تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شاورما مرغ
#1
[عکس: 20121014110213_.jpg]

مواد لازم:
1 فنجان سینه مرغ بدون پوست (2 سینه بزرگ)
1 فنجان ران مرغ بدون پوست (4 ران بزرگ)
6 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 قاشق چایخوری زیره سبز
2 قاشق چایخوری فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری فلفل شیرین
3/4 قاشق چایخوری زردچوبه
1/4 قاشق چایخوری پودر سیر
1/4 قاشق چایخوری دارچین
نمک و فلفل سیاه
2 ق غ سرکه انگور

طرز تهیه:
تکه های مرغ را خرد کرده و در یک ظرف بخوابانید.
در ظرفی روغن زیتون ،ادویه جات و سرکه را با هم مخلوط کرده و روی تکه های مرغ بریزید و بگذارید حد اقل بمدت یک ساعت در ظرف در بسته بماند.
روش پخت با فر:
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کرده و سینی فر را روغن مالیده و تکه های مرغ را روی سطح سینی قرار داده و 15 دقیقه بگذارید تا مرغها کباب شود.
روش پخت درون تابه:
تکه های مرغ را به سیخ کشیده و درون تابه نچسب با کمی روغن سرخ کنید.
بگذارید مرغها کمی خنک شود سپس بطور دلخواه سرو نمائید.

[عکس: 20121014105916_1.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#2
شاورما گوشت قرمز


[عکس: 20150628143821_3892.jpg]
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
پاسخ }
#3
[عکس: 20170512184341_qq6.jpg]
83
پاسخ }