خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 29 رای - 3.17 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شربت سرکه-انگبین (سکنجبین)

atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #1
Bell  شربت سرکه-انگبین (سکنجبین)
مواد لازم :
شکر ۱ کیلوگرم
آب ۲ لیوان
سرکه ۱۰۰ گرم
نعناع تازه ۱۵۰ گرم

شکر را در آب حل می‌کنیم و می‌گذاریم بجوشد سپس نعنا را خوب و به دقت شسته (لازم نیست برگ نعنا را جدا کنید) دسته می‌کنیم و در مخلوط در جال جوش قرار می‌دهیم تا عطر و طعم نعنا جذب شود سپس کم کم سرکه را اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم شربت غلیظ شود در پایان شربت را از صافی رد کنید. معمولا در اصفهان (یا شاید در جاهای دیگر) در شربت خیار رنده شده هم می‌ریزند که طعم بسیار عالی دارد .


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
17-06-2011, 10:13 AM,
نقل قول
atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #2
RE: شربت سرکه-انگبین (سکنجبین)
سكنجبين

مواد لازم ;
شكر 3 كيلو
نعناع 2 كيلو
سركه 0.5 تا 1 پيمانه
گلاب كمي

طرز تهيه:
شكر را با آب به اندازه كافي مي جوشانيم و صاف مي كنيم. نعناع را پاك كرده و مي شوييم. نعناع را 3 تا 4 دسته مي كنيم و با نخ يا چوب مي بنديم. سپس داخل شكر آب ريخته آنقدر بجوشانيد تا به قوام آيد. سركه و گلاب را اضافه كرده بگذاريد كمي بجوشد. هر گاه با كفگير مايع را برداشته ريختيم مايع در لبه كفگير نيم دايره جمع شود و وسطش شكاف بخورد، سكنجبين آماده است.
موارد مورد توجه:
سكنجبين با دلمه بخصوص دلمه برگ انگور مصرف مي شود.
در بعضي از نقاط كشور سكنجبين با كاهو تازه و معمولاً در فصل بهار و تابستان خورده مي شود .
17-06-2011, 10:13 AM,
نقل قول
atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #3
RE: شربت سرکه-انگبین (سکنجبین)
اگر يك كيلو شكر بريزيد بايدحدود 1 كيلو و 200 گرم آب بريزيد يك قاشق غذاخوري آبليمو يا سركه بريزيد.
اول بايد آب رو جوش بياريد وقتي جوش آمد شكر رو اضافه مي‌كنيم بستگي به خودتون داره كه رقيق يا غليظ باشه وقتي كه اين مخلوط هم جوش اومد آبليمو يا سركه رو اضافه كنيد اگه خواستيد مي‌تونيد زعفران اضافه كنيد و يا مي‌نيد 2 برگ نعناع اضافه كنيد يكي از اين دوتا بعد هم توي گرماي تابستون لذت ببريد.
17-06-2011, 10:14 AM,
نقل قول
atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #4
RE: شربت سرکه-انگبین (سکنجبین)
مواد لازم :از این مواد حدود سه لیتر سکنجبین به دست می آد.

شکر :سه کیلو

آب :سه لیتر

سرکه :سه پیمانه

نعنا :نیم کیلو

طرز تهیه :

نعنا ها را پاک می کنیم وبه صورت دسته های کوچک در می آوریم .وهر دسته را با یک ساقه نعنا خوب می بندیم تا باز نشه .

ابتدا آب وشکر را مخلوط می کنیم وروی حرارت می گذاریم تا قوام بیاد .علایم قوام اومدن اینه که حباب هایی را روی شربت می بینیم و یا اگه شربت را کمی در یخچال خنک کنیم قطره قطره از قاشق می چکه

سپس سرکه را اضافه می کنیم ومی گذاریم حدود ده دقیقه دیگه بجوشه تا بوی تند سرکه تمام بشه.در حالی که شربت می جوشه دسته های نعنا را در شربت می اندازیم وزیر دیگ را خاموش می کنیم ومی گذاریم تا شربت کاملا سرد بشه .در این مدت نعنا ها مزه وعطر خوبی به شربت می دهند .

حالا شربت را صاف می کنیم ودر سیسه در بسته نگه می داریم .راستی اگه خواستید شربت سکنجبین برای پذیرایی درست کنید بهترین کار اینه که یک چهارم لیوان را شربت ویک چهارم یخ خورد شده وبقیه لیوان را آب بریزم .خیلی خوشمزه می شه .

اگه هم دوست داشتید می تونید خیار رنده شده هم در شربت بریزید . هم زیبا می شه وهم خوشمزه .

http://liliangol.blogfa.com/post-72.aspx


فایل‌های پیوست عکس(ها)
           
17-06-2011, 10:17 AM,
نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #5
RE: شربت سرکه-انگبین (سکنجبین)
مواد لازم:
شكر 2.5 كیلو
سركه سفید نیم لیتر
نعناع تازه چند شاخه

طرز تهیه :

7لیوان آب را با شكر مخلوط كرده و روی حرارت می گذاریم تا شكر در آب حل شود و همانطور كه روی حرارت است نعناع تمیز شده را با نخ می بندیم و در شكر و آب می گذاریم تا شربت قوام آید، بعد سركه را داخل شربت می ریزیم. چند جوش كه زد شربت را از روی حرارت بر می داریم، بعد از اینكه شربت سرد شد، آن را صاف می كنیم. سپس در شیشه ریحته و در جای خنك نگهداری می كنیم
09-09-2011, 08:24 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,926
تاریخ عضویت:
Dec 2012
مدال ها

اعتبار: 11,759


محل سکونت : گیـــــــــــــــلان
ارسال: #6
RE: شربت سرکه-انگبین (سکنجبین)
اینم شربت سنکنجبین بسیوووووووووووووور خوشمزه ما که مامان جونم هر سال درست میکنهYum2Yum2Yum2

[عکس: 20140610123646_IMG__.jpg]
10-06-2014, 11:39 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
83
تاریخ عضویت:
Apr 2014
مدال ها

اعتبار: 410


محل سکونت :
ارسال: #7
RE: شربت سرکه-انگبین (سکنجبین)
شربت سکنجبین مامان پز (1782)
خیلی برای ماه رمضون خوبه ما این شربت رو وقت سحر میخوریم دیگه تو طول روز خیلی کم تشنه مون میشه

[عکس: 20140711174619_20140630_224237.jpg]
11-07-2014, 04:48 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
6,536
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 10,145


محل سکونت : بندرانزلی*بندرعباس
ارسال: #8
RE: شربت سرکه-انگبین (سکنجبین)
سرکه سفید 250 گرم
شکر 1200 گرم
اب 2/5 لیوان
نعناع 100 گرم
سفیده تخم مرغ 1 عدد

طرز تهیه:

شکر را با اب جوشانده تا قوام اید سفیده تخم مرغ را کمی زده و داخل شربت بیندازید سپس انرا از صافی رد کنیدنعناع را شسته و نخی دور ان ببندید و در داخل شربت انداخته و روی حرارت قرار دهید نیمی از سرکه را اضافه کرده و چند دقیقه بگذارید بجوشد
در پایان نعناع را در اورده و صبر کنید خنک شود این شربت را با کاهو و همچنین یخ میتوان سرو کرد

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد


[عکس: 20141010173904_image005.jpg]
10-10-2014, 05:39 PM,
یافتن نقل قول
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,047
تاریخ عضویت:
Nov 2012
مدال ها

اعتبار: 11,888


محل سکونت :
ارسال: #9
RE: شربت سرکه-انگبین (سکنجبین)
[عکس: 20150501112149_IMG_4651.JPG]
[عکس: 20150501112228_IMG_4669.JPG]
با دستور گیسوی عزیز 83
01-05-2015, 10:23 AM,
یافتن نقل قول


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  شربت خیار و سکنجبین و نعناع negin.s 2 1,124 25-06-2015, 05:58 PM
آخرین ارسال: مهرناز مامانی


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد