خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سوپ کدوحلوایی تایلندی با 5 قلم

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #1
سوپ کدوحلوایی تایلندی با 5 قلم
[تصویر:  20140107095500_Thai-Pumpkin-Soup-FoodieCrush.com-08.jpg]

مواد لازم

رب کاری قرمز : 2 ق غ
آب مرغ : 4 پ
پوره ی کدوحلوایی : 500 گرم
شیر نارگیل : 1 و 3/4 پ
فلفل قرمز خرد شده : 1 عدد بزرگ
گشنیز برای تزئین روی سوپ (اختیاری)


[تصویر:  20140107100649_Thai-Pumpkin-Soup-FoodieCrush.com-01.jpg]

طرز تهیه

1-رب کاری رو در یک قابلمه روی حرارت متوسط بریزید تا یکم معطر بشه،بعد پوره و آب مرغ را اضافه کنید و مخلوط کنید.
2-تا زمانی که شروع به قل زدن بکنه (تقریبا 3 دقیقه )روی حرارت باشه .وقتی جوش اومد ، شیر نارگیل رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا اونم داغ بشه و به جوش بیاد.(تقریبا 3 دقیقه ی دیگه)
3-فلفل قرمز خرد شده و چاشنی مورد نظرتونو رو به سوپ اضافه کنید و در بشقاب سرو بکشید و کمی گشنیز رویش بریزید.


نوش جانFlowerysmile

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای 1368Sheri
۱۷-۱۰-۱۳۹۲, ۱۰:۰۹ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mozhgan57, elipari, inspirationn, McQueen, Atefe joon, Galaxy, niloofar00, vidia



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد