خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شربت انجیر

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,320
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 6682


محل سکونت :
ارسال: #1
شربت انجیر
انجیر هر رنگی که دوست دارید 1 کیلو
شکر 1 کیلو
جوهر لیمو نصف قاشق چایخوری


انجیر و شکر رو لایه لایه تو قابلمه بریزید اگه انجیراتون سفت و احتمالا کم شیرین بود از شکر بیشتری استفاده کنین یک روز بذارید تو یخچال بمونه تا آب بندازه بعد با همون آب بدون آب اضافی بذارین بپزه
وقتی کاملا قوام اومد جوهر لیمو رو اضافه کنید
انجیر هاشو میتونید برای مربا جدا کنید شربتشو از صافی رد کنین تا شربت یک دست بشه


اگر به جز عطر و طعم بخواهید خواص انجیر هم توی شربتتون باشه میتونید شیره انجیر درست کنید که بهتره با انجیر سیاه تهیه بشه انجیر رو با شکر روی حرارت ملایم و بمدت طولانی حدود 3 ساعت بپزید وقتی قوام اومد اونرو از صافی رد کنین و شیرابه شو به عنوان شربت یا شیره برای صبحانه استفاده کنین Yum2
امضای laleh joon
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹-۵-۱۳۹۲ ۱۲:۳۸ عصر، توسط laleh joon.)
۱۹-۵-۱۳۹۲, ۱۲:۳۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از laleh joon به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, amitris, نرگس بانو, مهرناز مامانی, negin.s, mamane kiana, shamim_13, aramejan55, monamona, parza
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #2
RE: شربت انجیر
(۱۹-۵-۱۳۹۲ ۰۱:۱۴ عصر)نرگس بانو نوشته شده توسط:  می تونم علت ریختن جوهرلیمو رو بپرسم؟ جوهرلیمو ترش مزه مگه نیست؟ این طوری نه مربای خوش طعمی داریم نه شربت... Dunnof
اگه گلاب یا هل اضافه کنیم که موردی نداره؟
Flowerysmile

جوهر لیمو با این مقدار توی طعم تاپیری نداره ، فقط باعث میشه شربت یا مربا شکرک نزنه
میتونین به دلخواه هل یا کمی گلاب هم به شربت انجیر اضافه کنین
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۱۹-۵-۱۳۹۲, ۰۲:۳۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
laleh joon, shamim_13, monamona



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد