تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوپ کدوحلوایی تایلندی با 5 قلم
#1
[عکس: 20140107095500_Thai-Pumpkin-Soup-FoodieCrush.com-08.jpg]

مواد لازم

رب کاری قرمز : 2 ق غ
آب مرغ : 4 پ
پوره ی کدوحلوایی : 500 گرم
شیر نارگیل : 1 و 3/4 پ
فلفل قرمز خرد شده : 1 عدد بزرگ
گشنیز برای تزئین روی سوپ (اختیاری)


[عکس: 20140107100649_Thai-Pumpkin-Soup-FoodieCrush.com-01.jpg]

طرز تهیه

1-رب کاری رو در یک قابلمه روی حرارت متوسط بریزید تا یکم معطر بشه،بعد پوره و آب مرغ را اضافه کنید و مخلوط کنید.
2-تا زمانی که شروع به قل زدن بکنه (تقریبا 3 دقیقه )روی حرارت باشه .وقتی جوش اومد ، شیر نارگیل رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا اونم داغ بشه و به جوش بیاد.(تقریبا 3 دقیقه ی دیگه)
3-فلفل قرمز خرد شده و چاشنی مورد نظرتونو رو به سوپ اضافه کنید و در بشقاب سرو بکشید و کمی گشنیز رویش بریزید.


نوش جانFlowerysmile

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پاسخ }