تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 10 رای - 3.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شورک پلو
#1
شورک : (سبزی کوهی )این سبزی بسیار معطر ودر کوههای طالقان رشد می کندوبسیارقابل توجه هموطنان می باشد. (بر عکس سبزی پلو این سبزی زیاد ریز نمی شود )
شورک : خرد شده به مقدار نیم کیلو
برنج : 3 پیمانه
روغن ونمک :به میزان دلخواه
طرز تهیه:
برنج را 4ساعت قبل از پخت با مقداری نمک خیس نموده ، می گذاریم خیس بخورد،برا ی پخت ابتدا برنج را دو الی سه مرتبه می شوییم تا نمک آن برود سپس در قابلمه می ریزیم وبجای آب سرد به مقدار ی که برا ی کته آب می گیریم آب جوش می ریزیم وبا آب جوش می پزیم وقبل از این که آب تمام شود سریع سبزی را داخل آن می ریزیم تا خوب با برنج مخلوط شود ،(اگر سبزی یخ زده هم باشد باید بگذاریم تا یخ آن کاملا" آب شودو موقع اضافه کردن آب آن را کاملا" می گیریم ضمنا" هم درسبزی پلو وهم در این غذا نباید سریع سبزی را اضافه نماییم زیرا باعث تیره رنگ شدن غذایمان می گردد )سپس دم کنی گذاشته وآن را مانند برنج کته می پزیم .
پاسخ }