تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 30 رای - 3.1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شنیسل مرغ
#1
[عکس: 20130429082923_99729.jpg]

سينه مرغ ا عدد بدون استخوان

ارد نصف ليوان

اب نصف ليوان

تخم مرغ ۱ عدد

سركه ۱ ق غ

سير ۱ -۲ حبه

نمك فلفل و فلفل سياه كمي

روغن مايع براي سرخ كردن

طرزتهيه :

سينه مرغو به ضخامت ۱ سانت ميبريم .تخم مرغ و نمك را با چنگال هم ميزنيم .و اب را اضافه

ميكنيم.وسركه - ارد و ادويه جات را اضافه ميكنيم و هم ميزنيم .مرغ ها رو تو اين سس

ميخوابونيم و يكي دو ساعت مزاريم بمونه

[عکس: 20130429083250_99728.jpg]

وبعد تو روغن داغ سرخشون ميكنيم

[عکس: 20130429083322_99724.jpg]

وبعد سرخ شدن ميزاريم رو دستمال كاغذي اشپزخونه تا روغن اضافيشو پس بده و همراه با برنج

و ماست وخيار وسير دار سرو ميكنيم .
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#2
سلام به دوستان خانوم گلی خودم.من یک نوع دیگه ای از شنیتسل مرغ رو میدونستم که گفتم روش پختشو براتون بذارم.راحته و در عین حال خیلی خوشمزه ست.Yum2
به طولانی بودن دستورش نگاه نکنید خیلی آسونه!hih
من چون تجربی این غذا رو درست کردم مقدار مواد رو دقیق نمیدونم Hangheadو تعداد و مقدارشون به اندازه دلخواهه و هرچقدر که مورد نیازتون هست.
اسمش :شنیتسل مرغ با ژامبون
مواد مورد نیازمون :
سینه مرغ فیله شده
ژامبون گوشت
پنیرپیتزای رنده شده
تخم مرغ
سس خردل( که اگه تند باشه بهتره بازم به ذائقه خودتون بستگی داره)
پودر سوخاری(که بازم من پودر ادویه دارشو بیشتر می پسندم)
طرز تهیه:
بهتره که فیله های مرغمونو یک شب قبل تو پیاز ورقه شده و زردچوبه
وفلفل قرمز و آویشن بخوابونید تاطعم ومزه بهتری داشته باشه (اما اگه وقت نداشتینو خواستید سریع درست کنید میتونید این کارهارو انجام ندید)
بعد فیله هاتونو بردارید و روی تخته پهن کنید،بعد یک ورق ژامبون روی فیله مرغ بذارید و اضافاتی که از فیله بیرون زده با چاقو برش بزنید.تنها یک بخش از فیله باید با ژامبون پر بشه و نیمه دیگرش خالیه(چون ما بعدا میخوایم نیمه دیگر فیله رو روی ژامبون برگردونیم.)تقریبا شکل ژامبون پس از برش اطرافش به صورت مستطیل درمیاد.روی ژامبونمونو به اندازهٔ 1 قاشق مرباخوری سر خالی سس خردل میمالیم(سس نباید زیاد باشه ،چون ممک بعدا،بعد از برگردوندن نیمه دیگر فیله از اطراف بیرون بزنه.)حالا نیمه، دیگر فیله رو روی قسمت دارای ژامبونش برمی گردونیم.
کاسه ای برمی داریم . تخم مرغ هامونو توش میریزیم(تعداد تخم مرغ ها به تعداد فیله هاتون بستگی داره،معمولا2یا3عدد کافیه) و با چنگال هم میزنیم.بعد پنیر پیتزای رنده شدمنوداخلش میریزیم.
در ظرف دیگری هم پودر سوخاریمونو میریزیم.حالا فیلمونو ابتدا داخل ظرف تخم مرغ پنیر پیتزا می کنیم و بعد داخل ظرف پودر سوخاری.این کارو 1بار دیگه هم انجام میدیم.باید خوب دقت کنید که پنیر پیتزا ها خوب به فیلتون بچسبه.در انتها داخل روغنی که قبلا گذاشتیم تا خوب داغ بشه،قرار میدیم. چیزی که در میا تقریبا شبیه شنیتسل های رستوران هاست. طعم این غذا به خاطر ژامبونش خوشمزه ست.
امیدوارم خوب توضیح داده باشمو و طعم این غذارو بپسندید.اگه سوالی داشتید و ابهامی وجود داشت حتما در خدمتتون هستم.
اینو هم خودم درست کردم که البته مال زمانیه که تازه شنیتسل یاد گرفته بودم.دیگه شما ببخشیدhih



فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
آدمی به خودی خود نمی افتد.اگر بیفتد، از همان سمتی می افتد که به خدا تکیه نکرده است.
پاسخ }
#3
شنیسل مرغ با اسفناج

[عکس: 20121210111638_479738_388828934536388_2003484400_n.jpg]


مواد لازم

سينه مرغ يك عدد
اسفناج 100 گرم
پنيرپيتزا 100 گرم
آرد سوخاري 300 گرم
روغن يك پيمانه
نمك و فلفل به ميزان لازم
تخم‌مرغ يك عدد



شنیسل مرغ با اسفناج

طرز تهیه

سينه مرغ را باز كرده و با استيك كوپ كاملا آن را مي‌‌كوبيم تا صاف و يك دست شود و بعد در تخم‌مرغ قرار مي‌‌دهيم. نمك و فلفل را به آن اضافه كرده، در ظرف ديگري با آرد سوخاري آغشته و در روغن سرخ مي‌‌كنيم.اسفناج پخته‌شده و پنير پيتزا را روي آن قرار مي‌‌دهيم و به مدت ده دقيقه درون فري كه روي درجه حرارت 180 درجه سانتي‌گراد تنظيم كرده‌ايم، قرار مي‌‌دهيم تا پنير خوب آب شود. نهايتا در ظرف مورد نظر چيده و با سبزي‌هاي مورد علاقه خود تزئين مي‌‌كنيم.

[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=56...married in]
Created by Wedding Favors
پاسخ }
#4
[عکس: 20130429082745_99143.jpg]

موادلازم برای مرغ :
سینه مرغ 1 عدد
اب معدنی گاز دار نصف شیشه
ارد 1 فنجان
نمک 1 ق چ

مواد لازم برای سیب زمینی :
سیب زمینی 3 عدد
روغن مایع 2 ق غ
پیاز درشت 1 عدد
شوید یا جعفری – نمک

طرز تهیه :
سینه مرغ رو مثل شنیسل خرد میکنیم .
اب معدنی گازدار – نمک – ارد را با هم مخلوط میکنیم .
تو یک کاسه دیگه کمی ارد ریخته تکه های مرغ را ابتدا تو ارد بعد تو مخلوط اب معدنی غلطونده وبا روغن داغ سرخ میکنیم .
سیب زمینی ها را خلالی بریده و سرخ میکنیم . کمی که سرخ شدن پیاز را هم خلال کرده و همراه سیب زمینی سرخ میکنیم . وقتی پیاز ها نرم شدن از روی حرارت برداشته و شوید را اضافه میکنیم.


[عکس: 20130429082814_99142.jpg]
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
من اولین بار درست کردم سینه مرغ راورقه کردم و بین کیسه فریزر باگوشت کوب کوبیدم تا نازک شه البته مرغ روقبلاباابلیمووزعفران ونمک .و فلفل مزه دارکردم.بعد تو ارد زدم بعدتو تخم مرغ زده شده وارد سوخاری بعدتوروغن کم سرخ کردم.با پوره ی سیبزمینی خیلی خوشمزه شده بود.من خودم فقط باپوره وبدون نون خوردم.من اولین بارم بود پوره درست میکردم بادستورشف طیبه که اونم خیلی خوشمزه بود
[عکس: 20121222192539_.jpg]
اینم پوره ی سیب زمینی شف طیبه
http://www.cheftayebeh.ir/2012/07/blog-post_24.html
پاسخ }
#6
اینم شنیسل من برای اولین باره که درست میکنم
اول سینه مرغ رو نازک ورقه کردم ودر آبلیمو ونمک وپیاز وسیر رنده شده خوابوندم ودر تخم مرغ وبعد در آرد سوخاری غلتوندم.نمیدونم چرا رنگش یکم تیره شد شنیسل های خانم گلا خیلی زرد وخوشکلهDunnof
ولی خدایش خوشمزه بودYum2

[عکس: 20130114215315_55555555555.jpg]
[عکس: 20130212182427_.jpg]
پاسخ }
#7
من مرغا رو لای پاکت فیریزر گذاشتم و با بیفتک نازکشون کردم بعد تو یه ظرف یه تخم مرغ آبلیمو ونمک فلفل کاری یه کم زرد چوبه دارچین یه کم پودر لیمو خوابوندم (تقریبا دو ساعت)
بعد پودر سوخاری رو با همون ادویه ها به جز زردچوبه مخلوط کردم مرغارو داخلش غلتوندم و با روغن داغ سرخ کردم خیلی خوشمزه شده بودYum2
یه بار توی آبلیمو و ادویه ها خوابوندم و وقتی خواستم سرخ کنم تو تخم مرغ زدم بعدم مخلوط آرد سوخاری و سرخ کردم عین این شد که یه لایه نیمرو با آرد دورش کشیده باشی Hanghead

[عکس: 20130210085323_DSC01817.JPG]

[عکس: 20130210085415_DSC01818.JPG]
قیمت هر کس به اندازه افق دید اوست(دکتر شریعتی)

پاسخ }
#8
اينم شنسل رويا پزززززززززززززززز خوشمزهYum2
   
کانال فروشگاهی ملزومات گلهای کریستالی/تل/تاج/رومیزیآموزش رایگان و ارسال پکهای آموزشی به سراسر ایران
فروشگاه ملزومات گلهای کریستالی
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
عالی و خوشمزهYum2

[عکس: 20130219193800_9.jpg]
هرکی پاک تره.................تنها تره
پاسخ }
#10
در واقع شنیسل به تکه های نازک و بدون استخوان گوشت توی تخم مرغ ، ارد سفید و آرد های مختلف سوخاری میگن
در غیر ابن صورت مرغ سوخاری حساب میشه دوستان
Flowerysmile


[عکس: 20130428062151_201304275076.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }