خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 30 رای - 1.93 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شربت لیمو شکری (لیمو پرورده)

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
شربت لیمو شکری (لیمو پرورده)


لیمو شیرازی تازه 10 عدد

شکر حدود 2 لیوان



لیمو ها رو با پوست بشورید و حلقه حلقه کنید و تخم هاشو دربیارید.

داخل یه ظرف شیشه ای یا پلاستیکی دهن گشاد یه لایه شکر بریزید و یه لایه لیمو ترش بچینید و دوباره شکر و....

ادامه بدید تا موتدتون تموم بشه.

لایه آخر هم شکر باشه.

دقت کنید که شکر فقط سطح لیمو ها رو بپوشونه و زیاد نباشه.

حالا در ظرف رو ببندید و بگذارید داخل کابینت.

بعد از یک هفته آروم همش بزنید تا شکر هایی که هنوز آب نشده هم مخلوط بشه.

بعد از حدود ده روز یه ترکیب از شهد با طعم لیمو و برشهای لیمو دارید که به میزان دلخواه توی لیوان با آب مخلوط و نوش جان کنید.

نکته 1: این نوشیدنی برای رفع عطش عالیه.

نکته 2: این نوشیدنی بخاطر پوست لیمو کمی تلخ مزه هست اگه دوست ندارید همون اول پوست لیمو ها رو بگیرید و با شکر بگذارید داخل ظرف.


فایل‌های پیوست عکس(ها)
       
26-01-2011, 08:18 AM,
یافتن نقل قول
ztb
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
9
تاریخ عضویت:
Oct 2011
مدال ها

اعتبار: 16


محل سکونت :
ارسال: #2
فکر کنم اسمش مربای لیمو ترش باشه !
لیمو های شیرازی رو که شستیم و خشک کردیم خیلی نازک حلقه حلقه می کنیم بعد یه ردیف لیمو یه ردیف شکر می ریزیم تو شیشه تا تقریبا پر بشه البته نه پر پر . بعد شیشه رو میذاریم توی آفتاب و هربار شیشه رو تکون میدیم تا شکرا ته نشین نشن و آب بشن و هربار که آب شد دوباره روش شکراضافه می کنیم تا 3 یا 4 بار که طعم دلخواهمون بدست بیاد . باید چند ماهی بمونه که کامل رنگش عوض بشه . مثل آب غوره . اندازه های دقیقشو نگفتم ولی یک کیلو لیمو ترش شیرازی حدود 3 تا شیشه 600 گرمی میشه . شکرم تقریبا 1 کیلو میخواد البته بستگی داره که شما شیرین دوست دارین یا ترش . آماده که شد توی چای یا آب جوش خیلی خوش مزه اس . اینم عکسش البته شرمنده کیفیتش اصلا خوب نیست.
[[عکس: 20111107120110_Image004.jpg]
در مورد میوه های دیگه هم همین کارو میشه کرد که خیلی خوشمزه میشه . البته به اندازه لیمو ترش 4 -5 ماه طول نمیکشه . مثل زرد آلو که میشه هستشو هم بشکنید و بگذارید وسطش و همونطور مثل بالا طبقه طبقه شکر بریزید .
(آخرین تغییر در ارسال: 07-11-2011, 02:33 PM توسط ztb.)
07-11-2011, 02:28 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: شربت لیمو شکری
اینم لیمو شکری هایی که پارسال درست کرده بودم و تازه یادشون افتادم
توی چای خیلی خوشمزه میشه
بخصوص با چای نعناع

[عکس: 20130508100330_h6.jpg]
08-05-2013, 11:37 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: شربت لیمو شکری
(08-05-2013, 11:49 AM)بانوی مهربانی نوشته: خانوما ميشه بگيد Wavesmileاز ليمويي كه پوستش سبزه استفاده ميكنيد يا اونايي كه رسيده و پوستش زرد شده؟Hangheadممنون(1782) اگه شكرش زياد باشه تلخيشو ميگيره؟Yum2

من از لیمو شیرازی استفاده میکنم .همون لیموهای که کوچیکن و پوستشون سبزه و تابستون میان
و اینکه با پوست میذارم چون طعم خاصی میده
یه کم تلخ هست ولی خوشمزه س
بخصوص اگه مثل لیموی من یه سال بمونه تلخیش تقریبا میره
08-05-2013, 12:11 PM,
یافتن نقل قول
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,047
تاریخ عضویت:
Nov 2012
مدال ها

اعتبار: 11,888


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: شربت لیمو شکری
[عکس: 20131017223900_IMG_5833.JPG]
پارسال بهمن درست کردم برای پذیرایی عید همگی خوششون اومد امسال تابستون درستیدم.

ممنونFlowerysmile

[عکس: 20131226151709_IMG_5421.JPG]
امیدوارم لیمورو ته فنجون بتونین ببینیدDunnof
میشه یه برش به لیمو زد و کنار لبه فنجان گذاشت.Dunnof

[عکس: 20131226152006_IMG_5740.JPG]
این هم باقیمانده لیمو شکری از پارسال
تغییر رنگ شونو ببینید.Yum2
(آخرین تغییر در ارسال: 26-12-2013, 03:20 PM توسط مهرناز مامانی.)
17-10-2013, 10:39 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
296
تاریخ عضویت:
Jul 2013
مدال ها

اعتبار: 1,465


محل سکونت : قزوین
ارسال: #6
RE: شربت لیمو شکری
اینم لیمو شکری من که چند وقت پیشا درست کرده بودم
بالاخره دست از تنبلی برداشتم و گذاشتمش اینجا

[عکس: 20131029170209_DSC00226.jpg]

[عکس: 20131029170252_DSC00231.jpg]
29-10-2013, 05:04 PM,
یافتن نقل قول
162
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
577
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 2,139


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #7
RE: شربت لیمو شکری
فکر کردم شاهکار کردم hihhihhihاینو تاحالا تو خانوم گل ندیده بودم می خواستم تاپیک بزنم اومدlaflaflaf دیروز درست کردم شکرش حل شده
[عکس: 20131029201216_Photo-0618.jpg]
29-10-2013, 08:13 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
371
تاریخ عضویت:
Nov 2011
مدال ها

اعتبار: 661


محل سکونت :
ارسال: #8
RE: شربت لیمو شکری
لیمو شکری یا لیموچای من که تازه بارگذاشتمش
[عکس: 20131031101403_IMG__.jpg]
31-10-2013, 10:18 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
371
تاریخ عضویت:
Nov 2011
مدال ها

اعتبار: 661


محل سکونت :
ارسال: #9
RE: شربت لیمو شکری
(31-10-2013, 11:41 AM)پرستش نوشته: ببخشید دوستان این لیموها باید توی افتاب باشه مثل ارسال دوم یا توی کابینت مثل ارسال اول؟و بعد از چند ماه امادست یا بعد از 10 روز؟
چون ظاهرا دستور اول و دوم مثل همدیگه است و توی این موارد تفاوت دارن(1782)

من خودم یکبار درس کرده بودم قبلا که بعد از اینکه شکرش آب شد جلوی آفتاب گذاشتمش داخل یخچال ...بنظرم اگه جلوی آفتاب باشه کاراملی میشه ( سوختن شکر توی آفتاب ) و اگه توی یخچال باشه رنگش تغییری نمیکنه ...البته اینی که امسال درس کردمو گذاشتم توی هوای آشپزخونه نه داخل کابینیت
31-10-2013, 11:58 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
63
تاریخ عضویت:
Aug 2013
مدال ها

اعتبار: 162


محل سکونت :
ارسال: #10
RE: شربت لیمو شکری
اینم شربت لیمو شکری من
[عکس: 20131102122859_DSC01524.JPG]
02-11-2013, 12:29 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  شربت به لیمو sara jon joni 0 717 10-10-2014, 05:29 PM
آخرین ارسال: sara jon joni


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد