تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 25 رای - 2.96 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوپ پیاز فرانسوی
#1
مواد لازم برای 4 نفر:

کره یا مارگارین 3 قاشق غذاخوری

پیاز متوسط 7 عدد، هرکدام از وسط نصف شود و خلال شود.

نمک یک چهارم قاشق چای‌خوری

آب 4 پیمانه

آب سبزیجات حدود 2 پیمانه (اضافه کردن آب سبزیجات در سوپ فرانسوی اختیاریست)

پودر آویشن یک چهارم قاشق چای‌خوری

نان فرانسوی: 4 برش به ضخامت 5/1 سانتیمتر

پنیر رنده شده پیتزا: 100 گرم

طرز تهیه:

برای تهیه سوپ پیاز فرانسوی باید در یک تابه 30 سانتی‌متری، کره را روی حرارت متوسط ذوب کنید.

نمک و پیازها را درون آن بریزید و حدود 45 دقیقه یا تا زمانی که کاراملی رنگ شوند آن‌ها را تفت دهید سپس حرارت را کم کرده، هر چند وقت یک بار آن‌ها را هم بزنید و تا 15 دقیقه دیگر، یا تا زمانی که قهوه‌ای رنگ شوند آن‌ها را حرارت دهید.

نصف پیمانه آب روی پیازها بریزید و آن‌ها را هم زنید سپس پیازها را همراه آب مخلوط شده به درون یک قابلمه منتقل کنید.

آب سبزی‌جات، پودر آویشن و مابقی آب را به قابلمه اضافه کنید و آن‌ها را روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوشند سپس درب قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و حدود 30 دقیقه یا تا زمانی که پیازها خیلی نرم شوند آن‌ها را حرارت دهید.

در این میان، فر را روی حرارت 450 درجه فارنهایت از پیش حرارت دهید و برش‌های نان را روی ورقه مخصوص پخت قرار دهید و به مدت 5 دقیقه آن‌ها را تست کنید.

سوپ را درون 4 ظرف نسوز کوچک بریزید. نان‌های تست شده را روی آن‌ها قرار دهید و کمی آن‌ها را به سمت داخل فشار دهید و پنیر را روی آن‌ها بریزید و به مدت 12 تا 15 دقیقه آن‌ها را حرارت دهید تا قهوه‌ای رنگ شوند.

[عکس: 20111124091336_297147_Mv05N2UV.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }