تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 42 رای - 3.02 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شربت نعنا
#1
شربت نعنا
یک شربت سنتی اصیل و مفرح ایرونی

شکر:1کیلو

اب:2 لیوان

نعنا:نیم کیلو

لیمو ترش:1 عدد

شکر و اب رو بجوشونید تا شکر حل بشه و شربت بجوشه بعد نعناهای تازه رو که بادقت پاک کردین (البته به همراه ساقه هاش) و خوب شستین رو بریزین تو شربت در حال جوش و حرارت رو کم کنید تا 20 دقیقه خیلی اروم سوزن جوش بشه(یعنی اروم اروم بجوشه) بعد گاز رو خاموش کنید و اب لیموترش رو بریزین توش و اجازه بدین تا مواد به اون حالت کم کم سرد بشه خوب که سرد شد درش رو بذارید و 24 ساعت تمام بذارید باشه تا تمام عصاره نعنا بره تو شربت بعد از یه روز از صافی ردش کنید و موقع استفاده هم با اب سرد رقیق کرده و نوش جون کنید
پاسخ }
#2
سلام :Wavesmile
با اجازه sarashpaz-sepideh Flowerysmileاین روشی که می خوام بگم خودم درست کردم و بسیار هم پر طرفداره
نعنا 1 کیلو
شکر 300 گرم
آب 1 لیتر
نعنا را بعد از پاک کردن خوب شسته و همراه با مواد داخل قابلمه در باز می گذاریم تا بپزد . بعداز پخته شدن باید خنک شود و داخل مخلوط کن ریخته تا کامل پوره شود دوباره روی گاز گذاشته تا قوام بیاید و بعداز خنک شدن چندین بار صاف میکنیم تا مایع صاف ویکدست و سبز و زیبا شود . این شربت خیلی خیلی خوش رنگ و خوش مزه است . می توانید اول شربت مثلا هلو را در لیوان با گیلاس بریزید البته تا نصفه بعداز آن شربت نعنا را بریزید و با یک عدد نعنا و نی می توانید نوش جان کنید امیدوارم لذت ببرید Yum2
اگر میخواهید دشمنان خود را تنبیه کنید به دوستان خود محبت کنید.
پاسخ }
#3
(۱۸-۰۳-۱۳۹۱, ۰۴:۲۰ ب.ظ)اویسا نوشته:  مینوای عزیز من این شربت رودرست کردم اما خیلی تلخ شد cryingفکرکنم چون تومخلوط کن ریختم اینجور شدDash2یابخاطراین بود که شکرش کم بود.میشه لطفا فوت کوزه گریشو بگید؟Hanghead
با اجازه
عزیزم احتمالا از بعنا پونه ای استفاده کردی ویکی دیگه اینکه نعنا رو بجوشونی یکم تیز میشه معمولا اینطوری شربت درست نمیکنن که دوبار بپزی بجوشونیشVeiledsmile2

پاسخ }
#4
آخه عزیزم دستوره داده شده اینطور بود.Dunnof
گاه کوچکم می بینی گاه بزرگ من نه کوچکم نه بزرگ این تو هستی که گاه دور میشوی وگاه نزدیک...
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
• شکر نصف پیمانه
• 1.5 گرم نعناع، شاهپسند، ریحون، ترخون یا آویشن
• 1 قاشق چایخوری آب لیموی تازه
• یخ
شکر را با یک پیمانه آب روی حرارت قرار داده تا زمانیکه شکر حل شود. از روی حرارت برداشته و به آن نعناع تازه را اضافه می کنیم. شهد غلیظ را از صافی رد کرده تا نعناع ها جدا شوند. آب لیمو را می افزاییم و به مدت 30 دقیقه در یخچال می گذاریم. لیوان را از یخ پر کرده و 2 تا 4 قاشق سوپ خوری شربت آماده شده را روی آن می ریزیم .
[عکس: 20120709113357_Fresh-Mint1.JPG]
[عکس: 20120709113422_Lemon-Halves.JPG]
[عکس: 20120709113437_homemade-mint-lemonade.JPG]
پاسخ }
#6
2 پیمانه شکر ریز
6 پیمانه آب
2 پیمانه آبلیموی تازه
نصف پیمانه نعناع تازه
با 2 پیمانه شکر و 2 پیمانه آب یک شربت درست می کنیم. 4 پیمانه آب و آب لیموی تازه را در یک پارچ ریخته به اندازه یک پیمانه از شهد را اضافه می کنیم می چشیم اگر نیاز بود آرام آرام شهد را اضافه می کنیم. نعناع تازه را اضافه می کنیم و به مدت یکساعت در یخچال نگهداری می کنیم. هنگام سرو به آن یخ می افزاییم.
[عکس: 20120709113524_msl_aug06_gt_herbsoda_xl.jpg]
ترجمه خودم
پاسخ }
#7
[عکس: 20120725122150_2013-05-0814.13.22.jpg]

[عکس: 20120725121230_2013-05-0814.19.21.jpg]

من این شربت نعنا رو از دستورsarashpazsepidehدرست کردم.
خیلی خوشمزه میشه Yum2حتما"امتحانش کنید1 (49)
همسرمن که عاشقشهDreamyeyesf
گاه کوچکم می بینی گاه بزرگ من نه کوچکم نه بزرگ این تو هستی که گاه دور میشوی وگاه نزدیک...
پاسخ }
#8
من همیشه شربتامو تو قالبای یخ میریزم میذارم یخ بزنه بعد که میخوام درست کنم توی آب دو تیکه قالب میندازم
خوشگل هم میشه
یخ های رنگیhih
آدم ...گويند که حاصل ازدواج مخفيانه مردي از سرزمين آتش با زني از سرزمين پري هاست ... آکنده به خوبي ها و سرشار از بدي ها ... اين منم ، انسان ... که آتش درونم مي خواند مادرم را ... و من خواهان پري شدن ، پري وشم هنوز ... باشد که روزي پري شوم به مانند مادرم!
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
(۰۴-۰۵-۱۳۹۱, ۰۲:۵۸ ب.ظ)آزاده69 نوشته:  اویسا جان اگه میشه آموززش ش رو بذار هم خوشگل هم خوشمزه بنظر میاد زود آموززششو بذار میخوام درستش کنم
(1782)

آزاده جان توصفحه ی اول همین تاپیک آموزشش روsarashpaz-sephideh دادهWavesmile
باز هم اگه موقع تهیه ی شربت سوالی داشتی درخدمتم.1 (49)
گاه کوچکم می بینی گاه بزرگ من نه کوچکم نه بزرگ این تو هستی که گاه دور میشوی وگاه نزدیک...
پاسخ }
#10
منم با دستور سرآشپز سپیده درست کردم. فوق العاده بودYum2Yum2Yum2

[عکس: 20130504101107_SAM_0788.JPG]
وقتي من پست ميزارم و شما لايک نميکنين...
ديگه حالي به آدم ميمونه؟
نه والا!!
احوالي به آدم ميمونه؟
نه بالله!
laf
پاسخ }