خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سیرباقله(غذای سنتی شوشتر)

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
101
تاریخ عضویت:
Jul 2013
مدال ها

اعتبار: 40


محل سکونت : خوزستان
ارسال: #1
سیرباقله(غذای سنتی شوشتر)
مواد مورد نیاز:
باقله به مقدار دلخواه
سیر6 حبه
رب انار 4 ق غذاخوری(بستگی به ذائقتون داره اگر بخواید ترش بشه بیشتر و اگر زیاد ترش دوست ندارید می تونید کمتر بریزید)
ناردونه(دونه های انار خشک شده)
روغن
نمک
طرز تهیه:
اول باقله های خشک رو یک مقداری در آب می خیسونید بعد از 2 ساعت اونارو از آب درمیارید و در قابلمه یا دیگ زودپز به همراه مقداری نمک میریزید تا بپزه.وقتی پخت حالا سیر ها رو له می کنیم،ناردونه ها رو هم که از قبل شستیم و تمیز کردیم توی روغن میریزیم و سرخ می کنیم وقتی سرخ شد لحظه ی آخر رب انار رو اضافه می کنیم و این مواد رو که سرخ شدن توی قابلمه ی باقله ها میریزیم و میذاریم یک کم با همدیگه جوش بزنن تا مزه بگیره غذامون اگر هم دوست نداشتید این غذا ترش باشه می تونید مقداری شکر موقع جوشیدن بهش اضافه کنید. امیدوارم این غذا رو درست کنید و لذت ببرید.Flowerysmile
08-08-2013, 12:01 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
264
تاریخ عضویت:
Aug 2013
مدال ها

اعتبار: 1,438


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: سیرباقله(غذای سنتی شوشتر)
نذری روز عاشورا سیر باقالی همسایه پزYum2

[عکس: 20131114132929_IMG_1391.JPG]
14-11-2013, 01:30 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد