تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوپ گوشت وعدس
#1
[عکس: 20131203151209_762c31fdc50f3b7062e9222eebb8f60f.jpg]


مواد لازم:
عدس یک پیمانه پلوپز
گوشت قرمز۱۵۰ گرم
پیازیک عدد کوچک
هویج۲ عدد متوسط
جعفری۵۰ گرم
آرد۳ قاشق غذاخوری
شیردو لیوان
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار دلخواه
روغن مایع۲ قاشق غذاخوری
کره(در صورت دلخواه)۳۰ گرم
آب لیمو۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
• عدس ها را شسته و با یک پیمانه آب به مدت نیم ساعت خیس کنید.
• گوشت قرمز را به صورت نگینی ریز خرد نمایید.
• پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و با دو قاشق روغن تفت دهید.
• گوشت ها را داخل قابلمه اضافه کرده و تا حد عوض شدن رنگ گوشت، تفت دهید.
• ۴ لیوان آب داخل قابلمه اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید.
• عدسها را داخل ظرف دیگری ریخته و با یک پیمانه آب و کمی نمک با حرارت ملایم بپزید.
• نمک و فلفل را بعد از نیم پز شدن گوشت ها،داخل قابلمه اضافه کنید.
• هویج ها را به صورت نگینی خرد کرده و بعد از پخت کامل گوشت ها داخل قابلمه اضافه کنید.
• عدس های پخته را داخل صافی بریزید.
• شیر را با آرد و نمک و فلفل ، داخل قابلمه مناسبی ریخته و کاملا میکس کرده و بلافاصله روی حرارت قرار داده وتا حد رسیدن به غلظت فرنی هم بزنید.(سس بشامل)
• کره را داخل سس اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.
• عدس های پخته شده را داخل قابلمه سوپ اضافه کنید.
• در حالیکه سوپ را هم می زنید،سس بشامل آماده شده را داخل سوپ اضافه کنید.
• در قابلمه را برداشته و بعد از جا افتادن کامل سوپ آنرا از روی حرارت بردارید.
• سوپ آماده شده را به همراه جعفری ریز خرد شده و آب لیمو سرو کنید.

نوش جونFlowerysmile

من هم با مرغ درست میکنم وهم با گوشت ایشالله زودی دستورشو با عکس میذارمConsoling
گاهی اشتباهمان در زندگی این است که

به برخی آدم ها جایگاهی می بخشیم که هرگز لیاقت آن را ندارند
پاسخ }