خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سیر و پیاز خشک کرده

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
18
تاریخ عضویت:
Jan 2014
مدال ها

اعتبار: 10


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
سیر و پیاز خشک کرده
پیاز ها را نازک خلالی کرده و لایه های اون رو ازهم جدا کرده روی پارچه ای تمیز می ریزیم

و می گذاریم تا کاملا خشک شود

برای انواع غذاها و کمی خیسانده ان برای پیاز داغ مورداستفاده دارد

پودرانان در انواع کوکوو کباب مصرف دارد


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
12-08-2014, 08:48 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
18
تاریخ عضویت:
Jan 2014
مدال ها

اعتبار: 10


محل سکونت : تهران
ارسال: #2
RE: سیر و پیاز خشک کرده
تهیه سیر خشک

سیرهاروبعداز پاک کردن به دلخواه ورقه یا خلالی نازک میکنیم و بعد ازشستن روی پارچه پهن

کرده میگذاریم کاملا خشک شود اگردر هوای ازاد خشک شود خیلی بهتر است

برای اش و سوپ و سیر داغ کردن مناسب است

زمانی که خواستید ان را اسیاب کنید فقط باید با 1 قاشق غذا خوری آرد آن را مخلوط کنید

چون پودرسیر به تنهایی حالت چسبندگی داره و زود خراب میشه


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
12-08-2014, 08:53 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
79
تاریخ عضویت:
Aug 2013
مدال ها

اعتبار: 15


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: سیر و پیاز خشک کرده
با سلام خدمت دوستان عزيز

يه سوال ؟
هميشه ميگن پياز خرد شده خيلي سريع و راحت ميكروب و باكتري رو به خودش جذب مي كنه

حالا وقتي پياز را خلال كنيم و بزاريم خشك بشه ميكروب نمي گيره؟
چه كار كنيم پياز خشك سالمي داشته باشيم؟Dunnof
12-08-2014, 09:50 AM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد