تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 18 رای - 3.44 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شوربا
#1


پیاز درشت 2 عدد نگینی خرد شده

تکه های مرغ سوپی(بال و کتف و گردن) به اندازه دلخواه

لپه 1 لیوان

برنج نیم دانه نصف لیوان

گشنیز تازه خرد شده 2 لیوان

پوره گوجه فرنگی تازه 1 لیوان یا رب گوجه فرنگی 5 ق غ

نمک و فلفل و زردچوبه

آبلیمو 2 ق س





پیازهای نگینی و تکه های مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه رو همراه لپه که از قبل خیس دادیم میگذاریم تا تقریبا بپزه.

حالا برنج رو که اونم قبلا خیس شده با گشنیز خرد شده به مواد اضافه میکنیم.

آخرای پخت که آب سوپمون کم شد پوره یا رب گوجه و آبلیمو رو اضافه میکنیم و میگذاریم یه کم بجوشه تا جا بیفته و غلیظ بشه.

داغ سرو کنید.



این سوپ مقوی برای سرماخوردگی خیلی مفیده و طعم خیلی خوشمزه ای هم داره که میتونین بعنوان یه پیش غذای خوشمزه سرو کنید.


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
لپه
گوشت چرخکرده + پیاز = نمک و فلفل و زعفران قلقلی میکنیم
تره خرد شده
سیب زمینی
رب
تخم مرغ
پیاز

اول پیاز خرد شده و گوشت قلقلی و زردچوبه و آب مرغ یا گوشت یا اب+ عصاره مرغ را میذاریم بپزه در انتهای پخت تره و سیب زمینی و رب را اضافه میکنیم به همراه نمک و فلفل و میگذاریم بجوشد تا جا بیفتد
دست آخر هم روی آن تخم مرغ میشنیم و میگذاریم بپزد هم میتونیم هم بزنیم هم بذاریم ببنده
[عکس: 20120516092907_DSC00868.JPG]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=59...married in]

پاسخ }
#3
Package_favorite 
مواد لازم

گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم

برنج : نصف پیمانه

سبزی آش : ۳۵۰ گرم

پیاز : ۲ عدد متوسط

نعناء خشک : یک قاشق سوپخوری

نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم



طرز تهیه

ابتدا یک عدد از پیازها را خلال کرده و با مقدار کمی روغن آن را سرخ کنید، کمی زردچوبه هم به آن اضافه کنید، سپس برنج را نیز به آن اضافه کرده و با مقدار کافی آب بگذارید بپزد تا برنج کاملا لعاب بیندازد. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده مخلوط کنید و به صورت کوفته ریزه در آورید و همراه با سبزی به آش اضافه نمایید. پس از آن که آش کاملا جا افتاد آماده است. آن را در ظرف کشیده با نعناء داغ آن را تزیین کنید. به عنوان چاشنی از آبلیمو یا ماست می توان استفاده کرد.

[عکس: 20120806092318_1.jpg]
همیشه این واسم سوال بود که عشق چیه ؟
اما حالا با محمدم به زیباترین جواب رسیدم
Dan



پاسخ }
#4
الهه جون مرسی من اشو پختم خیلی خوشمزه شده دم افطار تزیین میکنم عکسشو میزارم:((1782)(1782)

اینم اشم FlowerysmileFlowerysmile


[عکس: 20120807102357_Photo0427.jpg]
[عکس: 20140927173218_--------_-------as-Smart-Object-1.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
اینم شوربایی که دیشب پختیدم Wavesmile

مواد لازم:
لپه یا عدس (من عدس ریختم)
برنج
سبزی آش (میشه فقط از گشنیز استفاده کرد)
پیاز
گوشت چرخ کرده

عدس و برنج رو با یک عدد پیاز نگینی خرد شده و کمی نمک و زردچوبه گذاشتم بپزه.
وقتی تقریبا نیم پز شد، سبزی و گوشتهای قلقلی شده رو بهش اضافه کردم.
اگه دوست داشتید میتونید مقداری پوره گوجه فرنگی هم اضافه کنید.
با آبلیموی تازه بسیار خوشمزه میشه Yum2


http://www.khanoomgol.com/Thread-%D8%A2%...8%A8%D8%A7

این لینک هم طرز تهیه آش شوربا هست Wavesmile
تقریبا هر دو یکیه gag
فکر کنم هر شهری روشهای مختلفی برای تهیه انواع غذاها دارن که فقط کمی با هم تفاوت داره و اگر همه در یک تاپیک باشه بهتره Dunnof
البته این نظر من بود Flowerysmile
ببخشید دخالت کردم .
[عکس: 20140122203417_12.JPG]

ویرایش فایل پیوست
جايي در پشت ذهنت به خاطر بسپار، که اثر انگشت خداوند بر همه چيز هست Flowerysmile
پاسخ }
#6
برنج+ماست چکیده+پیازو ادویه و نعناع خشک
از مامانم یاد گرفتم واقعا عاااااااااااااااااالی شده بودYum2
[عکس: 20140129175732_Image1905.jpg]
[عکس: 20140716140317_images2.jpg]
پاسخ }
#7
[عکس: 20140817212524_lkiop.jpg]

مواد لازم:

مواد لازم:
سیب زمینی کوچیک دو عدد
هویج کوچیک دو عدد
گوجه ی کوچیک دو عدد
پیاز متوسط یک عدد
فلفل دلمه ایی متوسط یک عدد
گندم پرک شده 4 ق غ
آب دو لیوان
آب مرغ دو لیوان
گشنیز ساطوری یا شنبلیله خشک
زردچوبه/پودر فلفل قرمز/نمک
عصاره ی مرغ یک عدد

اول گندم پرک شده رو با دو لیوان آب سرد توی یه ظرفی مخلوط میکنم و میزارم تا خیس بخوره
بعد پیاز و فلفل دلمه و هویج و گوجه و سیب زمینی رو نگینی خورد میکنیم بعد توی قابلمه اول پیازهارو تفت میدیم وقتی یه مقدار پیازا سبک شد فلفل دلمه هارو اضافه میکنیم و بازم تفت میدیم حالا نوبت هویجه اونارو هم اضافه میکنیم و بازم یکمی تفت میدیم در قابلمه رو میبندیم تا هویجا و فلفل دلمه ها یکم نرم بشن زردچوبه و پودر فلفل قرمز و عصاره ی مرغ رو هم بهش میزنیم و تفت میدیم گوجه هارو هم میریزیم و دوباره در قابلمه رو میبندیم وقتی از نرم شدن هویجا مطمئن شدیم آب مرغ و اون گندم های خیس خورده رو میریزیم روی مواد و هم میزنیم و اجازه میدیم تا جابیفته و گندم پرکا باز بشن.اگه لازم باشه نمک اضافه میکنیم
این سوپ سر میره پس زیرش باید ملایم باشه و چد دقیقه یه بار هم بخوره
آخر سر گشنیز ساطوری شده یا شنبلیله ی خشک رو اضافه میکنیم ده دقیقه ی بعد سوپ آماده استFlowerysmile

*اگه آب مرغ نداشته باشم از سوپ آماده ی مرغ الیت استفاده میکنم که اون رو هم توی دو لیوان آب سرد خیس میکنم و به سوپم اضافه میکنمFlowerysmile

من همیشه از این گندم پرک استفاده میکنم Yum2
[عکس: 20140817215758_lkjio.jpg]
آدمهایی هستند که بودنشان
"حتی مجازی"
به آ
دم آرامش میده!دوستیشون برات حقیقی میشه
و یهو میشن یه قسمت از زندگیت!
ممنون که هستی!Flowerysmile
پاسخ }
#8
خیلی دوست دارمشYum2

[عکس: 20140908113245_.jpg]
آدمهایی هستند که بودنشان
"حتی مجازی"
به آ
دم آرامش میده!دوستیشون برات حقیقی میشه
و یهو میشن یه قسمت از زندگیت!
ممنون که هستی!Flowerysmile
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
53

[عکس: 20150423193643_IMG-20150419-WA0042.jpg]
آدمهایی هستند که بودنشان
"حتی مجازی"
به آ
دم آرامش میده!دوستیشون برات حقیقی میشه
و یهو میشن یه قسمت از زندگیت!
ممنون که هستی!Flowerysmile
پاسخ }