خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شـیر برنــج با دارچین و گل‌سرخ

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
6,536
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 10145


محل سکونت : بندرانزلی*بندرعباس
ارسال: #1
شـیر برنــج با دارچین و گل‌سرخ
[تصویر:  20120726151351_TakeDel_Com-ef6f7fd217.jpg]

طرز تهیه:

*آب دو پیمانه
*برنج ۳/۴پیمانه
*دارچین یک قاشق سوپخوری
*شیر سه پیمانه
*پودر ژلاتین یک و نیم قاشق مرباخوری
*شکر ۱/۳ پیمانه
*آب سرد سه قاشق سوپخوری
*مربای گل سرخ ۲۰۰ گرم



طرزتهیه:

در ماه مبارک رمضان همه شیربرنج را دوست دارند اما من خواستم تنوعی در درست کردن شیربرنج بدهم و به آن دارچین و گل سرخ اضافه کردم تا هم طعم بهتری پیدا کند و هم خوشبوتر شود. برای تهیه شیر برنج با دارچین ابتدا برنج را شسته به مدت سه تا چهار ساعت با دو پیمانه آب خیس می کنیم، سپس برنج را با همان آب موجود روی حرارت ملایم قرار داده و گاهی هم می زنیم تا آب آن کشیده شود، سپس شیر را به تدریج اضافه کرده تا مغز برنج پخته و نرم شود. دارچین و شکر را ریخته و پنج دقیقه زمان می دهیم تا بجوشد و شکر در آن حل شود سپس ژلاتین را در آب سرد حل می کنیم (به روش بن ماری ) و درون شیربرنج می ریزیم. کف و دیواره یک قالب ۲۳ سانتی متری مخصوص دسر را با روغن مایع چرب می کنیم و مربا را با شیر برنج مخلوط کرده کمی که از حرارت شیر برنج کم شد مواد را داخل قالب می ریزیم و به مدت چهار ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا ببندد. بعد با لبه کارد دور قالب می کشیم تا شیربرنج از ظرف جدا شود و سپس در ظرف مورد نظر بر می گردانیم

منبع از نت
امضای sara jon joni
[تصویر:  20160113155119_527653_10151209584396838_...8007_n.jpg]
۵-۵-۱۳۹۱, ۰۴:۴۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از sara jon joni به دلیل این ارسال سپاس کرده.
azam1360



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد