تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 19 رای - 2.79 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سینه مرغ با سس باربیکو
#1
[عکس: 99622.JPG]

با سینه مرغ هر جوری میشه غذا درست کرد ولی من زیاد دوست ندارم سینه مرغ خشک باشه برای همین تو سس میخوابونم وبعد خوشمزه هم میشه ....

مواد لازم :

سینه مرغ ۶ تکه

فلفل قرمز ۱ ق مربا خوی

نمک ۱ ق م

سس باربیکو ۱ فنجان

سیر ۱ حبه

کاکوتی ۱ ق م

سس سویا ۱ ق غ

ابلیمو کمی


طرز تهیه :

تمام مواد سس را با هم مخلوط میکینم و بعد سینه مرغ رو توش میریزیم و قشنگ با هم مخلوط میکنیم تا به خورد هم برن میزاریم یه شب تو یخچال بونه البته باید رو ظرف سفلون بکشیم تا اصلا هوا توش نره بعد از یخچال در میاریم و یه فنجون اب توش میریزیم و تو سینی فر میچینیم و میزاریم تا بپزه البته مدت زمان پخت تقریبا ۳۰ دقیقه طول میکشه که بسته به نوع فر فرق میکنه و تو این مدت چندین بار گوشتهامون بر میگردونیم و هر دو طرفش رو میپزیم . میتونیم توش ۲ تا سیب زمینی حلقه شده هم بزاریم تابپزه و یا هویج هم میشه توش ریخت .


سس باربیکو اگه دسترس نداشتین اینطوری تهیه میشه :



مواد لازم
لیمو ترش : ۱ عدد
رب گوجه فرنگی : ۱ پیمانه
شکر : ۱ قاشق چایخوری
سرکه سفید : یک سوم پیمانه
تخم گشنیز سائیده : ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز : ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه : ۱ قاشق چایخوری
زنجبیل : ۱ قاشق چایخوری
پودر زیره : نصف قاشق چایخوری
نمک : ۱ قاشق چایخوری
زعفران ساییده : یک هشتم قاشق چایخوری


طرز تهیه
ابتدا آب لیمو رو گرفته و بعد در یه ظرف آب لیمو و بقیه مواد رو با هم مخلوط کنین. سپس آن را داخل بریزید و روی شعله با حرارت ملایم بگذارید تا سس غلیظ و یکدست بشود .





من حتی وقتی میخوام مرغ رو به روش ساده سرخ کنم کاملا سرخشون میکنم و بعد یه ملاقه از اب مرغو میریزم روشون و بعد میزارم رو سماور یا رو شعله پخش کن با حرارت خیلی کم خیلی خوشمزه میشه از مامانو یاد گرفتم
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }