خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 19 رأی - میانگین امتیازات: 2.79
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شيريني پاپيوني

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
شيريني پاپيوني
مواد لازم:


خمیر هزارلا 1 کیلو
پودر قند نصف پیمانه
شربت 1 پیمانه
پودر پسته یک چهارم پیمانه
سفیده تخم مرغ 2 عدد
پودر پسته به مقدار لازم

طرز تهیه :
خمیر هزارلا را به قطر 1 سانتیمتر باز کرده و نوارهایی به ابعاد 2سانتیمتر در 6 تا 8 سانتیمتر ببرید.وسط آن را پیچ داده و کمی سفیده بزنید تا به هم بچسبد.
سپس در سینی فر چیده و در فری که از قبل با حرارت 400 درجه فارنهایت گرم کرده اید به مدت 15 دقیقه (در طبقه وسط فر) قرار دهید.
بعد از پختن و سرد شدن روی آن کمی پودر قند یا شکر درشت بپاشید یا این که می توانید بعد از پخت مقداری شربت روی آن بریزید و کمی پودر پسته بپاشید. کالری هر یک عدد شیرینی‌ پاپیونی، تقریبا 170 کیلو کالری است.


طرز تهیه خمیر كره ای یا هزارلا :

مواد لازم:

آرد كاملا سفید 300 گرم

كره 150 گرم

تخم مرغ یك عدد

روغن مایع یك قاشق سوپخوری

جوهرلیمو یك دوم قاشق چایخوری

وانیل یك دوم قاشق چایخوری

نمك یك قاشق چایخوری

آب خنك یك فنجان

طرز تهیه:

آرد را در كاسه بزرگی بریزید. وسط آن را گود كرده و در ظرف دیگری تخم مرغ، روغن مایع، جوهرلیمو، آب و نمك را مخلوط كنید و آن را به آرد اضافه كنید تا خمیر صاف و یك دستی به عمل بیاید. خمیر را یك ساعت بگذارید بماند تا جا بیفتد.
روی سطح مسطحی آرد پاشیده، خمیر را به قطر 2 سانتیمتر به شكل مربع پهن كرده و كره را در وسط خمیر جای دهید و چهارگوش خمیر را روی كره بكشید و با وردنه آرام آرام روی خمیر ضرباتی وارد كنید تا كره نرم شود.
سپس خمیر را به ضخامت یك سانتیمتر پهن كرده و آن را شش لا، تا بزنید و در جای خنك بگذارید و پس از 20 دقیقه خمیر را مجدداً پهن كرده و به قطر یك سانتیمتر باز كنید و این بار برعكس دفعه گذشته، عرض خمیر را طول خمیر قرار دهید و شش لا، تا بزنید و در جای خنكی بگذارید و باز بعد از 20 دقیقه عمل دفعه گذشته را تكرار كنید و هر بار آرد اضافه روی خمیر را با برس كنار زده و 6 بار خمیر را باز و بسته كنید و در دفعه آخر آن را به قطر یك سانتی متر پهن كنید.
شیرینی هایی كه می توانید با این خمیر تهیه كنید عبارتند از: ناپلئونی، پاپیونی، زبان، قیفی، خامه ای و ولوان.

نكته : ما می توانیم به جای كره از روغن مخصوص قنادی( روغن صاف) نیز استفاده نماییم. در ضمن تهیه این خمیر نیاز به تجربه دارد. لذا از خانم های عزیز خواهش می كنیم در تهیه این خمیر دقت كافی و كامل را رعایت كنند تا خمیر مورد علاقه خود را به دست آورند.


طرز تهیه شربت :

مواد لازم:

شكر 500 گرم

آب 200 گرم

اسید سیتریك (جوهر لیمو) نوك قاشق چای خوری

طرز تهیه :

ابتدا آب را درون ظرفی ریخته و شكر را به آن اضافه كنید.

سپس آن را روی اجاق گاز بگذارید تا به جوش آید.

در این زمان جوهر لیمو را به آن اضافه كنید.

برای این كه شربت ما زلال شود، یك عدد سفیده تخم مرغ را به آن اضافه نمایید. پس از چند دقیقه سفیده داخل شربت بسته می شود و همراه خود ناخالصی های شكر را جذب كرده و به سطح شربت می آورد. بعد با صاف كن مخصوص آن را صاف می كنیم.

[تصویر:  20120123185325_bow-tie-butterfly-763380.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۳-۱۱-۱۳۹۰, ۰۹:۰۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, بانوی مهر, صنم, شادونه, maryam.n.g, memol.rm, elipari, malihe_6577, باران جوینده, mansore66, negin.s, shamiiim, 1368Sheri, z.arghavani
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #2
RE: شيريني پاپيوني
اینم شیرینی پاپیونی من Flowerysmile

[تصویر:  20130625121825_201306246118.jpg]



مواد لازم:
خمیر هزار لا
پودر قند

طرز تهیه:
خمیر هزار لا رو به ضخامت نیم سانت باز کنین
لبه های خمیر رو ببرین تا ورود هوا به داخل خمیر باعث پف شیرینی بشه

[تصویر:  20130625121111_201306246095.jpg]

خمیر رو به تکه های 3×6 سانت برش بزنین

[تصویر:  20130625121213_201306246098.jpg]

از وسط خمیر یک پیچ به اون بدین و توی سینی فر بچینین

[تصویر:  20130625121240_201306246099.jpg]

[تصویر:  20130625121257_201306246100.jpg]

فر رو با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنین و در این فاصله سینی رو توی یخچال بزارین
10 دقیقه شیرینی ها رو با همین دما بپزین سپس دما رو تا 175 درجه سانتیگراد کم کنین و بزارین 10- 15 دقیقه دیگه بپزه

[تصویر:  20130625121343_201306246105.jpg]

بعد از پخت ، همونجور که شیرینی ها داغ هستن توی پودر قند بغلطونین و پودر قند اضافه رو بگیرین و بزارین تا خنک بشه.(میتونین قبل ازینکه شیرینی ها رو توی فر بزارین روی خمیر عسل یا شربت بار بریزین که من نریختم.)

[تصویر:  20130625121509_201306246107.jpg]
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۴-۴-۱۳۹۲ ۱۱:۲۲ صبح، توسط negin.s.)
۴-۴-۱۳۹۲, ۱۱:۲۱ صبح
یافتن سپاس نقل قول
22 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
parza, maryam.n.g, سمیه گلبانو, niloofar00, N-M, marzi-h, elipari, z.arghavani, laleh joon, memol.rm, باران جوینده, Galaxy, mansore66, f.nik, 1368Sheri, قلب, shamiiim, گل پسرا, maryam1352, بهنازییی, mozhgan57, اشرفی33



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد