خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 19 رأی - میانگین امتیازات: 2.95
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شيريني آشیانه گردویی

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
شيريني آشیانه گردویی
[تصویر:  20130124035152_99481.jpg]



مواد لازم برای خمیر:



تخم مرغ ۱ عدد
ماست ۲ ق غ
پودر شکر ۳ ق غ
پودر بادام۳ ق غ
کره ۵۰گرم در دمای اتاق
روغن مایع ۱ فنجان
پکینگ پودر ۱ ق غ یا ۱ بسته ۱۰ گرمی
ارد به اندازه کافی

مواد لازم برای شربت :
اب ۵ لیوان
پودر شکر ۴ لیوان
ابلیمو ۱-۲ قطره


طرز تهیه :

ابتدا شکر و اب رو با هم مخلوط میکنیم میزاریم بجوشه وقتی جوشید یکی دو قطره ابلیمو رو بهش اضافه میکنیم میزاریم ۵ دقیقه دیگه با حرارت خیلی کم جوش بخوره و بعد از روی حرارت برمیداریم .میزاریم کنار تا ولرم بشه .


تمام مواد خمیر رو با هم مخلوط میکنیم و ارد رو کم کم بهش اضافه میکنیم و خمیری خیلی نرم بدست میاریم زیاد ارد نمیریزیم . بعد خمیر رو با کمک وردنه به ضخامت ۲ سانتیمتر باز میکنیم.بعداگه قالب داشتین که هیچ دو تا سایز متفاوت (بزرگ و کوچک ) لازم داریم اگرنه که دسترس نداشتین با کمک یک لیوان خمیر رو قالب میزنیم و شیرینیها رو جفتی در نظر میگیریم یعنی دو تا دوتا روی هم قرار میگیرن مثل شیرینی مربایی . نصفی از قالبهایی که زدیم درسته میمونن و نصف دیگه رو بادر نوشابه یا قالب کوچک در میاریم .


[تصویر:  20130124034945_99483.jpg]


[تصویر:  20130124035058_99482.jpg]





این تکه هایی که در اوردیم دوباره میتونیم باز کنیم و قالب بزنیم .بعد دو طرف شیرینی رو روی هم میزاریم قسمت تو خالی روی قسمت تو پر میاد . تو قسمت تو خالی میتونین نصف گردو بزارین و یا اینکه بعضی هاشونو خالی بزارین بعد اینکه با شربت شیرینش کردیم با کرم شانتی یا مارمالاد پر میکنیم . روی خمیر رو با زرده تخم مرغ رومال میکنیم و تو فر از قبل گرم شده با ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبا ۲۰تا ۲۵ دقیقه میپزیم . بعد اینکه پخت از فر درمیاریم و شیرینی ها همونطور داغ داغ که هستن شربت ولرم شده (عشق شربت و خمیر خیلی معروفه اون صدای جیز وویز که میاد اینو میرسونه که چقد همدیگه رو دوست دارن ) رو روش میریزیم و میزاریم تا یک ساعت بمونه و سرد بشه بعد از سینی فر درمیاریم .

[تصویر:  20130124035217_99480.jpg]
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۵-۱۱-۱۳۹۱ ۰۶:۲۶ صبح، توسط sima.)
۲۸-۱-۱۳۹۰, ۰۸:۱۸ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, شادونه, shokolat, tannaz.m, maryam1352
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
120
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 127


محل سکونت : -
ارسال: #2
RE: شيريني مربايي و شكلاتي
سیما جون ممنون بابت شیرینی آسون و خیلی خیلی خوشمزه و راستی بی دردسرClap


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
       
امضای مریم گلی
بدان که بهترين ارتباط، آن است که عشق شما به هم، از نياز شما به هم سبقت گيرد
۱۷-۱۰-۱۳۹۰, ۰۳:۲۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از مریم گلی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mamane kiana, سمیه گلبانو, maryam1352, yaldae


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  شيريني آشیانه فندقی sima 0 79 ۲۱-۹-۱۳۹۱ ۰۳:۳۸ عصر
آخرین ارسال: sima


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد