خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شربت ریواس

مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,001
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 11673


محل سکونت :
ارسال: #1
شربت ریواس
[تصویر:  20150512171330_IMG_4842.JPG]
ریواس 500 گ
شکر1 ک
آب 1 ل
ریواسها را در آب گذاشته و بعد شسته و تمیز میکنیم.
شکر و آب را روی حرارت گذاشته و بعد از جوش امدن حرارت را کم کرده و ریواسها را به اب و شکر اضافه میکنیم.
با حرارت کم گذاشته تا قوام بیاید.
بعد از رسیدن به غلیظت دلخواه حرارت را خاموش کرده و بعد از کمی خنک شدن بخاطر جدا کردن ریواسها که دیگه نرم شدن از الک یا صافی استفاده میکنیم.
و شربت را درشیشه میریزیم.
[url][/url][تصویر:  20150512162014_IMG_4844.JPG]

[تصویر:  20150512161959_IMG_4832.JPG]
همسرجون ریواس گرفته بودن برای خورش و از اونجا که ریواسها ریشه دار بود منم این بلا رو سرشون اوردم.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۲-۲-۱۳۹۴ ۰۴:۱۳ عصر، توسط مهرناز مامانی.)
۲۲-۲-۱۳۹۴, ۰۳:۲۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از مهرناز مامانی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
azam1360, mahsan3, ساینا70, laleh joon, asra73, Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
208
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 788


محل سکونت : مشهد
ارسال: #2
RE: شربت ریواس
[تصویر:  20150618153910_20150201258.JPG]منم با همین مواد درست کردم اما شکر و ریواسو گذاشتم 12 ساعت بمونه بعد ریواسا رو دراوردمو رو حرارت گذاشتم تا شربت غلیظ بشه حتما چنذ قطره ابلیمو اضافه کنین من نکردم شکرک زد
امضای زریاس
دانی از زندگی چه می خواهم
من تو باشم...تو...پای تا سر تو
زندگی گر هزارباره بود
بار دیگر تو... بار دیگر تو
۲۸-۳-۱۳۹۴, ۰۲:۴۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از زریاس به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, ریحون گلی$, azam1360



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد