خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 135 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شله زرد

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
شله زرد
برنج یک لیوان

خلال بادام یک دوم فنجان(یا کمتر به دلخواه)

آب 15 تا 20 لیوان

شکر 2 لیوان

زعفران دم کرده نصف فنجان

کره 30 گرم

گلاب نصف فنجان



برنج رو از شب قبل خیس کنید.

برنج خیس شده رو با کمی نمک و 10 تا 15 لیوان آب بگذارید تا جوش بیاد بعد حرارت رو ملایم کنید و اجازه بدید با حرارت ملایم حسابی بپزه تا وا بره و به اصطلاح کاملاً بشکفه .

هر وقت هم که آب کم شد دوباره بهش اضافه کنید تا برنجها کاملا بشکفه.

وقتی برنج ها حسابی باز شد و آبش هم کم شد خلال بادوم و بعد شکر رو اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید کمی بجوشه.

بعد زعفرون دم کرده و بعد هم کره رو اضافه کنید.

آخر سر هم گلاب رو اضافه میکنیم و شله زرد رو تو ظرف دلخواه میریزیم و با دارچین تزئین میکنیم.

[تصویر:  20140218004950_51984053541070563315.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲-۱۱-۱۳۸۹, ۰۶:۱۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
17 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sara jon joni, ladybird68, jik jik, 1368Sheri, سمندر, niloofar00, **faezeh**, negin.s, ارامیس, گل نیلوفر 66, پرند, elipari, mamane kiana, monir jun, nafasgoli191919, اشرفی33, zahra.mj
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: شله زرد
4 شنبه برای عشق جون شله زرد پزوندم گذاشتم یخچال
خلال بادوم نداشتم Vahidrk ولی خوشمزه شدuhum

[تصویر:  20110625091438_DSC02431.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۴-۴-۱۳۹۰, ۰۸:۴۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sara jon joni, ladybird68, 1368Sheri, niloofar00, loyee_15, elipari
N-M
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
401
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1784


محل سکونت : ايران
ارسال: #3
RE: شله زرد
اينم از شله زرد من كه روز 21 رمضان پختم.نذر نداشتم مهمون داشتم و چند جا هم خيرات كردمuhum
[تصویر:  20130731095708_1.JPG]

[تصویر:  20130731095725_2.JPG]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۹-۵-۱۳۹۲ ۰۸:۵۹ صبح، توسط N-M.)
۲-۶-۱۳۹۰, ۱۰:۰۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از N-M به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, niloofar00, loyee_15, sara jon joni, negin.s, mahemahtab, padide 60, elipari, معصومه سخنوری
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: شله زرد
اینم برای شله زرد به میزان بسی زیاد مثل نذری:

مواد لازم :

برنج خوب 1 كيلوگرم
شكر 2 كيلوگرم
روغن ذوب شده 1 پيمانه
زعفران ساييده شده 1.5 مثقال
گلاب 1 پيمانه
خلال بادام 150 گرم
خلال پسته 50 گرم
دارچين براي تزيين 2 قاشق سوپخوري

طرز تهيه :

برنج را پيمانه ميكنيم و ميشوييم و 6 تا 7 برابر آن ٬ آب در نظر ميگيريم(مقدار آب شله زرد به نوع برنج مربوط ميشود چون بعضي برنجها براي پختن به آب بيشتر نياز دارند و بعضي كمتر) آب را روي برنج ريخته و ميگذاريم روي آتش تا جوش بيايد و مرتبآ كف روي آب را جمع اوري ميكنيم.
وقتي مغز برنج نرم شد شكر را اضافه كرده و بهم ميزنيم تا شله زرد كاملا جا بيفتد.در صورتيكه كه سفت شده بود يك تا دو پيمانه آب ولرم اضافه ميكنيم تا به قوام مورد نظر برسد.
بعد زعفران را در آب جوش حل مينماييم و داخل شله زرد ميريزيم.سپس روغن را داغ و صاف كرده به شله زرد اضافه ميكنيم.
كمي از بادام را براي تزيين كنار گذاشته و بقيه بادامها را شسته و داخل شله زرد ميريزيم و گلاب را نيز اضافه ميكنيم و شله زرد را بهم ميزنيم تا مواد خوب با هم مخلوط شوند.بعد درب ظرف را ميبنديم و اگر بخواهيم شله زرد كاملا جابيفتد آنرابمدت نيم ساعت در كف فر با حرارت ملايم قرار ميدهيم.پس از اينمدت ظرف را خارج كرده خوب بهم ميزنيم و در ظرف ميكشيم و روي آنرا با دارچين و خلال پسته و بادام تزيين ميكنيم.
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۱-۶-۱۳۹۰, ۱۰:۲۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ladybird68, s.hatami, niloofar00, sara jon joni, elipari, maryam zakizadeh
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
3
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 9


محل سکونت : تهران
ارسال: #5
RE: تزیین شله زرد
[تصویر:  DSC02081.jpg]

---------------------------------------------------------------------------
http://www.vismani.com
۸-۹-۱۳۹۰, ۰۲:۵۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از ماه جبین به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, مهرنوش طلا, kapsul, banoo_maryam, پارانزیم, h.douce.h, Atefe joon, elipari, Abji Azam

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
305
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 729


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: تزیین شله زرد
excited


[تصویر:  20111129150535_IMG_1871_resize.JPG]


[تصویر:  20111129151008_IMG_1872_resize.JPG]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۸-۹-۱۳۹۰ ۰۵:۴۰ عصر، توسط مامان الی.)
۸-۹-۱۳۹۰, ۰۵:۳۹ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از مامان الی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, مهرنوش طلا, kapsul, banoo_maryam, پارانزیم, h.douce.h, Atefe joon, elipari, طاطا, Abji Azam



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد