خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سیرباقله(غذای سنتی شوشتر)

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
101
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 40


محل سکونت : خوزستان
ارسال: #1
سیرباقله(غذای سنتی شوشتر)
مواد مورد نیاز:
باقله به مقدار دلخواه
سیر6 حبه
رب انار 4 ق غذاخوری(بستگی به ذائقتون داره اگر بخواید ترش بشه بیشتر و اگر زیاد ترش دوست ندارید می تونید کمتر بریزید)
ناردونه(دونه های انار خشک شده)
روغن
نمک
طرز تهیه:
اول باقله های خشک رو یک مقداری در آب می خیسونید بعد از 2 ساعت اونارو از آب درمیارید و در قابلمه یا دیگ زودپز به همراه مقداری نمک میریزید تا بپزه.وقتی پخت حالا سیر ها رو له می کنیم،ناردونه ها رو هم که از قبل شستیم و تمیز کردیم توی روغن میریزیم و سرخ می کنیم وقتی سرخ شد لحظه ی آخر رب انار رو اضافه می کنیم و این مواد رو که سرخ شدن توی قابلمه ی باقله ها میریزیم و میذاریم یک کم با همدیگه جوش بزنن تا مزه بگیره غذامون اگر هم دوست نداشتید این غذا ترش باشه می تونید مقداری شکر موقع جوشیدن بهش اضافه کنید. امیدوارم این غذا رو درست کنید و لذت ببرید.Flowerysmile
۱۷-۵-۱۳۹۲, ۱۲:۰۱ صبح
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از persika به دلیل این ارسال سپاس کرده.
زهراخانوم, *ماهک*, Atefe joon, مرجان خاتون
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
264
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۲
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1438


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: سیرباقله(غذای سنتی شوشتر)
نذری روز عاشورا سیر باقالی همسایه پزYum2

[تصویر:  20131114132929_IMG_1391.JPG]
امضای *ماهک*
زندگی فاصله ی اذان تا نماز است...Hanghead
۲۳-۸-۱۳۹۲, ۰۱:۳۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از *ماهک* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, negin.s, 1368Sheri, persika, sepide19, گلسان, مهرناز مامانی, niloofar00, N-M



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد