تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 36 رای - 2.72 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سیب زمینی تنوری آکاردئونی
#1

این سیب زمینی های خوشگل و خوشمزه رو برای پیش غذا و سینی اوردور یا حتی شام با ادویه های مختلف درست کنین


[عکس: 20120324162618_Picture30656a_edited-1.jpg]

سیب زمینی های تازه که پوست نازکی دارن برای این غذا مناسبن


سیب زمینی هارو خوب بشورین و خشک کنین و برشهای نازکی بزنین تا نزدیک انتهاش
مراقب باشین از هم جدا نشه
فر رو از قبل با درجه 200 تا 220 در جه سانتیگراد بسته به درشتی سیب زمینی هاتون روشن کنین تا گرم بشه
سیب زیمین هارو داخل سینی فر بچینین
روش نمک و گرانوا فلفل سیاه یا قرمز،در صورت تمایل آویشن و پودر سیز بریزین یا از حلقه های نازک سیر تازه لای برشهاش بذارین
بعد حسابی با کره آب شده یا روغن زیتون چربش کنین به کمک برس و داخل فر طبقه وسط بذارین
حدود 40 دقیقه تا یک ساعت طول میکشه تا سیب زمینی های خوشزه آماده بشنYum2

[عکس: 20120324162427_prep.jpg]

[عکس: 20120324162445_prep2.jpg]

[عکس: 20120324162517_Hasselback016.jpg]


[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
اینم چند تا ایده برای سیب زمینی آکاردئونی در طعم های مخلتف



سیب زمینی تنوری آکاردئونی که روش پودر سوخاری اسپایسی و پودر پنیر پارمسان ریخته شده:

[عکس: 20120324163003_IMG_4980-400x300.jpg]


سیب زمینی تنوری آکاردئونی با لایه های بیکین یا ژامبون:

[عکس: 20120324163041_606_0118pyt_0843_6gi.jpg]


اینم یه مدل دیگه سرو سیب زمینی تنوری آکاردئونی توی دیس همراه با ورقه های سیر و رزماری تازه:

[عکس: 20120324163123_potato_roast1.jpg]




[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
بعد از اینکه سیب زمینی تنوری رو به روش بالا آماده کردین با سسی که آموزشش رو میذارم میتونین سروش کنین:

[عکس: 20120324164553_hasselback1.jpg]

2 قاشق غذاخوری روغن
2 تا پیاز خرد شده
2-3 تا گوجه فرنگی
نمک
1 قاشق چای خوری پودر گشنیز
1/2 قاشق چای خوری پودر زیره سبز
1/2 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
1/4 قاشق چای خوری زردچوبه
1/2 قاشق چای خوری گرام ماسالا
2 قاشق غذاخوری خامه، اختیاری


1 قاشق غذاخوری از روغن در یک قابلمه بزرگ گرم کنید
پیاز رو با کمی نمک توش تفت بدین تا عسلی بشه.
اجازه دهید پیاز کمی سرد شود و سپس آن رو به همراه گوجه فرنگی میکس کنین.

توی همون قابلمه که پیاز رو تفت دادین یه قاشق غذاخوری روغن باقی مانده
گشنیز و پودر زیره سبز، فلفل قرمز و زردچوبه رو توش بریزین
مخلوط ادویه را برای چند ثانیه هم بزنید و سپس در مخلوط گوجه فرنگی و پیاز بریزید.

مخلوط رو روی حرارت متوسط ​​ بذارین تا بپزه تا تمام آب آن بخار بشه و به روغن بیفته
حالا گرام ماسالا رو اضافه کنین و وقتی از روی حرارت ورداشتین در صورت تمایل خامه رو هم اضافه کنین

این سس رو کف ظرف مورد نظرتون ریزین و سیب زمینی تنوری رو روش بچینین وداغ سرو کنین:

[عکس: 20120324164832_hasselback4.jpg]

[عکس: 20120324164619_hasselback51.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4
لای برشهای سیب زمینی یکی درمیون ورقه های کره و پنیر بذارین و توی فویل بپیچین و داخل فر بپزین:

[عکس: 20120414181852_IMG_4941.JPG]

[عکس: 20120414181948_IMG_4943.JPG]

[عکس: 20120414182012_IMG_4948.JPG]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
(۲۶-۰۱-۱۳۹۱, ۰۷:۵۸ ب.ظ)Alisa نوشته:  گیسو جان این غذای لذیذ و باید با مایکروویو پخت یا کانوکشن؟؟؟؟Dunnof

توی فر عزیزم
من با ماکروو امتحانش نکردم
تو پست اول نحوه پختشو گفتم
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#6
خانوما توی فر وقتی میخواین بپزین و برای اینکه شیارهای سیب زمینی از هم کاملا جئا بشن میتونین زیرش یه برش هویج بزارین تا سیب زمینی بالاتر از کف سینی بایسته و اینکار باعث میشه که با دیدن حرارت شیار ها از هم جدا بشن و زیباتر دیده بشه FlowerysmileFlowerysmile
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#7
اینم سیب زمینی آکاردئونی من .... واقعا مرسی گیسو جون خیلی خوشمزه بود ....(1782)
البته فرصت تزئین نداشتم ... ببشقید ...

[عکس: 20120421200412_Image009.jpg]
پاسخ }
#8
سیب زمینی تنوری با پنیر پیتزا و قارچ و روغن کنجد فراوانYum2
از بعد پختش یادم رفت عکس بگیرمHanghead

[عکس: 20120501095450_IMG_6801.jpg]

معنی سبز زندگی...معنی با تو بودنه
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
[عکس: 20120828233206_777777777777777777.jpg]
اینم مال بنده...مرسی گیسو جون....بینش هم سیر گذاشتمFlowerysmileFlowerysmile(1782)(1782)خوشمزه و شیک
فروش دستبند ،نیم ست،انگشتر در سایت زرتاج با تخفیف برای خانوم گلا1 (49)
در اینستاگرام با نام zartaaj فالو کنید:
وایبر،واتس اپ به 09372377986
پاسخ }
#10
(۰۸-۰۶-۱۳۹۱, ۱۱:۱۲ ق.ظ)مهرنوش 212 نوشته:  گيسو جون تو پست اول كه مراحل آماده شدنو تصويري زحمت كشيدي و گذاشتي يه چيزه مايع هست داري ميريزي روي سيب زميني ها (قبل از زدن كره به سيب زميني ها) ... اينا چيه ؟ فكر نكنم روغن باشه ميشه بگي چيه ؟؟؟

مهرنوش جان کره ذوب شده س که میتونی بجاش از روغن زیتون هم استفاده کنیFlowerysmile
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سیب زمینی تنوری با پارمزان arezou 3 4,037 ۱۰-۰۴-۱۳۹۶, ۰۶:۵۲ ب.ظ
آخرین ارسال: Galaxy
  سیب زمینی و پنیر(سیب زمینی با قارچ و پنیر تنوری) *ماهک* 17 31,839 ۱۰-۰۹-۱۳۹۴, ۱۱:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: مدیون مهرت
  سیب زمینی تنوری و ژامبون m_241259 0 808 ۰۱-۰۶-۱۳۹۱, ۰۱:۲۳ ق.ظ
آخرین ارسال: m_241259
  سیب زمینی تنوری سرکه نمکی Galaxy 0 1,477 ۱۴-۰۳-۱۳۹۱, ۰۶:۵۱ ب.ظ
آخرین ارسال: Galaxy