خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
تور رایگان' کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شِفته ( غذای محلی اراک)

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
268
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 362


محل سکونت : اراک
ارسال: #1
شِفته ( غذای محلی اراک)
[تصویر:  20131210113441_SAM_0925.JPG]

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده
آرد نخودچی....................به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه.................به میزان لازم
تخم مرغ............2 عدد
پیاز.................1 عدد
روغن................برای سرخ کردن
رب گوجه فرنگی......................1 قاشق غذاخوری
آرد سفید........................1 قاشق غذاخوری
سبزی خشک معطر.....................کمی


طرز تهیه:
ابتدا پیاز را نگینی خورد کرده و داخل روغن سرخ می کنیم سپس آرد را به آن اضافه می کنیم ( آرد رو برای قوام آن می ریزیم) بعد از آن رب و سبزی معطر و نمک و فلفل و زردچوبه را نیز اضافه کرده و به مقدار نفرات آب داخل قابلمه می ریزم و می گذاریم که به جوش بیاید.

در یک ظرف گود گوشت چرخ کرده به همراه نمک و فلفل و زردچوبه + کمی سبزی معطر+ یک عدد تخم مرغ+ آرد نخودچی را مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم( مقدار آردنخودچی بستگی به مقدار گوشت دارد. اگه مقدار آرد زیاد باشد شفته شما خیلی سفت می شود و اگر کم باشد حالت چسبندگی نخواهد داشت. معمولاً 2 قاشق غذاخوری کفایت می کند)

بعد از اینکه مخلوط را خوب ورز دادیم از آن گلوله هایی به تعداد نفرات درست میکنیم و داخل قابلمه در حال جوش می اندازیم. وقتی که شفته ها پخته شود یک عدد تخم مرغ را داخل یک ظرف زده و کم کم به آب داخل قابلمه اضافه میکنیم. بعد از بسته شدن تخم مرغ غذای خوشمزه ی ما آماده است.Yum2Yum2Yum2Yum2

نکته: گلوله ها به اندازه یک گردو باید باشد وگرنه بعد از اینکه داخل قابلمه انداختیم بر اثر پخت از هم وا می رود.
امضای خاله سیما
وقتي من پست ميزارم و شما لايک نميکنين...
ديگه حالي به آدم ميمونه؟
نه والا!!
احوالي به آدم ميمونه؟
نه بالله!
laf
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹-۹-۱۳۹۲ ۱۱:۳۵ صبح، توسط خاله سیما.)
۱۹-۹-۱۳۹۲, ۱۱:۲۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از خاله سیما به دلیل این ارسال سپاس کرده.
بانوی مهربانی, minoo_rm, فلفل سفید, McQueen, negin.s, Atefe joon, قلب, niloofar00


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ترشه تره غذای محلی گیلان vor0ojak 14 4,885 ۱۸-۱۰-۱۳۹۴ ۱۱:۳۰ صبح
آخرین ارسال: maman hamin
  کلانه (غذای محلی بهاری کرمانشاه) mary324 2 1,378 ۴-۶-۱۳۹۴ ۰۱:۲۰ عصر
آخرین ارسال: asra73
  فهرست تاپیکهای موجود در زیرانجمن غذای محلی استانها niloofar00 0 586 ۵-۱۲-۱۳۹۲ ۱۲:۳۷ صبح
آخرین ارسال: niloofar00
  آب پیازی (غذای محلی خوزستان) kentia 2 7,156 ۱۲-۶-۱۳۹۲ ۰۲:۰۵ عصر
آخرین ارسال: بانوی مهربانی
  آبگوشت قمنبیت( غذای محلی قم ) خاله سیما 1 692 ۲۹-۸-۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ صبح
آخرین ارسال: یاسمین81
  توگی سَرداغی - غذای محلی خراسان خاله سیما 0 583 ۲۹-۸-۱۳۹۱ ۰۹:۴۹ صبح
آخرین ارسال: خاله سیما


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد