تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شربت زنجبیل تازه
#1
[عکس: 20131009140344_9897444973_0eabf1e7c7_b.jpg]

مواد لازم:
225 گرم زنجبیل تازه ، پوست گرفته
4 پیمانه ( 1 لیتر ) آب
2 پیمانه ( 400 گرم ) شکر
یه نیشگون نمک

روش تهیه:
زنجبیل تازه رو بعد از گرفتن پوستش،بصورت خلالی ریز کنین
به همراه آب ، شکر، و نمک توی یه شیر جوش بریزین و روی حرارت متوسط قرار بدین تا جوش بیاد و هم بزنین تا شکر حل بشه بعد حرارت رو کم کنین و به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت بذارین بجوشه

[عکس: 20131009140310_9897336416_68f8459959.jpg]

بعد از این مدت اجازه بدین شربت کمی خنک بشه و بعد از صافی رد کنین و خوب فشار بدین تا عصاره زنجبیل خارج بشه.
در شیشه در بسته تمیز در یخچال نگهداری کنین(بهتره بعد از 2 هفته که در یخچال موند استفاده بشه تا توی این مدت خوب جا بیفته)

[عکس: 20131009140207_Fresh-ginger-syrup-recipe-2.jpg]


برای تهیه نوشیدنی خنک 1/3 لیوان از شربت رو به همراه برشهای لیموی تازه،برگ نعناع و آب خنک (یا آب گازدار یا لیموناد)و یخ مخلوط و سرد سرو کنین

این شربت رو با چای بعنوان شیرین کننده یا روی سالاد میوه بعنوان سس میتونین مصرف کنین



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }