تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شارلوت میوه ای
#1
[عکس: 20140602222825_fotoraf-2-11_800x600.jpg]


مواد لازم : ( برای یه قالب 22 سانتی متری کمربندی )
2 بسته بیسکویت لیدی فینگر حدود 24 تا
1 فنجان شیر ( به خیس خوردن بیسکویت )
 
برای کرم داخلی :
2 قاشق غذا خوری از نشاسته (گندم یا ذرت )
2 قاشق غذا خوری آرد
1 عدد تخم مرغ
1 لیتر شیر
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1 بسته کرم شانتی یا خامه فرم گرفته
 
برای روی شارلوت :
میوه های فصل
ژل بریلو
 
روش تهیه:
کمربند دور قالب رو باز کنین و یه کاغذ روغنی رو روی کف قالب قرار بدین طوریکه اطرافش بزنه بیرون و دوباره کمربندد رو ببندین

برای تهیه کرم همه مواد بجز کرم شانتی رو با هم مخلوط کنین و روی حرارت قرار داده مدام هم بزنین تا بپزه و غلیظ بشه
کرم رو بذارین کنار و پودر کرم شانتی رو طبق دستور روی جلد با شیر مخلوط و 5 دقیقه بزنین تا فرم بگیره یا اینکه از خامه فرم گرفته استفاده کنین

بیسکوییتهارو برای یه لحظه در شیر بغلطونین و کف و دور قالب بچینین

نیمی از کرم رو روی بیسکوییتها بریزین و باز با یه لایه بیسکوییت روشو پر کنین و بقیه کرم رو بریزین
قالب رو برای 20-30 دقیقه در یخچال قرار بدین
کرم شانتی یا خامه فرم گرفته رو روی مواد ریخته و صاف کنین
بذارین یک ربع در یخچال بمونه
میوه های مورد نظرتون رو برش بزنین و روی خامه بچینین و روش رو با ژل بریلو یا ژله بیرنگ بپوشونین بعد از 4 تا 5 ساعت استراحت در یخچال کمربند قالب رو باز کنین و برش بزنین

[عکس: 20140602222954_fotoraf-3-9_800x600.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
ایشونم یه جور شارلوت هستن که به جای رولت از کیوی استفاده کردم .
داخلش لایه لایه کرم طالبی و بیسکوییت پتی بور هست.
دورش هم کرم طالبیه...3

[عکس: 20150517162125_IMAG1831_1425389809604.jpg]
اینستاگرام من nazanintooti :33
خوشحال میشم بهم سر بزنید:
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#3
اینم شارلوت میوه ایی من 20
[عکس: 20161225140000_.jpg]
مواد لازم :
پودر ژله طعم دلخواه ۱ بسته
پودر ژله الوورا نصف بسته شیر ۱/۴ لیوان
خامه صبحانه یه کامل
بیسکویت پتی پور چند عدد
میوه (توت فرنگی یاموز ) به مقدار لازم
دوتا کاسه یک شکل ولی بادو سایز کوچیک و بزرگ رو انتخاب میکنی ژله طعم دار و مثل دستورش درست کن بعد میوه های حلقه ریز شده رو به کف و دیواره های قالب بچسبون وژله رو بریز روش کاسه کوچیکتر و داخل کاسه بزرگتر بزار وبعد تو یخچالتا ببنده نصف ژله الورا رو با یه لیوان اب درست کن وبزار خنک شه بعد خامه رو باشیر رقیق کن وبه الورا اضافه کن فقط حتمن خنک شده باشه الورا بعد خامه رو اضافه کن وگرنه میبره وقتی ژله بست تو کاسه کوچیکتر اب جوش بریز تا از ژله جداشه بعد مواد خامه ای رو بریز توش و روش بیسکویت بچین و بزار یخچال تا خوب ببنده
پاسخ }