تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 29 رای - 1.9 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شربت لیمو شکری (لیمو پرورده)
#1


لیمو شیرازی تازه 10 عدد

شکر حدود 2 لیوان



لیمو ها رو با پوست بشورید و حلقه حلقه کنید و تخم هاشو دربیارید.

داخل یه ظرف شیشه ای یا پلاستیکی دهن گشاد یه لایه شکر بریزید و یه لایه لیمو ترش بچینید و دوباره شکر و....

ادامه بدید تا موتدتون تموم بشه.

لایه آخر هم شکر باشه.

دقت کنید که شکر فقط سطح لیمو ها رو بپوشونه و زیاد نباشه.

حالا در ظرف رو ببندید و بگذارید داخل کابینت.

بعد از یک هفته آروم همش بزنید تا شکر هایی که هنوز آب نشده هم مخلوط بشه.

بعد از حدود ده روز یه ترکیب از شهد با طعم لیمو و برشهای لیمو دارید که به میزان دلخواه توی لیوان با آب مخلوط و نوش جان کنید.

نکته 1: این نوشیدنی برای رفع عطش عالیه.

نکته 2: این نوشیدنی بخاطر پوست لیمو کمی تلخ مزه هست اگه دوست ندارید همون اول پوست لیمو ها رو بگیرید و با شکر بگذارید داخل ظرف.


فایل‌های پیوست عکس(ها)
       
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
لیمو های شیرازی رو که شستیم و خشک کردیم خیلی نازک حلقه حلقه می کنیم بعد یه ردیف لیمو یه ردیف شکر می ریزیم تو شیشه تا تقریبا پر بشه البته نه پر پر . بعد شیشه رو میذاریم توی آفتاب و هربار شیشه رو تکون میدیم تا شکرا ته نشین نشن و آب بشن و هربار که آب شد دوباره روش شکراضافه می کنیم تا 3 یا 4 بار که طعم دلخواهمون بدست بیاد . باید چند ماهی بمونه که کامل رنگش عوض بشه . مثل آب غوره . اندازه های دقیقشو نگفتم ولی یک کیلو لیمو ترش شیرازی حدود 3 تا شیشه 600 گرمی میشه . شکرم تقریبا 1 کیلو میخواد البته بستگی داره که شما شیرین دوست دارین یا ترش . آماده که شد توی چای یا آب جوش خیلی خوش مزه اس . اینم عکسش البته شرمنده کیفیتش اصلا خوب نیست.
[[عکس: 20111107120110_Image004.jpg]
در مورد میوه های دیگه هم همین کارو میشه کرد که خیلی خوشمزه میشه . البته به اندازه لیمو ترش 4 -5 ماه طول نمیکشه . مثل زرد آلو که میشه هستشو هم بشکنید و بگذارید وسطش و همونطور مثل بالا طبقه طبقه شکر بریزید .
ترسم نوشته سنگ مزارم چنین شود
او هم جمال مهدی زهرا ندید و رفت
پاسخ }
#3
اینم لیمو شکری هایی که پارسال درست کرده بودم و تازه یادشون افتادم
توی چای خیلی خوشمزه میشه
بخصوص با چای نعناع

[عکس: 20130508100330_h6.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4
(۱۸-۰۲-۱۳۹۲, ۱۱:۴۹ ق.ظ)بانوی مهربانی نوشته:  خانوما ميشه بگيد Wavesmileاز ليمويي كه پوستش سبزه استفاده ميكنيد يا اونايي كه رسيده و پوستش زرد شده؟Hangheadممنون(1782) اگه شكرش زياد باشه تلخيشو ميگيره؟Yum2

من از لیمو شیرازی استفاده میکنم .همون لیموهای که کوچیکن و پوستشون سبزه و تابستون میان
و اینکه با پوست میذارم چون طعم خاصی میده
یه کم تلخ هست ولی خوشمزه س
بخصوص اگه مثل لیموی من یه سال بمونه تلخیش تقریبا میره
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
[عکس: 20131017223900_IMG_5833.JPG]
پارسال بهمن درست کردم برای پذیرایی عید همگی خوششون اومد امسال تابستون درستیدم.

ممنونFlowerysmile

[عکس: 20131226151709_IMG_5421.JPG]
امیدوارم لیمورو ته فنجون بتونین ببینیدDunnof
میشه یه برش به لیمو زد و کنار لبه فنجان گذاشت.Dunnof

[عکس: 20131226152006_IMG_5740.JPG]
این هم باقیمانده لیمو شکری از پارسال
تغییر رنگ شونو ببینید.Yum2
پاسخ }
#6
اینم لیمو شکری من که چند وقت پیشا درست کرده بودم
بالاخره دست از تنبلی برداشتم و گذاشتمش اینجا

[عکس: 20131029170209_DSC00226.jpg]

[عکس: 20131029170252_DSC00231.jpg]

حدیث قدسی : هر بنده ای از بندگانم به جای پناه بردن به دیگری با نیت خالص به من پناه آورد ، از کارش چاره جویی میکنم ، حتی اگر آسمانها و زمین و هر آنچه در آنهاست علیه او توطئه کنند.
پاسخ }
#7
فکر کردم شاهکار کردم hihhihhihاینو تاحالا تو خانوم گل ندیده بودم می خواستم تاپیک بزنم اومدlaflaflaf دیروز درست کردم شکرش حل شده
[عکس: 20131029201216_Photo-0618.jpg]
[عکس: 20140103004327_rabi.jpg]
پاسخ }
#8
لیمو شکری یا لیموچای من که تازه بارگذاشتمش
[عکس: 20131031101403_IMG__.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
(۰۹-۰۸-۱۳۹۲, ۱۱:۴۱ ق.ظ)پرستش نوشته:  ببخشید دوستان این لیموها باید توی افتاب باشه مثل ارسال دوم یا توی کابینت مثل ارسال اول؟و بعد از چند ماه امادست یا بعد از 10 روز؟
چون ظاهرا دستور اول و دوم مثل همدیگه است و توی این موارد تفاوت دارن(1782)

من خودم یکبار درس کرده بودم قبلا که بعد از اینکه شکرش آب شد جلوی آفتاب گذاشتمش داخل یخچال ...بنظرم اگه جلوی آفتاب باشه کاراملی میشه ( سوختن شکر توی آفتاب ) و اگه توی یخچال باشه رنگش تغییری نمیکنه ...البته اینی که امسال درس کردمو گذاشتم توی هوای آشپزخونه نه داخل کابینیت
پاسخ }
#10
اینم شربت لیمو شکری من
[عکس: 20131102122859_DSC01524.JPG]
[عکس: 20151120204529_ez.JPG]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  شربت به لیمو sara jon joni 0 730 ۱۸-۰۷-۱۳۹۳, ۰۵:۲۹ ب.ظ
آخرین ارسال: sara jon joni