تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شور غوره
#1
سلام خانوم گلا، من شور غوره رو اینجوری درست میکنم. کنار مرغ خیلی خوشمزه میشه ولی من بیشتر بعد از ظهر ها تو یه پیاله میریزم و میخورم.
طرز تهیه : غوره هامو شستم و بعد از خشک کردن . آب و نمک درست کردم و کامل روی اون ریختم و بعد از 4 روز تو یخچال میزارم و بعد از 2 هفته آماده میشه. فوق العاده خوش طعم میشهYum2 من دو کیلو غوره خریدم ( بهتره بدون هسته باشه) ولی الان نمیدونم چقدر شدهhih

[عکس: 20130623000556_IMG_6463.JPG]
آسمانت آبی
(1782)
پاسخ }
#2
(۰۵-۰۵-۱۳۹۲, ۰۳:۱۹ ب.ظ)arazag نوشته:  با سركه هم ميشه گذاشت؟



سلام عزیزم . من با سرکه درست نکردم ولی خواهرم با اب آبغوره به اندازه نصف لیوان توی اون ریخت که واقعا خوشمزه شده بودFlowerysmile
آسمانت آبی
(1782)
پاسخ }
#3
سلام بچه ها ما که چون غوره خودمون داریم به مقدار زیادی درست میکنیم برای زمستون برای کدو برای خورشت و......دو نوع درست میکنیم اصلا هم کپک نمیزنه چون تو شیشه نوشابه درست میکنیم حتی دوسال هم بوده داشتیم
هم با آب نمک درست میکنیم البته یه سر قاشق سرکه هم میریزیم
هم با سرکه که کلا سرکه میریزیم روش و درشو محکم میبنیدم و یه چند هفته میزاریم تا حالا هم کپک نزده
پاسخ }
#4
Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2
به به Yum2Yum2Yum2Yum2
با آب نمک و یه استکان آبغوره خودمونی Yum2Yum2Yum2
بسیوووووووووووووووور خوشمزه hihhihhih
[عکس: 20130816143125_gh.JPG]

[عکس: 20130816143204_gh2.JPG]

[عکس: 20130816143221_gh3.JPG]
خواستم زندگی کنم راهم را بستند
خواستم ستایش کنم گفتند خرافات است
خواستم عاشق شوم گفتند دروغ است
گریستم گفتند بهانه است
خندیدم گفتند دیوانه است
دنیا را نگه دارید پیاده میشوم

پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
[عکس: 20130927112317_Photo0307.jpg]

1 (111)شوری غوره :
مواد لازم : غوره _ آب نمــــک _ کمی هم سرکه
1 (111) طرز تهیه : غوره ها را شسته و درون شیشه مورد نظر قرار میدهیم و بر روی آن آب نمک ریخته و در پایان به آن سرکه اضافه میکنیم .
نوووووووووووووووووووووش جوووووووووووووون Yum2
انيشتين: اگر انسان ها در طول عمر خويش ميزان كاركرد مغزشان يك ميليونيوم معده شان بود اكنون كره زمين تعريف ديگري داشت.
پاسخ }
#6
من تا حالا شور غوره نخورده بودم چند وقت پیش خواهر شوهرم برام آورد لذت بردم.اینم عکسش.حالا تصمیم گرفتم دوباره فصلش آومد درست کنم.

[عکس: 20131119122556_18112013132.jpg]
خونی که در رگ ماست هدیه به
رهبر
ماست.

لبیک یا خامنه ای
پاسخ }
#7
غوره ها را شستم پهن كردم خشك شد بعد ريختم تو شيشه و روش سركه ريختم . خوشمزه شده.Yum2
[عکس: 20131208083247_ghre2.JPG]
شــــــــــــــــــــــــــکر خدایــــــــــــــــــــــــا
پاسخ }
#8
[عکس: 20140901160405_C360_2014-08-26-16-27-03-124.jpg]

بعد از حدودا یک ماه
من این وسطا میرفتم یواشکی ناخنک میزدم واسه همین مقدارش کمتر شدهgagangelic

[عکس: 20140901160435_C360_2014-08-26-16-28-38-523.jpg]
بهترین احساس وقتی است که کسی ،همه چیزهایی که نفری دیگر در مورد شما دست کم می گرفت ، تحسین کند .....
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
اینم غوره شور من که وقتی توی آفتاب گذاشتم رنگش تغییر کرد و خیلی خوشمزه شد

[عکس: 20141110115303_DSC00985.JPG]

حدیث قدسی : هر بنده ای از بندگانم به جای پناه بردن به دیگری با نیت خالص به من پناه آورد ، از کارش چاره جویی میکنم ، حتی اگر آسمانها و زمین و هر آنچه در آنهاست علیه او توطئه کنند.
پاسخ }
#10
دوستان من غوره شور درس کردم خیلی خوشمزه شده اما همش میاد بالا و هرچی هم روش آب میریزم بازم آبش جدا میشه و میاد رو سطح و از آب جدا میشه آیا راهکاری داره؟
پاسخ }