تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 9 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شامی اصفهانی
#1
کباب زردک در واقع یک نوع شامی شیرین اصفهانی می‌باشد که چاشنی آن به دو صورت شیرین و یا ملس تهیه می‌شود. برای مزه ملس این غذا از سرکه به همراه شیره یا شکر استفاده می‌شود. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه کباب زردک آشنا می‌شوید.



مواد لازم برای 4 نفر:

گوشت چرخ شده گوسفند 250 گرم

زردک متوسط 4 عدد، رنده ریز شده

آرد نخودچی به مقدار لازم

پیاز کوچک 1 عدد، رنده ریز شده

نمک نوک چاقو

زردچوبه به مقدار لازم

شکر 4/1 لیوان

آب 4/1 لیوان

زعفران به مقدار لازم


طرز تهیه:

مرحله 1 - گوشت چرخ شده را همراه با کمی نمک، زردچوبه، پیاز و زردک مخلوط کرده و ورز دهید.

مرحله 2 - آرد نخودچی را قاشق قاشق به مخلوط گوشت اضافه کرده و مالش دهید تا مایه کباب سفت شود.

مرحله 3 - از مایه گوشتی به اندازه گردو برداشته و حالت داده، در روغن داغ سرخ کنید.

مرحله 4 - برای درست کردن شهد کباب، شکر و آب را مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود، سپس زعفران را افزوده و شهد را کنار بگذارید.

مرحله 5 - کباب‌های سرخ شده را کف تابه چیده و شهد را روی کباب‌ها بریزید، سپس روی حرارت کم به مدت 30 الی 45 دقیقه قرار داده تا شهد به خورد کباب‌ها برود، سپس در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید.
کباب زردک

نکات:

* در صورتی که مایل هستید کباب مزه ای ملس داشته باشد، می‌توانید 2 قاشق غذاخوری سرکه را با 2 قاشق غذاخوری شیره خرما مخلوط کرده و به عنوان شهد به کار ببرید.

* در صورتی که مایه کباب قوام پیدا نکرد می‌توانید یک تخم مرغ به مایه کباب اضافه کنید.

*در صورتی که بخواهید اندازه کباب‌ها به شکل قدیم آن باشد بایستی کباب‌ها را به اندازه بامیه درآورده و سپس سرخ کنید.


[عکس: 20120723091255_foood-1.jpg]
[عکس: 20120725115720_NAAA.jpg]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  شامی رشتی (شامی آبگوشت گیلانی) negin.s 26 7,563 ۲۹-۰۳-۱۳۹۵, ۰۵:۱۱ ب.ظ
آخرین ارسال: Galaxy