تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شارلوت با رولت هندوانه ای
#1
[عکس: 20121215100121_swissrollinterior1.jpg][عکس: 20121215100615_swissrollslice11.jpg]

مواد لازم:
رولت هندوانه ای
2 لیوان بستنی پسته ای
1 بسته پودینگ شکلاتی
1 قاشق سوپخوری پودر ژلاتین
2 لیوان بستنی شاتوت یا توت فرنگی

روش تهیه:
آموزش رولت هندوانه ای مطالعه کنین و رولت هاتون رو آماده کنین:
http://www.khanoomgol.com/Thread-%D8%B1%...8%A7%DB%8C

بستنی هارو بذارین بیرون تا کمی شل بشن
پودینگ رو طبق دستور روی جلد آماده کنین
پودر ژلاتین رو توی یه کاسه آب سرد بریزین تا اسفنجی بشه و آخر پخت پودینگ بهش اضافه کنین

داخل یه کاسه گرد بزرگ رو با سلفون بپوشونین و رولت هارو دورتا دورش بچینین
بستنی پسته ای رو روی رولت ها بکشین
پودینگ رو وسطش بریزین
بستنی شاتوت رو روش بکشین و صاف کنین
اگه ظرفتون جا داره،روی بستنی رو با رولت بپوشونین اگه نه هم ضروری نیست

[عکس: 20121215100059_swissroll2.jpg]


ظرف رو توی یخچال بذارین تا 3 4 ساعتی بمونه و خودش رو بگیره
بعد توی ظرف مورد نظرتون برگردونین و کاسه رو برداشته سلفون رو جدا کنین

[عکس: 20121215100543_swiss-ice-cream-bombe2.jpg]


[img]دستور اختصاصی خانوم گل هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد[/img]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
اینم شارلوت من به سبک گیسو جون فقط وسطش با دسری که خودم درست کردم پر کردم.
[عکس: 20121229084642_2012-12-2011.45.34.jpg]

برش خوردش

[عکس: 20121229085204_2012-12-2020.34.17.jpg]
پاسخ }