تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 24 رای - 2.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شيريني نارگيلي در مايكروو و فر
#1
o پودر نارگيل 220 گرم
o روغن دو قاشق غذاخوري
o بيكينگ*پودر نصف قاشق چايخوري
o آبليمو چند قطره
o وانيل 1/4 قاشق چايخوري
o سفيده*تخم*مرغ چهار عدد
o شكر 220 گرم


طرز تهيه: ابتدا سفيده تخم*مرغ را به همراه شكر با سرعت بالاي همزن آنقدر زده تا فرم بگيرد و به رنگ سفيد در آيد. سپس وانيل و بيكينگ*پودر را اضافه كرده چند دقيقه هم بزنيد. چند قطره آبليمو اضافه نموده پس از هم زدن پودرنارگيل و روغن را با ليسك به مواد قبلي اضافه كرده و به هم زدن ادامه دهيد تا يك*دست شوند. كف سيني را كاغذ روغني گذاشته از مواد فوق با قاشق مرباخوري برداشته به صورت گلوله*هاي كوچك كمي با فاصله بچينيد. دستگاه مايكروويو را با كانوكشن 140 گرم كنيد سپس سيني شيريني را داخل دستگاه قرار داده 11 دقيقه براي پخت زمان تعيين كنيد.
نكته:
1- شيريني را تا زمان سرد شدن از روي كاغذ روغني بر نداريد.
2- در صورتي كه دستگاه مايكروويو شما سه پايه كوتاه دارد سيني شيريني را روي آن قرار دهيد.

کانوکشن یعنی فر!

کانوکشن همون ترکیب گریل و ماکرو هست
یاسی جون این سیستم(کانوکشن)تو اکثر مایکروویو هست و باید ببینی مایکرو شما این سیستم رو داره یا نه

امیدوارم منظورم رو رسونده باشم

زماني كه دستگاه مايكروويو فقط با كليد كانوكشن كار مي كند مانند فر گازي عمل مي كند، به شرطي كه فقط از كليد كانوكشن استفاده كنيد. در اين صورت مي توان ظرف كيك در دستگاه گذاشته و از ظرف فلزي هم استفاده كنيد.
از مايكروويوي كه مجهز به كليد كانوكشن است مي توان براي پخت كيك و شيريني استفاده كرد كه بايد همانند فر از قبل گرم شود. به اين سيستم پيش گرمايش مي گويند.


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
پاسخ }
#2


مواد لازم:

پودر نارگیل : یک و نیم لیوان

شکر : سه چهارمه لیوان


آبلیمو : یک قاشق چایخوری


روغن مایع : یک پنجم لیوان

سفیده تخم مرغ : 3 عدد کوچک یا دوعدد بزرگ


طرز تهیه :

شکر و سفیدۀ تخم مرغ را با هم مخلوط می کنیم ، احتیاج به همزن برقی نیست با دست هم می زنیم و می ذاریم روی حرارت ملایم و به هم می زنیم تا شکر توی سفیدۀ تخم مرغ حل بشه و مخلوطمون خوب گرم بشه. مراقب باشید ما نمیخوایم این مخلوط بجوشه فقط داغ بشه و شکرش آب بشه کافیه .

بعد آبلیمو را اضافه می کنیم کمی هم می زنیم، پودر نارگیل و روغن مایع را اضافه می کنیم و هم می زنیم. بعد کنار می ذاریم تا یه کمی خنک بشه

روی سینی فر کاغذ روغنی بندازین و چربش کنین حتما" کاغذو چرب کنید تا نچسبه . بعد به وسیله قیف دایره های کوچیک از این خمیر روی کاغذ روغنی چرب شده بذارین با فاصله... اگه قیف نداشتین به وسیله دو تا قاشق میتونید گلوله های کوچیکی روی سینی بزارین. بعدش میتونیم با پودر یا خلال پسته تزئین کنیم و بعد توی فری که از قبل با دمای 150 یا 160 درجه گرم شده به مدت 10-15 دقیقه می ذاریم بپزه.

رنگ شیرینی نباید تغیر کنه و سرخ بشه . همین که دور شیرینی طلائی شد کافیه .بعد که از فر در آوردین اصلا عجله نکنین بذارین کاملا سرد بشه راحت از کاغذ جدا می شه.

در ظرف در بسته و جای خنک نگهداری کنید

شیرینی نارگیلی که میدونید کدومشه ؟ سمت چپ اولین شیرینی FlowerysmileYum2


[عکس: 20120226213526_313265_zCWu3TgO.JPG]
[عکس: hRvvp3.png]
پاسخ }
#3
اینم اولین نارگیلی من .... 1 (49)
خوشمزه شده بود Yum2

[عکس: 20120819143136_SDC10501.JPG]
پاسخ }
#4
شیرینی نارگیلی که فعلا یکم واسه دست گرمی درست کردم فقط نمیدونم چرا دورش قهوه ای شد ؟ اصلا طعم سوختگی نمیداد ولی قهوهای شد . اگه میخواستم زودتر از فر بردارم هنوز شل بود و نبسته بود .کسی میدونه مشکل کجاست ؟راهنمایی کنین دیگه دوست جونا


[عکس: 20130130180739_20120922211223_IMG_0887.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
[عکس: 20130130153225_.JPG]

جوونم براتون بگه که خیلی وقت بود دنبال یه دستور خوب واسه شیرینی نارگیلی بودم که پیدا کردم از یه جایی همین دستور بود ولی دستوپاشکسته بود و من نمیدونستم
خلاصه درست کردمو بسیار خوشمزه شد بعدش دستور اصلیشو پیدا کردم که دیدم فقط آبلیمو و وانیل نزدم چون توی دستور قبلی ننوشته بود...اگه میزدم نمیدونم خوشمزه تر از اینم میشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟Yum2Yum2Yum2

روی شیرینیام حالت براق و طلایی نداشت ولی ترکهای بسیار خوبی زده بود....نمیدونم بخاطر آبلیمو و وانیلی بود که نزده بودم؟؟؟؟یا اینکه باید روشو زرده تخم مرغ و کمی زعفران دمکرده با برس میزدم؟

شکر 250 گرم
پودر نارگیل پر چرب 125 گرم
روغن مایع 75 گرم
سفیده تخم مرغ 3 عدد بزرگ
آب لیمو ترش 2/1 ق چ
وانیل 8/1 ق چ

ابتدا شکر و پودر نارگیل و نیمی از سفیده و نیمی از روغن مایع و وانیل را با هم مخلوط کنید و 2 بار در چرخ گوشت بریزید در صورت نداشتن چرخ گوشت می توانید در غذاساز ریخته و خوب مواد را میکس کنید. بعد در یک قابلمه مناسب ریخته و با قاشق چوبی روی حرارت مرتب هم بزنید تا کمی گرم شود در این موقع آب لیمو ترش + مابقی سفیده تخم مرغ و مابقی روغن مایع را با هم مخلوط کنید و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و سریع هم بزنید مواد را تا زمانی روی حرارت قرار می دهید که مواد داخل آن کاملاً داغ شود اما مواظب باشید قل نزند به محض اینکه داغ شد(که من چون دستورو از یه جای دیگه اشتباهی برداشته بودم حدود25دقیقه گذاشتم داغ شد که طبق این دستور باید به محض داغ شدن از روی گاز برش داریم1 (49)) از روز حرارت برداشته و در یک کاسه مواد را منتقل کنید و اجازه دهید در دمای آشپزخانه کاملاً مواد سرد شود بعد آن را در قیف ریخته روی کاغذ روغنی با فاصله از مواد بریزید و بعد در فر از قبل گرم شده با درجه 175 سانتیگراد یا شماره 4 به مدت یک ربع قرار دهید زمانی که روی شیرینی ترک های ریز خورد و کمی طلایی شد بهترین موقع برای خارج کردن شیرینی از فر می باشد . در صورت دلخواه روی هر شیرینی را کمی پودر پسته بپاشید بعد داخل فر قرار دهید . نکات مهم در مورد تهیه این شیرینی اینکه



1- اندازه ها باید دقیق باشد
2- داغ زدن مناسب می باشد یعنی به حدی که انگشت داخل مواد زدید دست شما احساس داغی زیاد بکند
3- به هیچ وجه مواد را بعد از داغ شده در یخچال قرار ندهید و اجازه دهید در محیط مواد سرد شود. یخچال گذاشتن مواد باعث خراب شده شیرینی می شود
4- در صورتیکه مواد بعد از سرد شدن خیلی سفت شد می توانید نصف 1 عدد سفیده تخم مرغ را اضافه کنید و اگر مواد شل بود 1 ق غ آرد برنج اضافه کنید
5- حتماً قبل از اینکه همه مواد را در سینی ها بریزید در فر 1 عدد شیرینی را امتحان کنید در صورتیکه مشکل نداشت بقیه را در سینی ها قرار دهید .



برنامه خانه مهر شبکه جام جم http://www.jjtvn.ir (سیمین قاجار)
[عکس: 20131218075301_20130410105840_579684_333...6488_n.jpg]

اینستاگرام من z.arghavani
پاسخ }
#6
با دستوری که مریم جان( z.arghavani) عزیز گذاشتن.. راحت و خوشمزه Yum2
ممنون دوستم(1782)
[عکس: 20130224100157_.jpg]
اگر ذهن های خالی هم مانند شکم های خالی صدا میداد٫ مردم هماره به دنبال کسب دانش بودند.
پاسخ }
#7
اینم شیرینی های من
[عکس: 20130304123716_IMG_4576.JPG]
پاسخ }
#8
WavesmileWavesmileWavesmileWavesmile

اينم شيريني نارگيلي كه براي عيد درستيدم ، با دستور z.arghavani - مرسي (1782)(1782)
خوشمزه شدهYum2Yum2


[عکس: 20130311110530_1.jpg]

[عکس: 20130311110713_11.jpg]
83
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
اینم شیرینی نارگیلی منYum2

[عکس: 20130318102423_Photo1458.jpg]
برای درد هایم نشانه می گذارم ...
تا یادم بماند ...
کجا دست خدا را رها کردم ...


پاسخ }
#10
نارگیلی های خوشمزه عید که درست کردم

[عکس: 20130326171145_DSC07401.JPG]
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[عکس: 20121115213258_11.jpg]
پاسخ }