تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 15 رای - 2.93 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شربت آلبالو
#1

مواد لازم:
2 کیلوگرم آلبالو
2 کیلوگرم شکر
1 قاشق چای خوری جوهر لیمو
1 فنجان آب


تهیه:
آلبالو هارو بشورین و از ساقه جدا کنین و کمی له کنین
توی قابلمه یک ردیف شکر و یه ردیف آلبالو بریزین و 24 ساعت بذارین تو یخچال
روز بعد یه فنجون آب روش میریزیم و میزاریم رو اجاق گاز،هر چند وقت یه بار هم میزنیم تا شکر حل بشه و جوش بیاد
بعد از اینکه یه ربع جوشید جوهر لیمو رو اضافه میکنیم و میذاریم تا یه کم غلیظ بشه

شربت رو از صافی یا پارچه تمیز رد کنین و توی بطری داخل یخچال نگهداری کنین


[عکس: 20120806102716_dh.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
من طبق این دستور شربت آلبالو درست کردم( این دستورو از مامان یکی از دوستای خوبم گرفتم):
آلبالو: نیم کیلو
شکر:750 گرم
آبلیمو:1 ق غ یا لیموی تازه: نصف لیمو
وانیل : کمی( در صورت تمایل)
شکرو تو قابلمه میریزیم بعد آلبالوهارو دونه دونه هسته میگیریم و روی شکرا میریزیم جوری هستشونو بگیرید که آب آلبالو ها روی شکرا بریزه نه بیرون از قابلمه.
بعد قابلمه رو روی حرارت ملایم قرار بدین و هم بزنید. به محض اینکه جوش اومد و کف کرد آبلیمورو اضافه کنید و شعله رو خاموش کنید. چون اگه بجوشه شربتتون سیاه میشه.
راستی همون موقع که آبلیمورو میریزید اگه دوست داشتین یه کم وانیل هم اضافه کنید.
بعد شربتو از صافی رد کنیدو بریزید تو شیشه یا بطری
[عکس: 20120809030956_DSC04518.JPG]
البته من این شربتو هنوز هم نزدم ها!!!!!hihآلبالوهای صاف شده رو هم روش کمی از همون شربت بریزید تا یه مربای آلبالوی خوشمزه داشته باشید. البته میتونید به مرباتون هل هم بزنید
[عکس: 20120809031153_DSC04519.JPG]
خیلی راحت ، هم شربت هم مربا
نوش جااااااان
پاسخ }
#3
سلام من به اين صورت شربت ومرباي آلبالو درست مي كنم كه هيچ هدر رفتي هم نداره
اول چوب آلبالوها را مي گيرم و تميز مي شورم بعد رويشان را آب ميريزم مثلاً براي 2 كيلو آلبالو حدود 8 ليوان آب مي ريزم و مي گذارم بپزه تا آلبالوها بشكفه بعد زيرش را خاموش مي كنم و 2 ساعت مي گذارم همين جور بمونه تا قشنگ رنگ پس بده بعد آبش را صاف مي كنم از آبش براي شربت استفاده مي كنم حدود 1ونبم كاسه شكر بهش اضافه مب كنم با كمي آبليمو مي گذارم بجوشه تا قوام بياد. اين شربت فوق العاده خوش رنگ درمياد .
و خود آلبالو ها را هسته گيري مي كنم حدود 2 ليوان آب روي هسته ها مي ريزم و قشنگ مالش مي دهم تا آب روي هسته ها كمي رنگ قرمز به خود بگيره و اين آب و صاف مي كنم و روي خود آلبالوها مي ريزم و با شكر مي پزم براي مربا به همين سادگي و لذيذي
دردناكترين اشكها آنهايي نيستند كه از چشمهايتان جاري مي شوند و صورتتان را مي پوشانند بلكه آنهايي هستند كه از قلبتان جاري مي شوند و روحتان را مي پوشانند
پاسخ }
#4
من شربت البالو رو اینجوری درست میکنم که به ازای یک کیلو البالو یک ونیم کیلو شکر اضافه میکنم ویه شب البالو البته بدون هسته تو شکر میمونه بعد که جوشوندم والبالو ها پخت البالوهارو از شربتش جدا میکنم. اینم شربت البالوی امسال
[عکس: 20130626115359_DSC00187.jpg]
[عکس: 20130626115458_DSC00188.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
[عکس: 20130710162517_IMG_2224444.jpg]

[عکس: 20130710162309_IMG_222333333.jpg]
درمقابل تقدیر خداوند مانند کودکی یک ساله باش که وقتی به هوا می اندازی میخندد ....
چون ایمان داره که تو او را خواهی گرفت....
پاسخ }
#6
سلام .ببخشید من یه تجربه ای بگم
پارسال مامان بزرگ من توی ظرف مسی(ازین دیگچه های کوچیک قدیمی مس)مربای آلبالو درست کردبجای قرمز مربا و شربتش بنفش شد ایقد خوشرنگ بود که وقتی شربت درست میکردبرا مهمان همه میپرسیدن چی هست.
ببخشد اگر اسپم شد دلم نیومد نگمhih
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
السَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ ، وَعَلٰى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ ، وَعَلىٰ اَوْلادِ الْحُسَيْنِ ، وَعَلىٰ اَصْحٰابِ الْحُسَيْن
عروس4شهریورم83
پاسخ }
#7
[عکس: 20130926163648_IMG_1702.JPG][عکس: 20130926163716_IMG_0992.JPG]:yumi::yumi::yumi:
پاسخ }
#8
اینم شربت آلبالو من امسال درست کردم اول آلبالو رو شستم وزحمت پاک کردن ودون کردنش با مامان گلم بود(1782) بعد آلبالو رو ریختم تو مخلوط کن وکامل میکسش کردم اگه میکش نمیشه وبراتون سخته کم کم بهش آب اضافه کنید و بعد از این کار داخل یه صافی(آبکش ریختم) وکامل صاف ویکدست بشه در آخر پوست اضافی تو آبکش میمونه و موادرو با شکر گذاشتم رو اجاق با شعله ملایم بجوشه وقوام بیاد وغلیظ شه اینم عکس به روایت تصویر1 (49)
به ازای هر یک کیلو آلبالو یک کیلو شکرFlowerysmile


[عکس: 20140624154213_IMG__.jpg]


[عکس: 20140624153100_IMG__.jpg]
گاهی اشتباهمان در زندگی این است که

به برخی آدم ها جایگاهی می بخشیم که هرگز لیاقت آن را ندارند
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
بازم شربت آلبالوYum2 با یه جعبه آلبالو این مقدار شربت شد Flowerysmile

به روش بالا1 (49)

[عکس: 20140705140415_IMG__.jpg]
گاهی اشتباهمان در زندگی این است که

به برخی آدم ها جایگاهی می بخشیم که هرگز لیاقت آن را ندارند
پاسخ }
#10
تابستان اومد وما دلی از عزا در آوردیم....ما آلبالوهای محلی مون را برای مربا که هسته گیری کردیم آب مربا را چند برابر می ریزیم وبعد از پخت کامل و کش دارد شدن مربا مقداری زیاد از این آب غلیظ شده را جدا می کنیم و مربا را جدا ظرف می کنیم
اینم شربت های خوشمزه ما دم ظهرگرم...[عکس: 20140806172520_tttt.jpg]
(1782)
(1782)برای همه کسانی که دوستشان داریم..خواه مجازی یا واقعی
پاسخ }