تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سیرباقله(غذای سنتی شوشتر)
#1
مواد مورد نیاز:
باقله به مقدار دلخواه
سیر6 حبه
رب انار 4 ق غذاخوری(بستگی به ذائقتون داره اگر بخواید ترش بشه بیشتر و اگر زیاد ترش دوست ندارید می تونید کمتر بریزید)
ناردونه(دونه های انار خشک شده)
روغن
نمک
طرز تهیه:
اول باقله های خشک رو یک مقداری در آب می خیسونید بعد از 2 ساعت اونارو از آب درمیارید و در قابلمه یا دیگ زودپز به همراه مقداری نمک میریزید تا بپزه.وقتی پخت حالا سیر ها رو له می کنیم،ناردونه ها رو هم که از قبل شستیم و تمیز کردیم توی روغن میریزیم و سرخ می کنیم وقتی سرخ شد لحظه ی آخر رب انار رو اضافه می کنیم و این مواد رو که سرخ شدن توی قابلمه ی باقله ها میریزیم و میذاریم یک کم با همدیگه جوش بزنن تا مزه بگیره غذامون اگر هم دوست نداشتید این غذا ترش باشه می تونید مقداری شکر موقع جوشیدن بهش اضافه کنید. امیدوارم این غذا رو درست کنید و لذت ببرید.Flowerysmile
پاسخ }
#2
نذری روز عاشورا سیر باقالی همسایه پزYum2

[عکس: 20131114132929_IMG_1391.JPG]
زندگی فاصله ی اذان تا نماز است...Hanghead
پاسخ }