تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 9 رای - 2.78 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سیر تنوری
#1

سیر رست شده یا تنوری یکی از طعم دهنده های عالیه. میتونین روی ننن، توی پوره سیب زمینی ، همراه با سبزی های پخته شده، توی انواع سس یا سس های سالاد و در کنار گوشت و مرغ ازش استفاده کنین

مواد لازم:
1-2 بوته سیر
1/2 قاشق چایخوری روغن زیتون
کمی نمک دریا

[عکس: 20120603141431_IMG_5094.JPG]

طرز تهیه:
فر رو با دمای 350 درجه روشن کنین تا گرم بشه.
بالای بوته ی سیر رو ببرین تا سر سیرها بتونه در معرض گرما قرار بگیره
روی سیر کمی نمک و روغن زیتون بپاشین و وسط یه ورق فویل قرار بدین

[عکس: 20120603141451_IMG_5098.JPG]

لبه های فویل رو روی سیر بیارین و کاملا درزهارو ببندین تا حرارت توی فویل محبوس بشه و سیر زه

[عکس: 20120603141655_IMG_5099.JPG]

اجازه بدین بین 30 تا 40 دقیقه در فر بپزه
بعد از خارج کردن از فر بذارین کاملا خنک بشه و با فشار حبه های سیر رو از پوسته خارج کنین و بعد در سس و ... مورد استفاده قرار بدین

[عکس: 20120603135224_IMG_5108.JPG]



ترجمه از خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }