تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شربت خاکشیر
#1
[عکس: 20130916162751_DSC_0113.jpg]


مواد لازم:
آب
شکر
محلول زعفران
تخم خاکشیر
گلاب

روش تهیه:
خاکشیر رو توی یه کاسه بزرگ آب سرد بریزین و بذارین خیس بخوره بعد با چنگال هم بزنین و به ظرف دیگه ای منتقل کنین طوریکه ته محلول توی ظرف باقی بمونه
اینقدر این عمل رو ادامه بدین تا دیگه ته ظرف شن باقی نمونه

آب و شکر رو بذارین رو حرارت تا بجوشه و یه کم غلیظ بشه
وقتی شهد حاضر شد حرارت رو خاموش کنین و زعفرون و گلاب رو اضافه کنین
بعد از خنک شدن شهد،همراه با مقدار دلخواه خاکشیر سنگشور شده و آب و یخ سرو کنین



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
من هم شربت خاکشیر درست میکنم ولی خیلی ساده. به اصطلاح به خودم زحمت نمی دم.1 (49) قبلا هم تو تاپیک شربت های خنک تابستانی گذاشته بودم .

[عکس: 20130916170312_DSC00301.JPG]
هنوز "قلبم" به عشق کسانی می تپد که روزهایی با آنها بر سر سفره روزگار "نان وفاداری" و "نمک معرفت" خوردم.

پس یاد میکنم از "دوستانم" تا بدانند ما همیشه به آنها "وفاداریم" و بس.
پاسخ }
#3
من همیشه شهد رو به مقدار بیشتر مثلا اندازه قوطی نوشابه خانواده یه جا درست میکنم در آخرش گلاب میزنم و تو یخچال نگه میدارم اینطوری یه کم سریعتره موقع درست کردن شربت خاکشیر(خاکشی) گاهی دوباره گلاب اضافه میکنم گاهی نه و اینکه از عرق بید مشک یا نعناع یا هر دو با هم هم توش میریزم
عروس طبع را زیور ز فکر بکر میبندم
بود کز دست ایامم به دست افتد نگاری خوش
پاسخ }
#4
[عکس: 20140630185048_SAM_0764.JPG]
[عکس: eNortjKzUjIyMjYwN1GyBlwwFWsCzw,,98.png]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
[عکس: 20140728052540_20140427511.JPG]
[عکس: 20140728063137_20140727143612_20140424485.JPG]
پاسخ }
#6
با گلاب وآبلیموYum2
[عکس: 20140817155058_IMG__.jpg]

[عکس: 20140817155205_IMG__.jpg]
گاهی اشتباهمان در زندگی این است که

به برخی آدم ها جایگاهی می بخشیم که هرگز لیاقت آن را ندارند
پاسخ }
#7
من هم توی تابستون به خصوص ماه رمضون همیشه سر سفره افطار از این شربت خوشمزه درست می کردم.
[عکس: 20140925172636_IMG_20140905_121504.jpg]
ولی چون شستن و سنگ شور کردن خاکشیر خیلی سخته یه دفعه به مقدار زیاد می شورم و از روش زیر برای نگهداریش استفاده میکنم.
[عکس: 20140925173133_IMG_20140905_121611.jpg]
[عکس: 20140925172741_IMG_20140905_120731.jpg]
Flowerysmile
پاسخ }
#8
[عکس: 20141105224947_IMG_2334.JPG]
[عکس: 20141105225027_IMG_2333.JPG]

Yum2Yum2
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
[عکس: 20150214091038_IMG_1866.JPG]
[عکس: 20150214091128_IMG_1867.JPG]
پاسخ }
#10
[عکس: 20150623194318_IMG_5288.JPG]
[عکس: 20150623194358_IMG_5289.JPG]
خاکشیر رو بعد از شستن و ریزه ای شنی زیرش گرفتن گذاشتم ته نشین بشه و آب روشو خالی کردم تا فقط خود خاکشیر بمونه در قالب یخ ریخته و گذاشتم فریزر بعد از اینکه بسته شد و یخزد برگردوندم و در کیسه بسته بندی کردم در فریزر.
هر وقت بخوام سریع یک تکه در لیوان آب +شکر یا نبات+گلاب میاندازم و سریع قابل مصرفه
پاسخ }