تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شکرپاره
#1
[عکس: 20120717170659_shp.jpg]

مواد لازم:
2 عدد تخم مرغ
1 فنجان شکر
2 انگشت کمتر از یک فنجان سمولینا
100گرم مارگارین
1 ق چ پودر خمیرمایه
وانیل کمی
آرد به میزان لازم

برای شربت:
4 و نیم فنجان آب
4 و نیم فنجان شکر


آماده سازی:
تخم مرغ، شکر رو بزنین تا حجمش دو برابر بشه سمولینا رو اضافه و خوب ترکیب کنین
بعد به ترتیب نوبت اضافه کردن مارگارین نرم شده در دمای اتاق، پودر وانیل و خمیرمایه میرسه

بعد کم کم آرد اضافه کنین و با انگشتتون ورز بدین تا زمانی که خمیر نرم حاصل بشه
اگه دوست دارین میتونین بخشی از خمیر رئ با کاکائومخلوط کنین

بذارین خمیر 10 دقیقه استراحت کنه


شرکر و آب رو روی اجاق هم بزنین تا حل بشن و بذارین چند تا جوش بزنه بعد آبلیمو اضافه کنین و شهد رو بذارین خنک بشه

از خمیر به اندازه نصف گردو ور دارین و توی سینی چرب شده فر بچینین بعد با چاقو شیاری وسط خمیر ها ایجاد کنین و کمی زرده تخم مرغ بمالین واگه دوست داشتین با آجیل دلخواه تزیین کنین
سینی رو در فر از قبل گگرم شده با دمای 160 درجه قرار بدین حدود 30 دقیقه یا بیشتر تا زمانیکه شیرینی ها مغز پخت بشه
بعد از خارج کردن شیرینی ها رویشون شهد بپاشین و با پودر پسته تزیین کنین




دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد

[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
[عکس: 20140618131030_image.jpg]

شکرپاره یه نوع شیرینی ترک هست که ترکا تو مراسم خاص و عیداشون درست میکنن....تو برنامه های اشپزی تلویزیون زیاد دیده بودم این شیرینی رو.وخیلی مشتاق بودم که درستش کنم,وازاونجایی که ارادت خاصی به ایرمیک دارم hihرفتم سراغش.:


خب بریم سراغ دستور وتایادم نرفته دستور از مجله ی هنر اشپزی هستش

( آرد گندم 225 گرم (5/1 لیوان)

ایرمی((semolina )) ٤قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ 1 عدد

پودر قند 6 قاشق غذاخوری

بکینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

مارگارین یا کره 100 گرم

زرده تخم‌مرغ 1 عدد برای روی شیرینی

موادلازم برای شربت

شکر 300 گرم (5/2 لیوان)

آب 600 میلی‌لیتر (5/2 لیوان)

آبلیمو 1 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تریین شیرینی: فندق ویا بادام پوست گرفته

من موادرو نصف کردم.

آرد را الک کنید.
[عکس: 20140618131405_image.jpg]
وسط آن را گود کنید. سپس ایرمیک، تخم‌مرغ، پودر قند و بکینگ‌پودر را بریزید سپس مارگارین (از نیم ساعت قبل در حرارت اطاق نرم شده باشد)

[عکس: 20140618131516_image.jpg]
خوب ورز بدهید.و خمیر منسجمی بدست بیارید

[عکس: 20140618131552_image.jpg]
از خمیر تکه‌هایی به اندازه تخم‌مرغ جدا کنید و تو دستتون گرد و یه کم پهن کنید من یه کم درازش کردم.روش زرده ی تخم مرغ بمالید و یه دونه بادوم یافندق بذارین وسطش و یه کم فشار بدید.
[عکس: 20140618131805_image.jpg]

فر را از 10 دقیقه قبل آماده کنید. سینی را وسط فر و در دمای 160 درجه سانتیگراد (به مدت 30 دقیقه) بگذارید تا شیرینی‌ها طلایی رنگ شوند. برای درست کردن شربت، شکر و آب را بجوشانید. بعد از اینکه غلیظ شد، آبلیمو را به آن اضافه کنید و باز آن را چند دقیقه دیگر بجوشانید و شربت را از روی گاز بردارید، بگذارید تا سرد شود و سپس آن را روی شیرینی داغ بریزید. یکی دو ساعت صبر کنید اگر شیرینی شربت را جذب کرد کمی دیگر روی آن شربت بریزید.من از ابلیمو استفاده نکردم.

[عکس: 20140618131901_image.jpg]
پاسخ }
#3
(۲۸-۰۳-۱۳۹۳, ۰۱:۴۰ ب.ظ)saboo نوشته:  سلام
ميشه يه عكس از سمولينا بذارين؟ ممنون

[عکس: 20140618144659_1306405491510.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }