37
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سوپ ورمیشل

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,304
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23857


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
سوپ ورمیشل


پیاز درشت ۱ عدد

هویج متوسط ۳ عدد

سیب زمینی ۲ عدد متوسط

نخود فرنگی یک پیمانه

جعفری خرد شده ۲ لیوان

قسمتهای سوپی مرغ(بال و کتف و گردن)

رب گوجه ۲ ق س

ورمیشل ۳ تا گل

آب ۱.۵ تا ۲ لیتر

آبلیمو ۲ ق غ

نمک و فلفل و زردچوبه



پیاز،سیب زمینی و هویج رو نگینی خرد کنید و همراه با مرغ و آب و نمک فلفل و زردچوبه بگذارید تا نیم پز بشه.

نخود فرنگی و رب رو اضافه کنید .

وقتی مرغها پخت جعفری رو اضافه کنید.

بعد از ۱۰ دقیقه ورمیشل و آبلیمو رو اضافه کنید و بعد از ۵ الی ۱۰ دقیقه که ورمیشل ها باز شد شعله رو خاموش کنید و در دیگ رو ورندارید تا ورمیشل ها حسابی با بخار پف کنن.

نکته: اگه از کنسرو نخود فرنگی استفاده میکنید، آخرای پخت اضافه کنید که له نشه.


[تصویر:  20140126100658_soopvermishel.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۶-۱۱-۱۳۸۹, ۰۸:۰۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نياز, tannaz.m, sonya, golgis, mamanjon, niloofar00, باران جوینده, پارانزیم, elipari, عاطفه 57, عسل بابا, hekmati009
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
481
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 455


محل سکونت : مازندران وطن سبز...
ارسال: #2
RE: سوپ ورمیشل
سوپ ورميشل :

من از آب ماهيچه پخته شده كه برا باقالي پلو درست كرده بودم استفاده كردم
4 تا ماهيچه رو با تقريبا 8 ليوان آب گذاشتم بپزه
نمك و ادويه لازم وپياز و سير هم بهش زدم.
بعدش آبش رو صاف كردم

يه مقدار ديگه آب جوشيده بهش اضافه كردم موقعي كه قل زد 2 ق رب گوجه ورميشل و تقريبا 5 ق غذاخوري گشنيز و جعفري خورد شده بهش اضافه كردم.
گذاشتم تا كاملا ورميشل ها باز بشن ( 2 تا گل ورميشل اندااختم)
بعدش كه خاموش كردم شعله رو درش رو برنداشتم تا تو همون حالت ورميشل ها بيشتر پف كنن( اينو از گيسو ياد گرفتم ) در آخر هم كمي فلفل سياه و آبلميو تازه بهش زدم و يه سوپ خوشمزه و مقوي و سريع از آب در اومد.
نوش جان Clap

[تصویر:  20111106072429_111.jpg]
امضای joudi
[تصویر:  tNnap4.png]

خداوندا ؛
آرامشي عطا كن تا بپذيرم آنچه را كه نميتوانم تغيير دهم.
شهامتي ده كه تغيير دهم آنچه را كه ميتوانم.
و دانشي كه تفاوت اين دو را بدانم...
۱۵-۸-۱۳۹۰, ۱۰:۰۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از joudi به دلیل این ارسال سپاس کرده.
tannaz.m, mamanjon, niloofar00, پارانزیم, elipari, عسل بابا
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,304
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23857


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
سوپ مرغ و ورمیشل
مواد لازم:
* 1 تکه سینه مرغ
* 1 فنجان رشته فرنگی
* 1 قاشق غذا خوری آرد
* 1 قاشق غذا خوری کره
* نمک، فلفل، فلفل قرمز
* آب به اندازه کافی
*1 عدد پیاز کوچک

روش تهیه:
سینه مرغ رو بعد از شستن به همراه 5 تا 8 لیوان آب(بسته به اندازه سینه مرغ) و نمک و فلفل و پیاز ریز شده بذارین بپزه
بعد از پخن سینه مرغ رو خارج و ریش ریش یا ریز خرد کنین
آرد رو در کرخ تفت بدین تا بوی خامیش بره و بعد آب مرغ رو کم کم اضافه و هم بزنین تا مخلوط یکدست بشه و بعد اجازه بدین جوش بیاد
وقتی جوش اومد مرغ و ورمیشل رو اضافه کنین و درش رو بذارین تا با حرارت کم ورمیشل بگزه و پف کنه
با لیموی تازه سرو کنین


[تصویر:  20120915231959_kjkj.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۹-۷-۱۳۹۱, ۰۳:۲۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
tannaz.m, niloofar00, عسل بابا
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
151
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 284


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: سوپ ورمیشل
سوپ ورميشل من بيشتر شبيه سوپ مرغ هست.
اول مرغ( ران يا هرجاي ديگه مرغ كه دوست داشته باشين) ميذارم با پياز و سير و نمك فلفل ادويه و زردچوبه در نهايت آب بپزه وقتي پخت. مرغ و در ميارم ريش ريش ميكنم. پيازهاي درشت رو از آب مرغ در ميارم مرغ ريش شده رو ميريزم تو آب مرغ.
شعله رو كم ميكنم. بعد توش هويج نگيني ميريزم. يكم كه پخت جو پرك رو كه از قبل پاك كرده و شستم ميريزم بعدشم سيب زميني نگيني خرد شده و قارچ رو ميريزم. نخود فرنگي هم چون من خودم ميپزم از قبل پخته ميريزم توش.
راستي قارچ رو يه كوچولو اول تفت ميدم بعد تو سوپ ميريزم.
ده دقيقه مونده كه سوپ سرو بشه ورميشل رو اضافه ميكنم. زياد نميريزم چون مواد اين سوپ زياده واسه همين سفت ميشه. اگرم سفت شد يكم آب جوش بهش اضافه ميكنم.
(بعضيا عصاره ي مرغ هم، همون اول ميريزن كه خوشمزه تر شه)
آخرش يه كم جعفري خرد شده ميريزيم.
من اين سوپ رو تند تند دوست دارم Yum2

* يادم رفت بگم يه قاشق هم رب گوجه فرنگي ميزنيم بهش. hih
[تصویر:  20140126101014_5.jpg]
علت ویرایش:آپلود عکس پیوست شده
امضای dream girl
anything boys can do GIRLS can do BETTER
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۶-۱۱-۱۳۹۲ ۱۰:۱۱ صبح، توسط elipari.)
۲۲-۷-۱۳۹۱, ۰۳:۱۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از dream girl به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نياز, نیوشا, mamanjon, پارانزیم, elipari, عسل بابا
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
842
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 7145


محل سکونت : خوزستان-اهواز
ارسال: #5
RE: سوپ ورمیشل
یه سوپ ورمیشل ساده Yum2
[تصویر:  20121103113910_ver.JPG]
امضای z.arghavani
[تصویر:  20131218075301_20130410105840_579684_333...6488_n.jpg]

اینستاگرام من z.arghavani
۱۳-۸-۱۳۹۱, ۰۲:۱۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از z.arghavani به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نياز, Galaxy, mamanjon, niloofar00, پارانزیم, elipari

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
114
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 137


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: سوپ ورمیشل
گوشت چرخ کرده پیاز سیب زمینی هویج رب گوجهرا تفت میدیم یه کم میذاریم تا نیم پز بشه بعد ورمیشل اضافه میکنیم.
[تصویر:  20121224112949_IMG_0627.JPG]
[تصویر:  20121224113244_IMG_0628.JPG]Yum2
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-۱۱-۱۳۹۱ ۰۴:۱۶ صبح، توسط sima.)
۴-۱۰-۱۳۹۱, ۰۲:۰۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از مامان مهدی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, نياز, Galaxy, sima, tannaz.m, niloofar00, پارانزیم, elipari, قلب


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  سوپ گوجه فرنگی و ورمیشل Galaxy 1 909 ۲۵-۶-۱۳۹۱ ۰۷:۲۰ عصر
آخرین ارسال: samira550


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد