خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شربت انجیر

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,320
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 6,683


محل سکونت :
ارسال: #1
شربت انجیر
انجیر هر رنگی که دوست دارید 1 کیلو
شکر 1 کیلو
جوهر لیمو نصف قاشق چایخوری


انجیر و شکر رو لایه لایه تو قابلمه بریزید اگه انجیراتون سفت و احتمالا کم شیرین بود از شکر بیشتری استفاده کنین یک روز بذارید تو یخچال بمونه تا آب بندازه بعد با همون آب بدون آب اضافی بذارین بپزه
وقتی کاملا قوام اومد جوهر لیمو رو اضافه کنید
انجیر هاشو میتونید برای مربا جدا کنید شربتشو از صافی رد کنین تا شربت یک دست بشه


اگر به جز عطر و طعم بخواهید خواص انجیر هم توی شربتتون باشه میتونید شیره انجیر درست کنید که بهتره با انجیر سیاه تهیه بشه انجیر رو با شکر روی حرارت ملایم و بمدت طولانی حدود 3 ساعت بپزید وقتی قوام اومد اونرو از صافی رد کنین و شیرابه شو به عنوان شربت یا شیره برای صبحانه استفاده کنین Yum2
(آخرین تغییر در ارسال: 10-08-2013, 12:38 PM توسط laleh joon.)
10-08-2013, 12:33 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #2
RE: شربت انجیر
(10-08-2013, 01:14 PM)نرگس بانو نوشته: می تونم علت ریختن جوهرلیمو رو بپرسم؟ جوهرلیمو ترش مزه مگه نیست؟ این طوری نه مربای خوش طعمی داریم نه شربت... Dunnof
اگه گلاب یا هل اضافه کنیم که موردی نداره؟
Flowerysmile

جوهر لیمو با این مقدار توی طعم تاپیری نداره ، فقط باعث میشه شربت یا مربا شکرک نزنه
میتونین به دلخواه هل یا کمی گلاب هم به شربت انجیر اضافه کنین
10-08-2013, 02:35 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد