تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سینه مرغ در فر
#1
[عکس: 99135.jpg]


مواد لازم :

سینه مرغ ۶ تکه

رب فلفل ۱ ق غ

فلفل ۳ عدد

گوجه فرنگی ۳ عدد

پودر سیر و فلفل سیاه از هر کدوم نصف ق چ . نمک

روغن مایع نصف فنجان

اب ۱ لیوان

طرز تهیه :

ادویه ها رو با هم مخلوط میکنیم ( میتونین کمی اویشن هم بهش اضافه کنین ) و بعد ادویه ها رو روی تکه های مرغمون میریزیم طوری که هر دو طرفش با ادویه مخلوط بشن .

بعد تو ماهی تابه میچینیم . روغن رو روشون میریزیم و تفتشون میدیم . تا سرخ بشن .بعد مرغ هامونو توی یه قابلمه چدنی یا حتی ظرف سفالی میچینیم .

فلفل ها و گوجه ها رو هم به ترتیب سرخ میکنیم و روی مرغ ها میزاریم .

اب و رب فلفل رو با هم مخلوط میکنیم و روی موادمون میریزیم .

نمک رو هم به اندازه کافی بهش علاوه میکنیم .

روی قابلمه رو با کاغذ الومینیومی میپوشونیم . میتونین توی فر هم این خوراک رو بپزین و هم اینکه منقل تون رو روشن کنین و وقتی که زغالها خوب اماده شدند . زغالها رو با کمک چنگک کنار میزنیم و یه دایره به اندازه قابلمه وسطشون باز میکنیم .

قابلمه رو توی گودی اماده شده میزاریم و بعد دوباره روشو با زغالهای داغ میپوشونیم .

۳۰ دقیقه به این حالت میمونه . بعد از اون زغالها رو از روی درش برمیداریم و تو این حالت نصف ابش کشیده میشه و روغن خودشو پس میده به اصطلاح جا افتاده میشه . وقتی مطمئن شدیم که پخته و اماده شده با برنج و سالاد سرو میکنیم.



این روش برای پیک نیک هم خیلی مناسبه .

اگه تو فر پختین درجه حرارت باید ۱۸۰ درجه سانتی گراد باشه . و تقرثیبا یک ساعت طول میکشه . توی فر هم روشو با کاغذ الومینیومی میپوشونیم .

[عکس: 99134.jpg]

پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }