خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 2.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شامی لبنانی

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
262
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 741


محل سکونت : shomal
ارسال: #1
Restart-1 شامی لبنانی
شامی لبنانی
[تصویر:  20120129213338_shammi_kabab_6_500x750.jpg]

مواد اولیه:
گوشت چرخ‌کرده 100 گرم
سبزی خردشده (تره، جعفری و گشنیز) دو قاشق غذاخوری
سویای خیس شده دو قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده یک عدد
تخم‌مرغ یک عدد
آرد دو قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم

طرز تهیه
* تمامی مواد آماده شده را با هم مخلوط می‌کنیم و هم می‌زنیم تا یک‌دست شود.
* روغن را در تابه ریخته و حرارت را کم می‌کنیم.
* سپس از مواد مخلوط شده به اندازه یک توپ گلف برداشته و با دست آن را به صورت بیضی در می‌آوریم.
* شامی باید به حالت شناور در روغن قرار بگیرد و با حرارت ملایم سرخ شود.
امضای *sadaf*
instageram: ir_ladies_fitness
۱۰-۱۱-۱۳۹۰, ۱۲:۰۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از *sadaf* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
HODHOD, hoda-gh



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد