خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شربت ریواس

مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,047
تاریخ عضویت:
Nov 2012
مدال ها

اعتبار: 11,888


محل سکونت :
ارسال: #1
شربت ریواس
[عکس: 20150512171330_IMG_4842.JPG]
ریواس 500 گ
شکر1 ک
آب 1 ل
ریواسها را در آب گذاشته و بعد شسته و تمیز میکنیم.
شکر و آب را روی حرارت گذاشته و بعد از جوش امدن حرارت را کم کرده و ریواسها را به اب و شکر اضافه میکنیم.
با حرارت کم گذاشته تا قوام بیاید.
بعد از رسیدن به غلیظت دلخواه حرارت را خاموش کرده و بعد از کمی خنک شدن بخاطر جدا کردن ریواسها که دیگه نرم شدن از الک یا صافی استفاده میکنیم.
و شربت را درشیشه میریزیم.
[url][/url][عکس: 20150512162014_IMG_4844.JPG]

[عکس: 20150512161959_IMG_4832.JPG]
همسرجون ریواس گرفته بودن برای خورش و از اونجا که ریواسها ریشه دار بود منم این بلا رو سرشون اوردم.
(آخرین تغییر در ارسال: 12-05-2015, 04:13 PM توسط مهرناز مامانی.)
12-05-2015, 03:22 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
208
تاریخ عضویت:
Jun 2013
مدال ها

اعتبار: 789


محل سکونت : مشهد
ارسال: #2
RE: شربت ریواس
[عکس: 20150618153910_20150201258.JPG]منم با همین مواد درست کردم اما شکر و ریواسو گذاشتم 12 ساعت بمونه بعد ریواسا رو دراوردمو رو حرارت گذاشتم تا شربت غلیظ بشه حتما چنذ قطره ابلیمو اضافه کنین من نکردم شکرک زد
18-06-2015, 02:48 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد